Izuzetno tanki 4K UHD televizor sa sustavom Android™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8601_12/65pus8601_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki 4K UHD televizor sa sustavom Android™

  Izuzetno tanak 4K UHD LED televizor sa sustavom Android

  Zvuk nikada nije izgledao tako dobro. Serija 8600 s tehnologijom Ambilight s 4 strane, moderni odvojivi zvučnici i detalji od tamnog kroma prenose dizajn interijera na novu razinu. Ultra HD i Bright Pro omogućavaju nenadmašnu oštrinu slike iz bilo kojeg izvora. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

8600 series Izuzetno tanki 4K UHD televizor sa sustavom Android™

164 cm (65 inča), 4K Ultra HD LED televizor, Šesterojezgreni, 16 GB, proširiv, Dvostruki tuner DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8601/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanak 4K UHD LED televizor sa sustavom Android

S tehnologijom Ambilight s 4 strane

 • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Naša dosad najbolja tehnologija osvjetljenja Ambilight omogućava emitiranje izuzetno širokog kruga svjetlosti sa sve četiri strane vašeg televizora na zid oko njega. Vaš zaslon izgleda mnogo šire, a doživljaj gledanja još je napredniji… Televizor izgleda kao da lebdi u zraku. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak unoseći uzbudljiviji, intenzivniji i prožimajući doživljaj gledanja.

 • 4K Ultra HD: rezolucija kakvu do sada niste vidjeli

  Ultra HD televizor ima 4 puta veću rezoluciju od one konvencionalnih Full HD televizora. Uz više od 8 milijuna piksela i našu jedinstvenu tehnologiju poboljšanja na Ultra rezoluciju, moći ćete uživati u poboljšanom prikazu slika bez obzira na originalni sadržaj. Uživajte u poboljšanoj oštrini, većoj percepciji dubine, vrhunskom kontrastu, mekim, prirodnim pokretima i besprijekornim pojedinostima.

 • Android i šest jezgri za vrhunsko Ultra HD iskustvo

  Zahvaljujući snazi sustava Android u kombinaciji s našom šesterojezgrenom obradom, usmjeravanje Ultra HD YouTube videozapisa zabavno je i može se obaviti bez muke. Sustav Android na vašem televizoru pomoći će vam u navigaciji, pokretanju aplikacija i reprodukciji videozapisa na brz, iznimno intuitivan i vrlo zabavan način.

 • Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips: pomaknite granice televizije

  Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips: pomaknite granice televizije

  Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips prelaze granice tradicionalnog televizijskog programa kako bi vam stavile na raspolaganje veliku kolekciju filmova, televizijskih emisija, glazbe, aplikacija i igara na mreži. 16 GB proširive memorije znači da imate dovoljno prostora za pohranu svih omiljenih sadržaja i instaliranje još aplikacija.

 • Povlačite prstom, tipkajte, razgovarajte i još mnogo toga – doista pametna interakcija

  Povlačite prstom, tipkajte, razgovarajte i još mnogo toga – doista pametna interakcija

  Svoje nove daljinske upravljače učinili smo jednako zabavnim za uporabu kao što su to i Android televizori s kojima se koriste. Unesite tekst koristeći Google glasovne naredbe* ili punu tipkovnicu Qwerty. Izgovorite: "Open YouTube" (Otvori YouTube) kako biste pokrenuli aplikaciju. Prstom povlačite obiteljske fotografije na plohi za povlačenje osjetljivoj na dodir. Možete ga i jednostavno koristiti kao klasični daljinski upravljač.

 • Dopustite da vas zavede 50 W zvuka iz 18 zvučnika

  Dopustite da vas zavede 50 W zvuka iz 18 zvučnika

  Okružite se prekrasnim zvukom. U novoj seriji 8600 spojena je snaga dvaju stražnjih zvučnika televizora sa 16 mikrozvučnika (u lijevom i desnom odvojivom zvučniku) kako bi se reproducirao bogati širok spektar zvuka. Osmislili smo niskotonce od neodimija, vrhunskog materijala koji stvara veći volumen, jače basove te čist i ujednačen zvuk.

 • Odvojivi zvučnici: prilagodite izgled svog zvuka

  Naši odvojivi tanki zvučnici imaju glatko metalno kućište sa završnim premazom od tamnog poliranog kroma. Izuzetno tanak i nevjerojatno elegantan inovativan dizajn jedinstvena je značajka tvrtke Philips: mogu se postaviti s lijeve i desne strane zaslona televizora ili na dodatna postolja kako bi se stvorio bežični zvučni sustav.

 • Digitalno smanjenje šumova optimizira sliku iz bilo kojeg izvora

  Vaš je televizor nevjerojatan uređaj, no moguće je da izvor s kojeg gledate sadržaj to nije. Napredno digitalno smanjenje šuma analizira sadržaj kako bi provjerilo ima li nesavršenosti te usmjerava ulaznu sliku u jedan od dva smjera. Slike iz izvora dobre kvalitete optimiziraju se na najvišu zamislivu razinu oštrine i detalja. A što je s onima iz izvora loše kvalitete? Najprije se na njima uklanjanju nesavršenosti, a zatim se poboljšavaju na isti način kao i slike dobre kvalitete.

 • Perfect Pixel Ultra HD: vrhunska kvaliteta UHD slike

  Nastavljajući starim stazama popločanima nagradama za kvalitetu UHD slike, podigli smo kvalitetu slike visoke rezolucije na potpuno novu razinu. Algoritmi za obradu slike naše tehnologije Perfect Pixel Ultra HD pretvaraju bilo koju ulaznu sliku u čistu 4K Ultra HD rezoluciju na zaslonu. Rezultat? Uživat ćete u najdubljim crnim i najsvjetlijim bijelim nijansama, najživopisnijim bojama i prirodnoj nijansi kože, a ponajviše u našoj uglađenoj i savršeno oštroj slici svaki put i iz bilo kojeg izvora.

 • Čut ćete svaki detalj uz DTS Premium Sound

  Odlični zvučnici televizora zahtijevaju snažan procesor koji će očuvati čistoću originalnog zvuka. DTS Premium Suite dizajniran je za pružanje doživljaja koji korisnici već po navici očekuju od vrhunskog procesora: prožimajući surround s dubokim, bogatim basom i kristalno čistim dijalogom pri maksimalnim razinama glasnoće i bez promjene u glasnoći, rezanja signala ili izobličenja.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Funkcionalnost usluge Google Cast ovisi o aplikacijama i uređajima koji podržavaju Google Cast. Više detalja potražite na stranici proizvoda za Google Cast.
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ponuda aplikacija za Smart TV razlikuje se ovisno o modelu televizora i državi. Više detalja potražite na stranici: www.philips.com/smarttv.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: