WardrobeCare

Integrirana daska za glačanje

  WardrobeCare

  Integrirana daska za glačanje

  Dvostruko manje truda, najbolji rezultati za nagradu

  Ugrađeni sustav za glačanje Philips Wardrobe Care GC9940/05 omogućava glačanje bez napora, od postavljanja do spremanja. Aktivna daska za glačanje u kombinaciji sa snažnim glačalom – za profesionalne rezultate glačanja kod kuće. Saznajte više

 • Dvostruko manje truda, najbolji rezultati za nagradu

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

WardrobeCare Integrirana daska za glačanje

Izuzetan dizajn poput kolica, sa sklopivom daskom GC9940/05 Pronađi slične proizvode

Glačanje je sada 2 puta brže

Najinteligentnija glačala na svijetu bez
podešavanja temperature

Dvostruko manje truda, najbolji rezultati za nagradu

Ugrađeni sustav za glačanje

 • Sustav za uklanjanje kamenca DualProtect omogućava glačanje bez napora

  Sustav za uklanjanje kamenca DualProtect dizajniran je kako bi sustav održavao 99% bez kamenca. Ovaj sustav za uklanjanje kamenca koji se lako koristi štiti od kamenca i produžava trajanje sustava za glačanje. Dvostruku zaštitu osiguravaju posebni spremnici protiv kamenca koji sprječavaju ulaz kamenca u sustav i dodatni ciklus ispiranja nakon zamjene spremnika. Uz dvostruku zaštitu možete uživati u glačanju bez napora i brige o kamencu.

 • Daska za aktivno glačanje s funkcijom puhanja i usisavanja

  Lako do savršenih rezultata glačanja. Aktivna daska za glačanje ima ventilator koji pruža funkciju puhanja i usisavanja. Funkcija puhanja omogućava glačanje na jastučiću zraka, što je idealno za lagane i osjetljive tkanine jer se sprječavaju nabori nastali u glačanju i sjajne mrlje na tamnim tkaninama. Funkcija usisavanja pomaže u fiksiranju odjevnog predmeta za dasku te omogućava savršeno glačanje hlača "na crtu".

 • Kraj daske posebno oblikovan za lako glačanje košulja

  Sada napokon možete lako glačati košulje. Zahvaljujući jedinstvenom obliku daske s jednim krajem posebno dizajniranim za košulje, glačanje košulja bit će lako i brzo. Košulje se mogu savršeno postaviti na kraj daske oblika ramena pa ih nećete morati mnogo namještati. U jednom potezu možete izglačati područje leđa i ramena. čime štedite vrijeme i ulažete manje truda.

 • Jedinstvena tehnologija OptimalTemp: bezbrižno glačanje, nije potrebno postavljanje

  Jedinstveni i revolucionarni sustav OptimalTemp uvijek osigurava savršenu kombinaciju pare i temperature za sve odjevne predmete, omogućavajući učinkovito i nježno uklanjanje nabora. Glačanje će biti glatko, sigurno i brzo. Više nema potrebe za prilagodbom temperature ili količine pare, nema rizika da ćete oštetiti osjetljive tkanine, nema čekanja da se glačalo zagrije ili ohladi između glačanja različitih tkanina.

 • Izuzetan dizajn poput kolica sa sklopivom daskom

  Izuzetan dizajn poput kolica sa sklopivom daskom. Jedinstveni dizajn sustava WardrobeCare tvrtke Philips osigurava najlakše postavljanje i spremanje integrirane daske na tržištu*. *Testirano u usporedbi s vodećim konkurentnim modelom, SLG, svibanj 2011.

 • Brzo glačanje: pritisak pare 6 bara, mlaz pare od 120 g/min

  Brzo glačanje: pritisak pare 6 bara, mlaz pare od 120 g/min

  Brzo glačanje omogućava pritisak pare do 6 bara i neprestani mlaz pare do 120 g/min. Zahvaljujući odličnim radnim značajkama i tehnologiji OptimalTemp, sustav WardrobeCare omogućava brže glačanje u usporedbi s drugim sličnim sustavima na tržištu.* *Testirano u usporedbi s vodećim konkurentnim modelom, SLG, svibanj 2011.

 • Integrirana daska za glačanje s generatorom pare pod tlakom

  Integrirana daska za glačanje s generatorom pare pod tlakom tvrtke Philips.

 • Okomito glačanje i ispuštanje pare

  Okomito glačanje i ispuštanje pare

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: