LED televizor

  LED televizor

  Nagrađene radne značajke

  Dopustite da vas očara prožimajuća snaga Ambilight osvjetljenja kod televizora ravnog zaslona dijagonale 117 cm / 46". LED televizor 46PFL9705 serije 9000 tvrtke Philips ima zapanjujuću tehnologiju Perfect Pixel HD Engine i LED Pro. Filmovi će doista oživjeti u vašem dnevnom boravku. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LED televizor

117 cm (46"), Full HD 1080p, digitalni televizor 46PFL9705H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Nagrađene radne značajke

uz Ambilight i najvišu kvalitetu slike

 • Ambilight Spectra 3 upotpunjuje doživljaj gledanja

  Ambilight Spectra 3 upotpunjuje doživljaj gledanja

  Dodajte novu dimenziju doživljaju gledanja uz Ambilight Spectra 3. Ova patentirana tehnologija iz tvrtke Philips povećava zaslon projiciranjem zrake svjetla, na 3 strane, sa stražnje strane zaslona na okolni zid. Ambilight automatski podešava boju i jačinu svjetlosti oko televizora kako bi bila u skladu sa slikom, na taj način stvarajući zapanjujuće iskustvo gledanja. Funkcija prilagodbe zidu osigurava usklađenost svjetla sa slikom, bez obzira na boju zida. Ambilight pruža veću sliku.

 • Full HD 3D Ready omogućit će prožimajući 3D prikaz filma

  Full HD 3D Ready omogućit će prožimajući 3D prikaz filma

  Budite očarani filmovima u 3D formatu u vlastitom dnevnom boravku uz Full HD televizor s podrškom za 3D. Aktivna 3D tehnologija koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanje radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Vrhunska izdanja 3D filmova u BluRay formatu i nadolazeći 3D televizijski programi donose širok spektar sadržaja visoke kvalitete. Vaš je televizor spreman za Full HD 3D iskustvo uz dodavanje kompatibilnog BluRay reproduktora ili HD prijemnika te dodatni komplet za nadogradnju na 3D (Philips PTA02). Za obiteljsku zabavu s više od 2 gledatelja dodajte onoliko 3D naočala koliko želite (komplet za nadogradnju PTA03).

 • LED Pro za izniman kontrast i svjetlinu

  LED Pro za izniman kontrast i svjetlinu

  Uživajte u slikama koje oduzimaju dah i trošite do 50 % manje energije uz nagrađenu tehnologiju LED Pro iz tvrtke Philips! S više od 1000 LED dioda upravlja se selektivno u matrici, kao pozadinskim osvjetljenjem za zaslon. LED diode stvaraju briljantnu svjetlost na svijetlim područjima slike, a potpuno su prigušene na tamnim područjima, čime se štedi energija. U kombinaciji s moćnom tehnologijom Perfect Pixel HD Engine, rezultat je nevjerojatna slika s iznimnim kontrastom, oštrinom i živim bojama. Uz LED Pro crna je crna, a bijela je sjajnobijela.

 • Bright Pro za realističnu svjetlinu

  Bright Pro za realističnu svjetlinu

  Doživite uzbuđenje koje pruža slika realistične svjetline i sjajnog kontrasta zahvaljujući tehnologiji Bright Pro. Nastavljajući nagrađivanu tehnologiju LED Pro tvrtke Philips, omogućava bolju svjetlinu određenih dijelova slike, dok tamniji dijelovi ostaju izuzetno crni. Time se osigurava nenadmašna svjetlina, dok napredna, pametna obrada omogućava korištenje do 50% manje energije.

 • Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Uživajte u akciji bez ikakvog podrhtavanja. Perfect Natural Motion procjenjuje pokrete na slici i ispravlja podrhtavanje i kod emitiranog i prethodno snimljenog filmskog materijala (uključujući filmove rezolucije 1080p i 24p True Cinema na Blu-ray i DVD mediju). Rezultat je još uglađenija slika odlične oštrine. Uživajte u pokretima koji premašuju kino-kvalitetu!

 • Wi-Fi MediaConnect za projiciranje medijskih datoteka s računala na televizoru

  Wi-Fi MediaConnect za projiciranje medijskih datoteka s računala na televizoru

  Podijelite videozapise i slike s prijenosnog računala na televizoru putem bežične veze. Nakon instalacije na prijenosno računalo, rukovanje je vrlo jednostavno. Pritiskom na tipku miša zaslon prijenosnog računala možete prikazati na velikom zaslonu televizora. Za vlastitu zabavu i uživanje u razmjeni sadržaja s drugima.

 • Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Upoznajte bogat izbor mrežnih usluga uz Net TV. Uživajte u filmovima, slikama, informacijama, zabavi i drugim sadržajima na mreži izravno na televizoru kad god poželite. Jednostavno povežite kućno kino izravno u kućnu mrežu putem Ethernet veze i zatim pomoću daljinskog upravljača pregledajte i odaberite sadržaje koje želite gledati. Izbornik Philips omogućava pristup popularnim Net TV uslugama prilagođenim zaslonu televizora. Osim toga, putem računalne mreže s certifikatom DLNA pomoću daljinskog upravljača možete gledati videozapise i pristupati slikama koje su pohranjene na računalu.

 • Full HD s tehnologijom Perfect Pixel HD Engine za nenadmašnu jasnoću

  Iskusite nenadmašnu oštrinu i jasnoću uz Perfect Pixel HD Engine. Svaki piksel na slici naglašava se radi bolje usklađenosti s pikselima u okruženju, čime se stvara prirodnija slika. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živih boja sa superiornim kontrastom i uglađenog prirodnog kretanja, bez obzira na sadržaj koji gledate. Čiste i oštre slike rezultat su otkrivanja i uklanjanja dvostrukih slika i šuma u svim izvorima sadržaja - od multimedijskih do standardnih televizijskih sadržaja. Full HD zaslon od 1920 x 1080p piksela stvara odličnu sliku, bez treperenja i s progresivnim skeniranjem i superiornom svjetlinom.

 • 400Hz Clear LCD, brzina od 0,5 ms za vrhunsku oštrinu pokreta

  Uživajte u najbržem LCD televizoru tvrtke Philips. 400Hz Clear LCD* pomiče vrijeme odziva LCD televizora do nenadmašne razine od 0,5 milisekundi, tako da ćete i u najbržoj akcijskoj sceni uživati u vrhunskoj glatkoći pokreta.

 • Osjetite ozračje uz 30 W RMS snage i Incredible Surround

  Osjetite snagu glazbenog ritma i ozračje filmova. Snažna pojačala od 30 W RMS snage stvaraju realističan zvuk. Incredible Surround omogućava doživljaj potpunog surround zvuka uz veću dubinu i širinu zvuka. Pruža jasan i prostoran zvuk koji će upotpuniti bogati doživljaj gledanja.

 • Vrhunske mrežne trgovine videosadržajima i televizijski programi na zahtjev

  Uživajte u vrhunskim filmovima koji na vaš televizor stižu izravno iz mrežnih trgovina videosadržajima. Od najvećih romantičnih klasika do brzih akcijskih filmova - svi su tu na pritisak gumba iz udobnosti vaše fotelje. Trgovina videosadržajima nudi iznimno veliku zbirku filmova i serija, od najpoželjnijih novih izdanja do neprocjenjivih klasika. Oslobodite se fiksnih rasporeda programa i gledajte što i kada poželite. Nikada više nećete propustiti svoju omiljenu emisiju! Catch up TV donosi reprize televizijskih serija i emisija. Uvjeti i ponude razlikuju se ovisno o državama i davateljima sadržaja.

Prikaz svih specifikacija
 • 400Hz Clear LCD prikazuje 400 scena u sekundi, kombiniranjem napredne tehnologije 200Hz s pozadinskim osvjetljenjem sa skeniranjem pri radnom ciklusu od 50%.
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • Net TV: posjetite www.philips.com/smarttv i otkrijte koje usluge nudimo u vašoj državi.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • 3D televizor zahtijeva dodatak PTA02 (naočale s aktivnim preklapanjem i odašiljač, izvorni uređaj kompatibilan s 3D formatom i izvorni 3D sadržaj.
 • Uobičajena potrošnja energije uključenog uređaja izmjerena u skladu s IEC62087, izdanje 2.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: