DVD reproduktor

  DVD Video

  DVD reproduktor

  Reproducira svaki disk, čita svaki format

  Je li veličina važna? Možda je manje zapravo više? Predstavljamo vam najpovoljniji DVD reproduktor. Bez komplikacija! Tek jednostavan aparat koji reproducira gotovo sve formate, uključujući i vaše digitalne fotografije, ne umanjujući kvalitetu slike.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Reproducira svaki disk, čita svaki format

 • DivX Certified za standardnu reprodukciju videozapisa u formatu DivX

  DivX Certified za standardnu reprodukciju videozapisa u formatu DivX

  Uz podršku za DivX možete uživati u videozapisima kodiranima za DivX u udobnosti svojeg dnevnog boravka. Medijski format DivX je tehnologija komprimiranja temeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja.

 • Video obrada s 12 bita / 108 MHz za oštru i prirodnu sliku

  Video obrada s 12 bita / 108 MHz za oštru i prirodnu sliku

  12-bitni Video DAC je superiorni pretvarač digitalnog signala u analogni koji čuva svaki detalj originalne kvalitete slike. Reproducira suptilne nijanse i blagi prijelaz boja, što daje življu i prirodniju sliku. Nedostaci uobičajenog 10-bitnog pretvarača postaju očiti kod reprodukcije na velikim zaslonima i projektorima.

 • 192 kHz/24-bitni audio DAC poboljšava analogni zvuk

  192 kHz/24-bitni audio DAC poboljšava analogni zvuk

  192 kHz uzorkovanje omogućuje točan prikaz originalnih zvučnih krivulja. U kombinaciji s 24-bitnom rezolucijom obuhvaća više informacija originalnog analognog zvučnog vala te tako pruža bogatiju audio reprodukciju.

 • Reproducira CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Reproducira CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Reproducirajte gotovo svaki disk koji poželite, bez obzira radi li se o formatu CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW ili DVD-RW. Iskusite nenadmašnu prilagodljivost i praktičnost reprodukcije svih vrsta diskova na jednom uređaju.

 • Značajka Screen Fit za uvijek optimalan prikaz

  Značajka Screen Fit za uvijek optimalan prikaz

  Bez obzira na to što gledate, na bilo kojem televizoru, značajka Screen Fit pobrinut će se da se slika prikazuje preko cijelog zaslona. Uklonit će se iritantne crne trake s vrha i dna zaslona, bez napornog ručnog podešavanja. Jednostavno pritisnite gumb Screen Fit, odaberite format i uživajte u filmu prikazanom preko cijelog zaslona

 • Vrlo kvalitetni izlazi za analogne i digitalne audiosignale

  Vrlo kvalitetni izlazi za analogne i digitalne audiosignale
 • Izuzetno tanak dizajn koji će se uklopiti u svaki prostor

  Izuzetno tanak dizajn koji će se uklopiti u svaki prostor
 • Reproducira MP3, WMA i fotografije JPEG formata s digitalnog fotoaparata

  Reproducirajte MP3, WMA i JPEG datoteke i iskusite praktičnost dijeljenja multimedijskih datoteka na televizoru ili sustavu kućnog kina - u udobnosti dnevnog boravka.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: