1
Nije mapirano

D-Line zaslon

  D-Line zaslon

  U potrazi za inovacijama

  Zadivite goste pametnijim i bržim zaslonom za javne prostore. Uz integrirani WiFi i mogućnost pokretanja Android aplikacija, ovo je novi napredak u rješenjima za prikaz u javnim prostorima. Saznajte više

  Unfortunately this product is no longer available

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

U potrazi za inovacijama

Zadivite goste pametnijim i bržim zaslonom za javne prostore. Uz integrirani WiFi i mogućnost pokretanja Android aplikacija, ovo je novi napredak u rješenjima za prikaz u javnim prostorima. Saznajte više

Unfortunately this product is no longer available

Signage Solutions D-Line zaslon

49", Sa sustavom Android, 450 cd/m² 49BDL4050D/00 Pronađi slične proizvode

U potrazi za inovacijama

sa sustavom Android

 • Spremajte i reproducirajte sadržaj uz internu memoriju

  Spremajte i reproducirajte sadržaj uz internu memoriju

  Spremajte i reproducirajte sadržaj uz internu memoriju. Prenesite multimedijske sadržaje na zaslon i odmah ih reproducirajte. Radeći u sprezi s internim preglednikom, zaslon služi i kao predmemorija prilikom usmjeravanja mrežnog sadržaja. Ako se ikada dogodi da mreža zakaže, interna memorija omogućit će nastavak reprodukcije sadržaja tako da reproducira verziju sadržaja iz predmemorije, što znači da će se vaši multimedijski sadržaji nastaviti reproducirati čak i ako se prekine veza s mrežom.

 • FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  Kad su u pitanju zahtjevne komercijalne primjene, od ključne je važnosti da ne dođe do prekida sadržaja. Iako je malo vjerojatno da će se sa sadržajem dogoditi nešto strašno, FailOver pruža zaštitu zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja omogućava reprodukciju rezervnog sadržaja na zaslonu u slučaju da dođe do prekida rada multimedijskog reproduktora. FailOver se automatski aktivira u slučaju prekida signala iz primarnog ulaza. Jednostavno odaberite primarni ulaz i FailOver ulaz i bit ćete zaštićeni.

 • SmartPower za uštedu energije

  SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  Robusna platforma za upravljanje zaslonima, CMND vraća kontrolu u vaše ruke. Ažurirajte sadržaj uz CMND & Create i upravljajte njime ili kontrolirajte postavke uz CMND & Control. Sve je moguće uz CMND.

 • Upravljajte postavkama za više zaslona uz CMND & Control

  Upravljajte postavkama za više zaslona uz CMND & Control

  Značajka CMND & Control omogućit će vam lako upravljanje većim brojem zaslona sa središnje lokacije. Uz nadzor zaslona u stvarnom vremenu, postavljanje i ažuriranja softvera s udaljene lokacije te mogućnost prilagođavanja i konfiguracije više zaslona u isto vrijeme, primjerice videozida ili zaslona s ponudom jelovnika, upravljanje skupinom zaslona nikada nije bilo lakše.

 • Kreirajte i ažurirajte sadržaj uz CMND & Create

  Kreirajte i ažurirajte sadržaj uz CMND & Create

  Dizajnirajte i kreirajte privlačan sadržaj uz CMND & Create, moćan alat za kreiranje sadržaja. Uz sučelje s mogućnošću povlačenja i ispuštanja, prethodno učitane predloške i integrirane widgete, zadivit ćete kupce privlačnim sadržajem. Dostupni su portretni i pejzažni način rada.

 • Uspostavite vezu i upravljajte sadržajem pomoću oblaka

  Uspostavite vezu i upravljajte sadržajem pomoću oblaka

  Uspostavite vezu i upravljajte sadržajem pomoću oblaka uz integrirani HTML5 preglednik. Koristeći preglednik utemeljen na pregledniku Chromium, dizajnirajte sadržaj na mreži i povežite jedan zaslon ili cijelu mrežu. Prikazujte sadržaj u pejzažnom i portretnom načinu rada uz Full HD rezoluciju. Usmjeravanje sadržaja može se prikazati u PIP (slika u slici) prozoru. Jednostavno povežite zaslon s internetom koristeći WiFi ili RJ45 kabel i uživajte u popisima za reprodukciju koje ste sami kreirali

 • Android: pokrenite vlastitu aplikaciju ili odaberite omiljenu aplikaciju za pokretanje

  Android OS integriran u zaslon omogućava vam rad s najrazvijenijim operacijskim sustavom na svijetu, a možete i spremiti vlastitu aplikaciju izravno na zaslon. Osim toga, možete odabrati sadržaj iz velike biblioteke Android aplikacija i reproducirati ga iz nje. Ugrađeni modul za raspored omogućava vam da aplikacije i sadržaj rasporedite prema kupcima i dijelu dana, dok je uz značajku automatske orijentacije prikazivanje sadržaja u okomitom ili vodoravnom položaju postiže jednostavnim okretanjem zaslona.

 • Unaprijedite mogućnosti povezivanja uz integrirani mPCIe utor.

  Integrirani PCI utor omogućava vam povezivanje WiFi/Bluetooth ili 4G LTE modula, što jamči još bolju komunikaciju sa zaslonom. Unaprijeđena je i komunikacija između uređaja, uz brojne konfiguracije koje su klijentima dostupne za uporabu, primjerice mogućnost proširenja značajki proizvoda ili rukovanja signalom.

 • Uvjerite se da se sadržaj reproducira uz automatske snimke zaslona

  Sadržaj je najvažniji, a uz značajku automatske snimke zaslona bit ćete sigurni da se sadržaj cijelo vrijeme reproducira. Snimke zaslona snimaju se tijekom cijelog dana, a zatim se pohranjuju na FTP poslužitelj. S poslužitelja ih možete pregledati bilo kada i bilo gdje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: