Sonicare Prestige

  100 dana povrata novca na Philips uređaje za osobnu njegu    

   

   

  Ova promocija omogućuje vam kupnju Philips proizvoda u Elipsu bez ikakvog rizika. Ako kupljeni uređaj nije ispunio vaša očekivanja nakon najmanje 14 dana, a najviše 100 dana od dana kupnje, jamčimo vam povrat novca. 

   

  Ponuda za povrat novca odnosi se na kupnju određenih modela Philips Sonicare električnih četkica iz Elipso asortimana, Lumea BRI modela, brijaćih aparata SkinIQ i uređaja za njegu kose SenseIQ.

  Uvjeti povrata uređaja

  Ako želite iskoristiti ovu ponudu trebate učiniti sljedeće: 

   

  Korak 1: 

  Vratite proizvod zajedno s dodatnom opremom i jamstvenim listom u originalnom pakiranju na adresu Leonardo medie (Leonardo media d.o.o., Gjure Szaba 4/2. kat, 10000 Zagreb) u roku od najmanje 14 dana, a najviše 100 dana od datuma kupnje navedenog na računu. Proizvod treba biti u savršenom stanju i ne smije imati kvarove izazvane neispravnim rukovanjem. 

   

  Korak 2: 

  Pakiranje također mora sadržavati i originalan račun koji dokazuje da je proizvod kupljen u promotivnom razdoblju (od 01.01.2024. do 01.02. 2025.), zajedno s obrascem povratnice na ovoj brošuri, popunjenim s vašim osobnim podacima. Besplatni primjerak povratnice dostupan je na stranici www.philips.hr te na prodajnim mjestima Philipsa.

   

  *Ova promocija odnosi se isključivo na jednokratno plaćanje i plaćanje bez odgode.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.