PerfectCare Silence

Glačalo s generatorom pare

  PerfectCare Silence

  Glačalo s generatorom pare

  Iznimno brzo i tiho glačanje

  Uživajte u glačanju bez buke dok gledate televiziju okruženi obitelji. Glačalo s generatorom pare Philips PerfectCare Silence kombinira snažnu paru, brzo glačanje i tih rad. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

PerfectCare Silence Glačalo s generatorom pare

Tlak od maksimalno 6, 5 bara, Mlaz do 350 g pare, Zapor za sigurno prenošenje, Odvojivi spremnik za vodu od 1, 5 l GC9550/02 Pronađi slične proizvode

Glačanje je sada 2 puta brže

Najinteligentnija glačala na svijetu bez
podešavanja temperature

Iznimno brzo i tiho glačanje

Iznimno brzo i tiho glačanje

 • Tehnologija Silent steam: snažna para uz neznatnu količinu buke

  Tehnologija Silent steam: snažna para uz neznatnu količinu buke

  Uživajte u glačanju u društvu obitelji ili dok gledate televiziju, bez smetnje bučnog generatora pare. Tehnologija Silent steam generira tih, a ipak vrlo snažan mlaz pare. Generator pare opremljen je s filtrima za paru koji prigušuju buku i s jednom platformom koja upija zvuk i smanjuje buku pumpe u podnožju.

 • Glačajte sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  Glačajte sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  Sada možete glačati sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature. Zajamčeno bez progorijevanja – vrijedi za sve tkanine koje se mogu glačati. Revolucionarna tehnologija koja obuhvaća: 1) napredni procesor za pametnu kontrolu koji precizno kontrolira temperaturu stopala za glačanje. Ne morate prilagođavati temperaturu 2) Snažna ciklonska komora za paru omogućava snažan konstantni mlaz pare za jednostavnije i brže glačanje.

 • Jednostavno i učinkovito uklanjanje kamenca za produženje vijeka trajanja aparata

  Jednostavno i učinkovito uklanjanje kamenca za produženje vijeka trajanja aparata

  Izuzetno dugotrajne radne značajke parnog glačanja: ekskluzivna funkcija Easy De-Calc tvrtke Philips produžuje vijek trajanja glačala s generatorom pare, a idealna je za uklanjanje kamenca. Zvučnim i svjetlosnim podsjetnikom glačalo će vas podsjetiti da ga trebate očistiti. Jednostavno otvorite gumb Easy De-Calc kada je aparat hladan i pokupite vodu s prljavštinom i kamencem u čašu.

 • Novo stopalo za glačanje SteamGlide vrhunsko je stopalo za glačanje tvrtke Philips

  Novo stopalo za glačanje SteamGlide vrhunsko je stopalo za glačanje tvrtke Philips

  Novo stopalo za glačanje SteamGlide najbolje je stopalo za glačanje koje je proizvela tvrtke Philips. Ima odličnu otpornost na grebanje, odlično klizi i lako se čisti.

 • Sigurno zaključajte glačalo na podnožju

  Sigurno zaključajte glačalo na podnožju

  Vaše glačalo s generatorom pare ima značajku sigurnosnog zaključavanja prilikom nošenja. Glačalo možete sigurno zaključati na podnožju, što ga čini sigurnim i smanjuje mogućnost da druge osobe dodiruju vruće stopalo za glačanje. Osim toga, lako možete prenositi generator pare.

 • Vruće stopalo za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Vruće stopalo za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Inovativna tehnologija OptimalTEMP tvrtke Philips jamči glačanje bez progorijevanja za sve tkanine koje se mogu glačati. Tijekom glačanja nema potrebe za vraćanjem glačala na podnožje jer vruće stopalo za glačanje možete ostaviti na odjevnim predmetima ili pamučnoj navlaci daske za glačanje bez posebnog dodatka za odlaganje. Neće oštetiti nijedan odjevni predmet koji se može glačati niti dasku. Sve to olakšava glačanje uz manje naprezanje ručnog zgloba.

 • Automatski se isključuje radi sigurnosti i uštede energije

  Automatski se isključuje radi sigurnosti i uštede energije

  Funkcija sigurnosnog automatskog isključivanja automatski isključuje aparat ako se ne koristi 5 minuta, radi uštede energije.

 • Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Odlične radne značajke glačanja ovog glačala testirali su i odobrili neovisni stručni instituti za tekstil, kao što su DWI, IWTO, Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomaže potrošačima da prepoznaju kvalitetne proizvode koje je tvrtka The Woolmark Company odobrila za uporabu na vunenim proizvodima. Philips sa svojom tehnologijom OptimalTEMP zasad je jedina robna marka kojoj je tvrtka Woolmark dodijelila Gold standard. Možete biti sigurni da su proizvodi za njegu odjeće koje je odobrila tvrtka Woolmark idealni za sve vunene odjevne predmete.

 • Tlak do 6,5 bara

  Tlak do 6,5 bara

  Što je više pare, to je brže glačanje. Konstantna snažna para prodire duboko u odjevne predmete, čineći glačanje bržim i boljim. Snaga pare može se regulirati sukladno potrebama.

 • Odvojivi spremnik za vodu od 1,5 l, do 2 sata glačanja

  Odvojivi spremnik za vodu od 1,5 l, do 2 sata glačanja

  Spremnik za vodu možete lako odvojiti i napuniti pod mlazom vode. Veliki otvor omogućava brzo punjenje. Spremnik za vodu kapaciteta 1,5 l omogućava neprekidno glačanje do 2 sata bez dopunjavanja.

 • Dodatna količina pare do 350 g

  Dodatna količina pare može se koristiti za okomito glačanje parom i tvrdokorne nabore.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: