Soundbar, zvučnik

  Soundbar, zvučnik

  Nenadmašna jasnoća glasa s 3.1-kanalnim zvukom

  Unaprijedite televizor poboljšanom jasnoćom glasa i virtualnim surround zvukom za bolji filmski doživljaj. Počnite uživati u vrlo kvalitetnom zvuku i besprijekornoj reprodukciji uz omiljene glazbene aplikacije zahvaljujući ovom tankom zvučnom sustavu koji podržava Google Cast. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Soundbar, zvučnik

3.1-kanalni bežični niskotonac, Google Cast i Spotify Connect, Bluetooth i NFC, 1 HDMI ulaz i HDMI izlaz ARC HTL5160B/12 Pronađi slične proizvode

Nenadmašna jasnoća glasa s 3.1-kanalnim zvukom

uz Google Cast i Spotify Connect

 • Namjenski zvučnik za središnji kanal za vrhunsku jasnoću glasa

  Namjenski zvučnik za središnji kanal za vrhunsku jasnoću glasa

  Zvučnik za središnji kanal posebno je namijenjen frekvencijama za govor u sredini zaslona. Time se poboljšavaju pozicioniranje i jasnoća glasa pa je doživljaj gledanja filmova prožimajući.

 • Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Ugrađeni Dolby Digital dekoder uklanja potrebu za vanjskim dekoderom obradom svih šest kanala audio informacija kako bi pružio doživljaj surround zvuka i zapanjujuće prirodan osjećaj ambijenta i dinamičke stvarnosti. Dolby Pro Logic II pruža pet kanala za obradu surround zvuka iz bilo kojeg stereo izvora.

 • Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound tvrtke Philips stvara bogat i prožimajući surround zvuk iz sustava s manje od pet zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno reproduciraju značajke zvuka koji je prisutan u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. Svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvara se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava prostoriju.

 • Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Jednostavno uparite Bluetooth® uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučnom sustavu kako biste ga uključili, pokrenite Bluetooth® uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Intuitivne kontrole ploče osjetljive na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

 • 2-smjerni zvučnik za najbolju jasnoću i dinamički raspon

  2-smjerni zvučnik za najbolju jasnoću i dinamički raspon

  2-smjerni zvučnik za najbolju jasnoću i eksplozivan dinamički raspon

 • Lako šaljite glazbu s telefona na zvučnik uz Google Cast

  Lako šaljite glazbu s telefona na zvučnik uz Google Cast

  Uživajte u visokokvalitetnoj i besprijekornoj reprodukciji sa svojih omiljenih glazbenih aplikacija. U ovaj soundbar zvučnik ugrađena je tehnologija Google Cast kako biste mogli reproducirati glazbu sa svoje omiljene glazbene aplikacije s osobnog uređaja na zvučnike. Glazbu možete reproducirati s uređaja iPhone® iPad®, Android telefona ili tableta, Mac® ili Windows® prijenosnih računala ili uređaja Chromebook.

 • Pomoćna aplikacija tvrtke Philips za jednostavno postavljanje mreže

  Pomoćna aplikacija tvrtke Philips za jednostavno postavljanje mreže

  U aplikaciji Philips HCWeSet Manager postavite i povežite nove zvučnike s kućnom bežičnom mrežom i uživajte u zvuku visoke kvalitete i uglađenoj reprodukciji s vaših omiljenih aplikacija*. *Aplikaciju morate instalirati radi postavljanja mreže, kao i uporabe usluga i prihvaćanja pravila privatnosti, prije nego što možete bežično reproducirati glazbu iz svojih glazbenih aplikacija. *Za reprodukciju glazbe iz aplikacije Spotify potreban je Spotify Premium kako bi se mogao koristiti Connect

 • Spotify Connect za ugodno iskustvo s izvornom aplikacijom

  Spotify Connect za ugodno iskustvo s izvornom aplikacijom

  Uz pomoć tehnologije Spotify Connect možete pregledavati, pretraživati i reproducirati glazbu iz bilo koje prostorije u kući putem pametnog uređaja koji služi kao daljinski upravljač. Zahvaljujući izravnoj Spotify vezi možete reproducirati glazbu izravno iz oblaka tako da pametan uređaj možete upotrebljavati za pozive, videozapise ili ga čak odnijeti izvan dometa, a da pritom ne prekidate glazbu. To je također dobro za bateriju jer se maksimalno smanjuje količina energije koja se troši na glazbu. Zadržane su sve odlične značajke tehnologije Spotify: od već pripremljenih popisa do velikih brzina uzorkovanja. Sve što vam je potrebno za otkrivanje nove glazbe i njezin savršen zvuk.

 • Mala visina omogućava savršeno smještanje ispred televizora

  Mala visina omogućava savršeno smještanje ispred televizora
 • Jedan HDMI ulaz za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem s audio HDMI izlazom na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

Prikaz svih specifikacija
 • Dostupnost glazbene usluge ovisi o zemlji. Pojedinosti potražite na odgovarajućoj internetskoj stranici glazbene usluge.
 • Za ovaj je zvučnik potreban premium račun za Spotify.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: