PerfectCare Pure

Glačalo s generatorom pare

  PerfectCare Pure

  Glačalo s generatorom pare

  Brže i lakše glačanje

  Glačajte odjevne predmete bez prilagodbe temperature zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji OptimalTEMP. Mnogo kompaktniji i laganiji dizajn za lakše nošenje i spremanje. Spremnici protiv kamenca Pure Steam uklanjaju 99 % kamenca i produžuju vijek trajanja za 5 puta Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

PerfectCare Pure Glačalo s generatorom pare

Tlak pumpe od maksimalno 5 bara, Dodatna količina pare od 240 g, Zapor za sigurno prenošenje, Fiksni spremnik za vodu od 1, 5 l GC7635/30 Pronađi slične proizvode

Glačanje je sada 2 puta brže

Najinteligentnija glačala na svijetu bez
podešavanja temperature

Brže i lakše glačanje

bez potrebe za prilagodbom temperature

 • Glačajte sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  Glačajte sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  "Sada možete glačati sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature. Zajamčeno bez progorijevanja – vrijedi za sve tkanine koje se mogu glačati. Revolucionarna tehnologija koja obuhvaća: 1) napredni procesor za pametnu kontrolu koji precizno kontrolira temperaturu stopala za glačanje. Ne morate postavljati temperaturu 2) sustav za paru Compact ProVelocity osigurava veću količinu pare za brže glačanje. Omogućava kompaktniji dizajn generatora pare za lakše spremanje."

 • Ušteda energije u načinu rada ECO

  Ušteda energije u načinu rada ECO

  Uporabom načina rada ECO, sa smanjenom količinom pare, možete uštedjeti energiju bez kompromisa po pitanju rezultata glačanja. Ako želite brže glačanje, prijeđite u način rada Turbo koji omogućava stvaranje više pare.

 • Tlak pumpe od maksimalno 5 bara

  Tlak pumpe od maksimalno 5 bara

  Što je više pare, to je brže glačanje. Konstantna snažna para prodire duboko u odjevne predmete, čineći glačanje bržim i boljim. Snaga pare može se regulirati sukladno potrebama.

 • Napunite vodom iz slavine, bilo kada tijekom glačanja

  Napunite vodom iz slavine, bilo kada tijekom glačanja

  Glačalo s generatorom pare dizajnirano je za rad s vodom iz slavine. Ako se tijekom glačanja spremnik za vodu isprazni, možete ga jednostavno napuniti bez čekanja i bez isključivanja aparata.

 • Sigurno zaključajte glačalo na podnožju

  Sigurno zaključajte glačalo na podnožju

  Vaše glačalo s generatorom pare ima značajku sigurnosnog zaključavanja prilikom nošenja. Glačalo možete sigurno zaključati na podnožju, što ga čini sigurnim i smanjuje mogućnost da druge osobe dodiruju vruće stopalo za glačanje. Osim toga, lako možete nositi generator pare.

 • Vruće stopalo za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Vruće stopalo za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Inovativna tehnologija OptimalTEMP tvrtke Philips jamči glačanje bez progorijevanja za sve tkanine koje se mogu glačati. Tijekom glačanja nema potrebe za vraćanjem glačala na podnožje jer vruće stopalo za glačanje možete ostaviti na odjevnim predmetima ili pamučnoj navlaci daske za glačanje bez posebnog dodatka za odlaganje. Neće oštetiti nijedan odjevni predmet koji se može glačati niti dasku. Sve to olakšava glačanje uz manje naprezanje ručnog zgloba.

 • Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Odlične radne značajke glačanja ovog glačala testirali su i odobrili neovisni stručni instituti za tekstil, kao što su DWI, IWTO, Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomaže potrošačima da prepoznaju kvalitetne proizvode koje je tvrtka The Woolmark Company odobrila za uporabu na vunenim proizvodima. Philips sa svojom tehnologijom OptimalTEMP zasad je jedina robna marka kojoj je tvrtka Woolmark dodijelila Gold standard. Možete biti sigurni da su proizvodi za njegu odjeće koje je odobrila tvrtka Woolmark idealni za sve vunene odjevne predmete.

 • Automatski se isključuje radi sigurnosti i uštede energije

  Automatski se isključuje radi sigurnosti i uštede energije

  Funkcija sigurnosnog automatskog isključivanja automatski isključuje aparat ako se ne koristi 5 minuta, radi uštede energije.

 • Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi

  Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi

  Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi i koje je najotpornije na ogrebotine, stopalo za glačanje ocijenjeno s 5 zvjezdica s integriranim slojem od titanij-oksida

 • Spremnik za vodu od 1,5 l, do 2 sata glačanja

  Spremnik za vodu od 1,5 l, do 2 sata glačanja

  Kapacitet spremnika za vodu od 1,5 l omogućava neprekidno glačanje do 2 sata bez dopunjavanja. Veliki otvor omogućava brzo punjenje. Možete napuniti glačalo s generatorom pare pod mlazom vode ili koristite vrč / veliku bočicu.

 • Dodatna količina pare do 240 g

  Dodatna količina pare može se koristiti za okomito glačanje parom i tvrdokorne nabore.

 • Najkompaktniji i najlaganiji generator pare

  Kompaktan dizajn olakšava spremanje aparata. Prostor više nikada neće predstavljati problem! Budući da je vrlo lagan, aparat je lako nositi. Lagano glačalo učinit će glačanje mnogo ugodnijim.

 • 99% bez kamenca uz spremnik protiv kamenca PureSteam

  Filtri spremnika protiv kamenca PureSteam filtriraju 99 % kamenca iz vode iz slavine. Spremnik osigurava dosljedan mlaz pare i sprječava nakupljanje ostataka kamenca na tkanini.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: