Izuzetno tanki 3D Smart LED TV

  CI Plus

  Izuzetno tanki 3D Smart LED TV

  Približite se

  Budite dio akcije – na mreži i izvan nje – uz 3D Smart LED TV serije 4408 tvrtke Philips. Tehnologija Pixel Plus HD Engine omogućava uživanje u briljantnom 3D prikazu i svijetu sadržaja na mreži uz oštre i izražene detalje. Integrirani Wi-Fi povezivanje čini jednostavnim. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

4000 series Izuzetno tanki 3D Smart LED TV

117 cm (46"), 3D Max, DVB-T/C 46PFL4468H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Približite se

Upoznajte izuzetno tanki 3D Smart LED televizor

 • Skype™ za jednostavno uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva na televizoru

  Skype™ za jednostavno uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva na televizoru

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalazite. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka. Jednostavno priključite dodatnu TV kameru tvrtke Philips (PTA317) na televizor i uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti kauča.

 • Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi na Smart TV televizoru tvrtke Philips povezivanje s kućnom mrežom čini brzim i jednostavnim, omogućavajući vam bežični pristup svijetu sadržaja ili dijeljenje kod kuće.

 • Smart TV – svijet zabave na mreži

  Smart TV – svijet zabave na mreži

  Istražujte izvan granica standardnih televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise, igre i mnoge druge sadržaje, izravno na televizor iz internetskih trgovina videosadržaja. Gledajte propuštene televizijske sadržaje (catch-up TV) s omiljenih kanala i uživajte u bogatom izboru internetskih aplikacija uz Smart TV. Povežite se s obitelji i prijateljima uz Skype™ ili neku od društvenih mreža. Ili... jednostavno pretražujte internet!

 • Jednostavno dijelite fotografije, glazbu i filmove putem DLNA mreže

  Jednostavno dijelite fotografije, glazbu i filmove putem DLNA mreže

  Dijelite fotografije, glazbu, videozapise i filmove koristeći DLNA s pametnog telefona, tabletnog uređaja ili računala te uživajte u njima na velikom zaslonu. Dijeljenje je pojednostavljeno.

 • 3D Max – snažan 3D doživljaj u Full HD rezoluciji

  3D Max – snažan 3D doživljaj u Full HD rezoluciji

  Koristeći tehnologiju aktivnog 3D prikaza i izuzetno brzi prikaz za nevjerojatnu dubinu, kontrast i realističnost radi pružanja nenadmašnog 3D doživljaja. Prilagodba 3D dubine omogućava jednostavan odabir razine 3D efekta koji vam najbolje odgovara. Pretvorite 2D sadržaj u živopisni i besprijekorni 3D sadržaj. Vrhunski 3D doživljaj.

 • Full HD LED TV – briljantna LED slika nevjerojatnog kontrasta

  Full HD LED TV – briljantna LED slika nevjerojatnog kontrasta

  Kvaliteta slike doista je važna. Standardni HD televizori pružaju kvalitetu, ali vi očekujete najbolje. Zamislite detalje oštrine koja oduzima dah u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom, oštrom rezolucijom prikaza pokreta, realističnim bojama i vjernom slikom – kao i malom potrošnjom energije. Ne tražite dalje. Full HD LED pruža više detalja nego standardni HD televizori. Više izraženih detalja slike znači intenzivniji doživljaj gledanja za vas.

 • 200Hz Perfect Motion Rate (PMR) za oštrinu prikaza pokreta

  200Hz Perfect Motion Rate (PMR) za oštrinu prikaza pokreta

  Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – naš standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat naše jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

 • Pixel Plus HD za izraženije detalje i bolju jasnoću

  Naša napredna tehnologija digitalne obrade slike povećava broj linija i broj piksela. Rezultat je izuzetno oštra slika nevjerojatnih detalja i dubine, svaki put i iz bilo kojeg izvora.

 • Aplikacija MyRemote – upravljajte televizorom pomoću telefona ili tableta

  Upravljajte svojim televizorom i snimajte dok ste u pokretu bez daljinskog upravljača koristeći jednu jednostavnu aplikaciju. Pretvorite svoj tablet ili pametni telefon u univerzalni daljinski upravljač sa svim mogućnostima originalnog daljinskog upravljača i nekim dodatnim značajkama kao što je unos teksta. Funkcija SimplyShare omogućava prijenos sadržaja na televizor. Budite u tijeku zahvaljujući mogućnosti snimanja omiljenih programa dok ste u pokretu koristeći MyRemote snimanje. Jednostavno pregledavajte sadržaj u TV vodiču kroz programe kako biste odabrali emisije koje želite snimiti i naknadno pogledati. Smart TV zaslužuje doista inteligentnu aplikaciju.

Prikaz svih specifikacija
 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kompatibilnost ovisi o wifi miracast certifikatu za Android 4.2 ili noviju verziju. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • TV kamera tvrtke Philips (PTA317) prodaje se zasebno.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • HbbTV, Multiroom klijent i poslužitelj, Netflix i aplikacija myRemote zahtijevaju nadogradnju softvera.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: