Izuzetno tanki 4K televizor sa sustavom Android TV™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8901_12/65pus8901_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki 4K televizor sa sustavom Android TV™

  Izuzetno tanki 4K LED televizor sa sustavom Android

  Philips AmbiLux vrhunac je svega što znamo o tehnologiji Ambilight. Dopustite da vas zadive prekrasno projicirane boje i pokreti na zidu. U tom prožimajućem svijetu možete uživati svakodnevno. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

AmbiLux Izuzetno tanki 4K televizor sa sustavom Android TV™

164 cm (65 inča), 4K Ultra HD LED televizor, Četverojezgreni, 16 GB, proširiv, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8901/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki 4K LED televizor sa sustavom Android

s projekcijom Ambilight

 • Oslobodite snagu četverojezgrenog procesora i integriranog sustava Android

  Četverojezgreni procesor tvrtke Philips u kombinaciji sa snagom koju donosi Android pruža uzbudljiv doživljaj igranja. Sustav Android na televizoru omogućava vam navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na način koji je izuzetno brz, intuitivan i zabavan.

 • 4K Ultra HD: rezolucija kakvu do sada niste vidjeli

  Ultra HD televizor ima 4 puta veću rezoluciju od one konvencionalnih Full HD televizora. Uz više od 8 milijuna piksela i našu jedinstvenu tehnologiju poboljšanja na Ultra rezoluciju, moći ćete uživati u poboljšanom prikazu slika bez obzira na originalni sadržaj. Uživajte u poboljšanoj oštrini, većoj percepciji dubine, vrhunskom kontrastu, mekim, prirodnim pokretima i besprijekornim pojedinostima.

 • Pixel Precise Ultra HD: upoznajte živopisnu UHD sliku

  Ljepota 4K Ultra HD televizora je u mogućnosti uživanja u svakom detalju. Tehnologija Pixel Precise Ultra HD tvrtke Philips pretvara bilo koju ulaznu sliku u zapanjujuću UHD rezoluciju na zaslonu. Uživajte u uglađenom i izoštrenom prikazu pokretne slike te izuzetnom kontrastu. Otkrijte dublje crne, blještave bijele, živopisne boje i prirodne nijanse kože – svaki put i iz bilo kojeg izvora.

 • Osjetite ritam dok Ambilight prati vašu glazbu

  Osjetite ritam dok Ambilight prati vašu glazbu

  Glazba i Ambilight stvoreni su jedno za drugo. Bez obzira na to usmjeravate li glazbu, reproducirate pjesmu s USB-a ili gledate glazbene kanale, Ambilight precizno prati dinamiku glazbe i reagira na nju. Da biste se uživili, odaberite jednu od mnogih raznobojnih unaprijed postavljenih postavki ili nasumični način rada za zabave. Zabavljajte se još više!

 • Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips: pomaknite granice televizije

  Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips: pomaknite granice televizije

  Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips prelaze granice tradicionalnog televizijskog programa kako bi vam stavile na raspolaganje veliku kolekciju filmova, televizijskih emisija, glazbe, aplikacija i igara na mreži. 16 GB proširive memorije znači da imate dovoljno prostora za pohranu svih omiljenih sadržaja i instaliranje još aplikacija.

 • Otkrijte novi sadržaj na temelju svog stila gledanja

  Otkrijte novi sadržaj na temelju svog stila gledanja

  Philips Smart TV i Android donose prilagođene preporuke za olakšani pronalazak željenog sadržaja za gledanje. Tražite li nešto posebno? Snažan sustav za pretraživanje sadržaja (tvrtke Google) pomoći će vam locirati specifične televizijske emisije, filmove, glumce, čak i aplikacije i igre.

 • Ambilight Projection: susret s pokretom

  Neki će vas filmovi dirnuti, ali Ambilight Projection osigurava doživljaj na sasvim novoj razini. Krug svjetlosti okružuje televizor, projicirajući sadržaj sa zaslona na zid iza njega. Precizna tehnologija osigurava ravnotežu između superiorne jasnoće, živopisnih boja i vrhunskog kontrasta za postizanje uistinu jedinstvenog, prožimajućeg doživljaja.

 • Pustite Ambilight + hue u svoj dnevni boravak

  Sviđa vam se Ambilight i želite napraviti dodatni korak? Pustite hue u svoj život. Uz opcijski sustav Ambilight + hue možete ispuniti svoj prostor – i svoj život – Ambilight čarolijom.

 • Završna obrada: televizor koji izgleda jednako dobro kao što i radi

  Vaš dom odražava vaš stil. Odabrali smo suptilne, sofisticirane boje i završne obrade, kombinirajući ih s autentičnim, kvalitetnim materijalima, što je rezultiralo dizajnom televizora koji će se savršeno uklopiti u vaš interijer.

 • Bladewire postolje: lagan dizajn

  Naši su dizajneri pažljivo izradili sve detalje naše nove rasvjete AmbiLux, sve do samog postolja. Izrađeno od kvalitetnog poliranog kroma, postolje je sofisticirano i nekonvencionalno kao i televizor koji nosi.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Funkcionalnost usluge Google Cast ovisi o aplikacijama i uređajima koji podržavaju Google Cast. Više detalja potražite na stranici proizvoda za Google Cast.
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ponuda aplikacija za Smart TV razlikuje se ovisno o modelu televizora i državi. Više detalja potražite na stranici: www.philips.com/smarttv.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: