Revitalizirajte i učvrstite kožu
  u         samo 6 tjedana*  • Philips VisaCare razvijen je u suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima te je potpuno
  siguran i nježan za vašu kožu


  • Vidljivi rezultati klinički dokazani


  • Prikladno za sve tipove kože

  Testirano i

  preporučeno od...

   

  91% žena koje su testirale VisaCare rekle su da im je koža odmah glađa*

   

  84% žena koje su testirale VisaCare rekle su da im je koža sjajnija*

   

  84% žena koje su testirale VisaCare rekle su da im koža izgleda zdravije*


  87% žena koje su testirale VisaCare primjetile su da im koža nakon tretmana puno bolje apsorbira hidratantnu kremu*

  *Rezultati neovisnog testiranja 75 osoba tijekom 4-tjednog tretmana, UK 2014.

  Imate li pitanja o VisaCare aparatu?
  Pročitajte najčešća pitanja o VisaCare aparatu  

  Koje su upute za njegu lica nakon upotrebe aparata VisaCare?

  Nakon upotrebe na lice nanesite hranjivu masku, dnevnu ili noćnu kremu, a kad izlazite svakako upotrijebite zaštitu protiv sunca. Tri dana nemojte upotrebljavati nikakve druge metode mehaničkog ili kemijskog pilinga.
  - Unutar tri dana od upotrebe aparata nemojte se podvrgavati elektrolizi, depilaciji lica niti upotrebljavati sredstva za depilaciju.
  - Šminku smijete upotrebljavati neposredno nakon upotrebe aparata.

  Trebam li prije ili nakon upotrebe aparata VisaCare očistiti lice?

  Da. Uvijek operite i obrišite lice prije upotrebe aparata.

  Kako mogu znati odgovara li mi VisaCare?

   Prvo isprobajte VisaCare na ruci. Ako aparat ne izazove loše reakcije ili ako reakcije nestanu u roku od sat vremena, smijete upotrebljavati VisaCare. Za podrobnije informacije o načinu upotrebe, pročitajte upute za upotrebu.

  Mogu li VisaCare upotrebljavati na svojoj koži?

  VisaCare odgovara svakom tipu kože.

  Kad ne smijem upotrebljavati VisaCare?

  Nikad ne upotrebljavajte VisaCare u sljedećim slučajevima:
  - Ako imate kožne infekcije, otvorene rane, trenutačne infekcije poput herpesa ili akne na područjima na kojima namjeravate upotrebljavati aparat.Ako imate velike madeže, tetovaže, nevus flammeus, trajni make-up ili nadraženu kožu na područjima na kojima namjeravate upotrebljavati aparat.
  - Ako ste bili na određenom kozmetičkom tretmanu unutar posljednja dva tjedna i koža vam se oporavlja od njega.
  - Ako uzimate lijekove koji mogu utjecati na vašu kožu poput steroida ili lijekova protiv akni. Savjetujte se s liječnikom.
  - Ako imate bradavice, ne pokušavajte ih ukloniti ovim aparatom. To može dovesti do širenja bradavica.
  - Ako imate ožiljke, savjetujte se s liječnikom ili dermatologom prije početka upotrebe aparata. U kombinaciji s nekim drugim sustavom za kućnu upotrebu koji sadržava aktivni sastojak za piling.
  - Ako imate ozbiljne probleme s kožom, prije upotrebe aparata posavjetujte se sa svojim liječnikom. 

  Moja koža reagira na tretman aparatom VisaCare.

  Neposredno nakon tretmana može doći do blagog crvenila. Tijekom tretmana može doći do osjećaja topline i škakljanja. Ti učinci najčešće nestanu unutar nekoliko minuta, a uglavnom su ugodni.

  Može doći do isušivanja ili perutanja kože, duljeg crvenila ili otekline. To najvjerojatnije znači da ste aparat previše pritisnuli uz lice ili ste previše puta prešli preko istog dijela lica. Pokušajte nježnije rukovati aparatom tijekom sljedećeg tretmana ili manje puta prijeći preko određenog dijela.

  Aparat rijetko može izazvati masnice ili plikove, ogrebotine ili promjenu pigmentacije. Gotovo sve reakcije kože nestaju unutar tjedan dana, a promjena pigmentacije smanjit će se unutar nekoliko tjedana ili mjeseci.

  Kako biste izbjegli moguće nuspojave, nakon tretmana upotrebljavajte dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom ili kremu sa zaštitom od sunca. Tako ćete izbjeći nastanak opeklina od sunca.

  Teško prelazim aparatom preko kože / ne osjećam da aparat usisava / čini se da je učinak manji nego nakon prošlih tretmana.

  - Provjerite je li filtar začepljen. Očistite nastavak tako da ga isperete pod mlazom vode.
  - Ako je nastavak za piling prljav, ostavite ga da se 5 – 10 minuta natapa u vrućoj vodi s deterdžentom. Možete upotrijebiti četkicu kako biste ga očistili. Filtar čistite tako da je nastavak okrenut naopako kako biste isprali svu prljavštinu koja je možda ostala u filtru. Obrišite nastavak ručnikom koji ne ostavlja vlakna ili pustite da se osuši na zraku.
  - Provjerite osjećate li da aparat usisava kad je uklonjen nastavak za tretiranje: uklonite nastavak i uključite aparat. Kad prst stavite u rupu trebali biste osjetiti usisavanje.
  - Ako ne osjećate usisavanje, aparat bi mogao biti neispravan. Obratite se Službi za potrošače putem poveznice www.philips.com/support.

  Koliko traje tretman?

  Potpun tretman traje oko pet minuta.

  Koliko je puta potrebno prijeći preko određenog dijela kože?

  Ovisno o stanju vaše kože, preporučujemo da preko svih dijelova prijeđete dva do četiri puta.

  Mogu li upotrebljavati VisaCare u kombinaciji s maskom za lice?

  Da, time ćete poboljšati upijanje aktivnih sastojaka iz maske za lice.

  Mogu li upotrebljavati VisaCare kad se sunčam?

  Ne. Ako planirate učestalo boraviti na suncu (npr. tijekom ljetnog odmora), preporučujemo vam da prekinete tretmane tjedan dana prije odmora i sve dok ste u pojačanoj mjeri izloženi suncu. Nakon svakog tretmana savjetuje se upotreba kreme sa zaštitnim faktorom (SPF) 30 ili više na tretiranim područjima, najmanje tri dana.

  Mogu li upotrebljavati VisaCare u kombinaciji s kozmetičkim tretmanom?

  Da, ako kozmetički tretman ne uključuje mehanički ili kemijski piling.

  Mogu li upotrebljavati zajedno aparate VisaCare i Lumea?

  Nakon upotrebe aparata VisaCare ili Lumea, prije upotrebe drugog aparata pričekajte najmanje 24 sata.

  Ne nastavljajte tretmane ako osjetite nadraženost ili primijetite neželjene reakcije. Ti tretmani nikad ne bi smjeli biti bolni. Osjetite li bol, smanjite intenzitet rada aparata (Lumea), počnite upotrebljavati nastavak za osjetljivu kožu ili prekinite upotrebu dok ne nestanu loše reakcije.

  Mogu li upotrebljavati VisaCare u kombinaciji s VisaPure?

  VisaCare i VisaPure komplementarni su:VisaCare uklonit će mrtve stanice kože, a VisaPure možete upotrijebiti nakon njega kako biste uklonili preostale čestice kože iz pora te tako bolje očistili kožu. Za to je moguće upotrijebiti četkicu za piling ili normalnu četkicu aparata VisaPure.

  Kako mogu čistiti svoj aparat VisaCare?

  - Iz higijenskih razloga i kako biste spriječili začepljenje filtra, očistite nastavak nakon svake upotrebe. Za čišćenje nastavka upotrebljavajte isključivo deterdžent za posuđe ili alkoholnu otopinu (najviše 70 %). Prije početka čišćenja provjerite je li aparat isključen.
  - Uklonite nastavak s aparata. Očistite nastavak pod mlazom vruće vode s malo deterdženta za posuđe.Ako je nastavak za piling prljav, ostavite ga da se 5 – 10 minuta natapa u vrućoj vodi s deterdžentom. Možete upotrijebiti četkicu kako biste ga očistili. Filtar čistite tako da je nastavak okrenut naopako kako biste isprali svu prljavštinu koja je možda ostala u filtru. Obrišite nastavak ručnikom koji ne ostavlja vlakna ili pustite da se osuši na zraku.
  - Ručku očistite vlažnom krpom. Postolje za punjenje obrišite vlažnom krpom.
  - Aparat ne namačite u vodu.Pri čišćenju aparata ne upotrebljavajte kemijska sredstva.
  - Za čišćenje aparata nikad ne upotrebljavajte spužvice za ribanje, nadražujuća sredstva za čišćenje ili agresivne tekućine poput benzina ili acentona.
  - Adapter i postolje za punjenje uvijek držite na suhome. Nikad ih ne ispirite pod mlazom vode niti ih ne namačite u vodu.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.