Sonicare

Philips Sonicare DiamondClean

Sonična električna četkica za zube

  Philips Sonicare DiamondClean

  Sonična električna četkica za zube

  Bjelji, zdraviji zubi za cijeli život

  Najbolje Philips Sonicare izbjeljivanje u našoj najelegantnijoj soničnoj električnoj četkici za zube. Prijeđite na Philips Sonicare. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 1.700

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Sonicare DiamondClean Sonična električna četkica za zube

5 načina rada, 4 glave četkice, Staklena čaša za punjenje, torbica, s načinom rada Deep Clean HX9394/40 Pronađi slične proizvode

Bjelji, zdraviji zubi za cijeli život

Najbolja sonična četkica za izbjeljivanje zuba Sonicare tvrtke Philips

 • Glava četkice DiamondClean osigurava bjelji osmijeh za 1 tjedan*

  Glava četkice DiamondClean osigurava bjelji osmijeh za 1 tjedan*

  Postavite glavu četkice DiamondClean kako biste nježno, a ipak učinkovito uklonili površinske mrlje. Gusto raspoređena vlakna za uklanjanje mrlja nalaze se u sredini, a omogućit će vam 2 puta bjelji osmijeh u samo 7 dana.*

 • Uklonite do 10 puta više naslaga uz AdaptiveClean*

  Uklonite do 10 puta više naslaga uz AdaptiveClean*

  Postavite glavu četkice AdaptiveClean i doživjet ćete najdublje čišćenje dosad. Postići ćete do 4x veći dodir s površinom** i uklanjanje do 10x više naslaga* uz istinski dubinsko čišćenje uzduž linije desni i između zuba.

 • Poboljšava zdravlje desni u samo 2 tjedna*

  Poboljšava zdravlje desni u samo 2 tjedna*

  Zahvaljujući optimalnom čišćenju koje pruža DiamondClean, desni će postati zdravije u roku od 2 tjedna*. Uklanjanjem do 7 puta više naslaga uzduž linije desni u odnosu na običnu četkicu za zube*, postići ćete najzdraviji osmijeh.

 • Birajte između 5 načina rada među kojima su Deep Clean (dubinsko čišćenje) i Sensitive (osjetljivo)

  Birajte između 5 načina rada među kojima su Deep Clean (dubinsko čišćenje) i Sensitive (osjetljivo)

  DiamondClean vam svakodnevno pruža istinski osvježavajuće čišćenje. 5 načina rada pokriva sve vaše potrebe pranja zuba; način rada Clean (čišćenje) – za izvanredno svakodnevno čišćenje, Gum Care (njega desni) – za nježno masiranje desni, Deep Clean (dubinsko čišćenje) – za osvježavajuće dubinsko čišćenje, Sensitive (osjetljivo) – za nježno, a ipak učinkovito čišćenje osjetljivih desni i White (izbjeljivanje) – idealan način rada za uklanjanje površinskih mrlja.

 • Način rada Deep Clean (dubinsko čišćenje) rješava problematična područja

  Način rada Deep Clean (dubinsko čišćenje) rješava problematična područja

  Način rada Deep Clean (dubinsko čišćenje) omogućava vam da se usredotočite na specifična područja. Jedinstvene pokrete glave četkice kombinirali smo s duljim vremenom četkanja od 3 minute, za dubinsko čišćenje zubi.

 • Glava četkice AdaptiveClean prilagođava se vašoj liniji desni

  Glava četkice AdaptiveClean prilagođava se vašoj liniji desni

  Postavite glavu četkice AdaptiveClean za dubinsko, nježno čišćenje nakon kojega će desni biti 2x zdravije no u slučaju upotrebe obične četkice za zube. Meke gumene bočne strane prate sve pregibe vaših zubi i desni te amortiziraju prekomjeran pritisak. Vlakna prodiru duboko između zubi, pružajući udobno i učinkovito dubinsko čišćenje.

 • Mjerači vremena potiču temeljito pranje zuba 2 minute

  Mjerači vremena potiču temeljito pranje zuba 2 minute

  Za temeljito četkanje zuba potrebne su samo 2 minute. QuadPacer vas obavještava kada provedete optimalno vrijeme na svakom području usta, dok Smartimer signalizira da je ukupno vrijeme isteklo. Zajedno vam pomažu da svaki put zube perete preporučeno vrijeme.

 • Naša jedinstvena tehnologija pruža snažno, a ipak nježno čišćenje

  Naša jedinstvena tehnologija pruža snažno, a ipak nježno čišćenje

  Snažne sonične vibracije pretvaraju pastu za zube u mjehuriće koji uklanjaju naslage te ih usmjeravaju duboko između zuba i uzduž linije desni. U isto vrijeme na zube se primjenjuje 31 000 nježnih, a učinkovitih pokreta četkice. U samo 2 minute postići ćete ono što se običnom četkicom postigne u mjesec dana.

 • Prijenosni USB etui za punjenje i čaša za punjenje

  Prijenosni USB etui za punjenje i čaša za punjenje

  Ekskluzivni putni USB etui ujedno je i punjač pa osigurava napajanje dok ste u pokretu. Stavite četkicu za zube u etui i priključite u prijenosno računalo ili ukopčajte u zidnu utičnicu. Obuhvaća i držač glave četkice za dodatnu higijenu tijekom putovanja. Što se tiče punjenja kod kuće, elegantna čaša za punjenje bit će privlačan dodatak u kupaonici, a ujedno se može koristiti i kao čaša za ispiranje nakon četkanja. Jednostavno stavite četkicu u čašu. Uživajte do dva tjedna redovite uporabe uz samo jedno potpuno punjenje.

 • Sigurno i nježno – za sve potrebe oralnog zdravlja

  Sigurno i nježno – za sve potrebe oralnog zdravlja

  Bez obzira na vaše specifične potrebe, možete biti sigurni da će vam DiamondClean pružiti siguran doživljaj pranja zuba. Naša sonična tehnologija može se koristiti na ortodontskim aparatićima, plombama, krunicama, navlakama, a može se koristiti i za svakodnevno tretiranje bolesti desni.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.
 • na temelju dva razdoblja dvominutnog četkanja dnevno, u standardnom načinu rada

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: