Izuzetno tanki 4K UHD televizor sa sustavom Android™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7100_12/55pus7100_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki 4K UHD televizor sa sustavom Android™

  Izuzetno tanki 4K UHD LED televizor sa sustavom Android

  Izuzetno brzi četverojezgreni procesor susreće izuzetno tanke linije: UHD televizor serije 7100 sa snagom sustava Android privlačno izgleda i brzo radi. Elegantni okvir boje srebra, postolje uskog dizajna i tehnologija Ambilight dodatno će povećati intenzitet doživljaja gledanja Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

7000 series Izuzetno tanki 4K UHD televizor sa sustavom Android™

139 cm (55"), 4K Ultra HD LED televizor, Četverojezgreni, 16 GB, proširiv, DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS7100/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki 4K UHD LED televizor sa sustavom Android

S tehnologijom Ambilight s 2 strane

 • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Jedinstvena tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini vaš zaslon mnogo širim, a doživljaj gledanja uzbudljivijim emitirajući izuzetno širok sjaj s dvije strane zaslona televizora na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, pružajući izvanredni doživljaj gledanja.

 • 4K Ultra HD: rezolucija kakvu do sada niste vidjeli

  Ultra HD televizor ima 4 puta veću rezoluciju od one konvencionalnih Full HD televizora. Uz više od 8 milijuna piksela i našu jedinstvenu tehnologiju poboljšanja na Ultra rezoluciju, moći ćete uživati u poboljšanom prikazu slika bez obzira na originalni sadržaj. Uživajte u poboljšanoj oštrini, većoj percepciji dubine, vrhunskom kontrastu, mekim, prirodnim pokretima i besprijekornim pojedinostima.

 • Natural Motion za uglađenu, a ipak oštru sliku

  Volite gledati filmove, ali zahtijevate najbolju moguću sliku. Natural Motion naša je tehnologija za poboljšanje pokreta koja uklanja efekte podrhtavanja, pružajući uglađenu sliku. Filmovi se snimaju pri ograničenoj brzini od 24 sličice u sekundi, što rezultira podrhtavanjem. Natural Motion udvostručuje broj sličica na 50 promjena pokreta u sekundi. Time se uklanja efekt podrhtavanja pa slika postaje uglađena i oštrija.

 • Micro Dimming Pro za nevjerojatan kontrast

  Micro Dimming Pro optimizira kontrast televizora na temelju uvjeta osvjetljenja u okruženju. Senzor osvjetljenja i posebni softver analiziraju sliku u 6400 različitih zona kako biste mogli uživati u nevjerojatnom kontrastu i kvaliteti slike te uistinu realističnom vizualnom doživljaju – danju ili noću.

 • Pixel Precise Ultra HD: upoznajte živopisnu UHD sliku

  Ljepota 4K Ultra HD televizora je u mogućnosti uživanja u svakom detalju. Tehnologija Pixel Precise Ultra HD tvrtke Philips pretvara bilo koju ulaznu sliku u zapanjujuću UHD rezoluciju na zaslonu. Uživajte u uglađenom i izoštrenom prikazu pokretne slike te izuzetnom kontrastu. Otkrijte dublje crne, blještave bijele, živopisne boje i prirodne nijanse kože – svaki put i iz bilo kojeg izvora.

 • Oslobodite snagu četverojezgrenog procesora i integriranog sustava Android

  Četverojezgreni procesor tvrtke Philips u kombinaciji sa snagom koju donosi Android pruža uzbudljiv doživljaj igranja. Sustav Android na televizoru omogućava vam navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na način koji je izuzetno brz, intuitivan i zabavan.

 • Google Cast: oslobodite puni potencijal svog Smart TV uređaja

  Google Cast: oslobodite puni potencijal svog Smart TV uređaja

  Upotrebom usluge Google Cast u kombinaciji s pametnim uređajem* iskoristite puni potencijal koji pruža Smart TV tvrtke Philips. Možete pretraživati web-mjesta, sadržaje i aplikacije te odabrati njihovo prikazivanje na televizoru pritiskom gumba. Najbolje od svega je što za vrijeme prikazivanja sadržaja na televizoru pametni uređaj možete nastaviti koristiti za druge radnje.

 • Daljinski upravljač s tipkovnicom olakšava sastavljanje tekstnih poruka

  Daljinski upravljač s tipkovnicom olakšava sastavljanje tekstnih poruka

  Preuzmite kontrolu. Naš potpuno intuitivni daljinski upravljač nudi sve uobičajene pogodnosti kao što su tipke pokazivača, kontrola glasnoće i tipke prečaca. Okrenite daljinski upravljač i na raspolaganju vam je puna tipkovnica za jednostavan unos teksta u bilo kojoj situaciji.

 • Usko postolje: minimalistički dizajn za maksimalan učinak

  Naše inovativno novo postolje stvara iluziju kako metalne nožice s obje strane lakoćom odižu televizor sa stola. Time stvaraju dojam izuzetne lakoće i minimalističke elegancije.

 • Završna obrada: televizor koji izgleda jednako dobro kao što i radi

  Vaš dom odražava vaš stil. Odabrali smo suptilne, sofisticirane boje i završne obrade, kombinirajući ih s autentičnim, kvalitetnim materijalima, što je rezultiralo dizajnom televizora koji će se savršeno uklopiti u vaš interijer.

 • Google Play™: otvara vrata u svijet zabave

  Google Play™ nudi brojne kvalitetne igre za sve uzraste. Optimizirane za igranje na televizoru, izgledaju izvrsno i pravi ih je užitak igrati. Nema potrebe da životni prostor opteretite još jednom igraćom konzolom; univerzalno USB upravljanje igrama omogućava jednostavnu navigaciju i igranje.

Prikaz svih specifikacija
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Funkcionalnost usluge Google Cast ovisi o aplikacijama i uređajima koji podržavaju Google Cast. Više detalja potražite na stranici proizvoda za Google Cast.
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ponuda aplikacija za Smart TV razlikuje se ovisno o modelu televizora i državi. Više detalja potražite na stranici: www.philips.com/smarttv.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: