Izuzetno tanki Smart LED TV

  Izuzetno tanki Smart LED TV

  Vidno različit

  Revolucionarni stakleni dizajn televizora serije DesignLine koji ostavljaju dojam kao da lebde u zraku teško je opisati. Ili možda i nije? Na pamet padaju izrazi kao što su "privlačan", "inovativan" i "vrhunskih radnih značajki", kao i "oduzima dah"… Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

DesignLine Izuzetno tanki Smart LED TV

117 cm (46"), 3D Max, DVB-T/T2/C/S/S2 46PDL8908S/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Vidno različit

Umjetnička inovacija koja prelazi granice standardnih televizora

 • Ambilight XL s 3 strane obogaćuje doživljaj gledanja

  Zahvaljujući ovoj patentiranoj tehnologiji tvrtke Philips vaš zaslon izgleda mnogo šire, još više vas uvlačeći u radnju, jer se izuzetno široko osvjetljenje projicira s tri strane televizora na zid oko njega. Boja se automatski prilagođava slici na televizoru. Zahvaljujući funkciji prilagodbe zidu boja svjetlosti bit će savršeno usklađena sa slikom na televizoru, bez obzira na to koje je boje zid. Doživljaj možete prilagoditi koristeći razne postavke sukladne vašim željama.

 • 1400Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  1400Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – naš standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat naše jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

 • Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi na Smart TV televizoru tvrtke Philips povezivanje s kućnom mrežom čini brzim i jednostavnim, omogućavajući vam bežični pristup svijetu sadržaja ili dijeljenje kod kuće.

 • Smart TV – svijet zabave na mreži

  Smart TV – svijet zabave na mreži

  Istražujte izvan granica standardnih televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise, igre i mnoge druge sadržaje, izravno na televizor iz internetskih trgovina videosadržaja. Gledajte propuštene televizijske sadržaje (catch-up TV) s omiljenih kanala i uživajte u bogatom izboru internetskih aplikacija uz Smart TV. Povežite se s obitelji i prijateljima uz Skype™ ili neku od društvenih mreža. Ili... jednostavno pretražujte internet!

 • Daljinski upravljač s pokazivačem i tipkovnicom – najveća kontrola dosad

  Daljinski upravljač s pokazivačem i tipkovnicom – najveća kontrola dosad

  Naš potpuno intuitivni daljinski upravljač nudi sve uobičajene pogodnosti kao što su tipke pokazivača, kontrola glasnoće i tipke prečaca. Kako biste iskoristili dodatne značajke, jednostavno pritisnite i zadržite tipku OK za laku navigaciju. Pokazivač funkcionira kao miš, omogućujući jednostavno usmjeravanje, pritisak i pomicanje po zaslonu. Okrenite daljinski upravljač i na drugoj strani na raspolaganju vam je puna tipkovnica za jednostavan unos teksta! Najbolje od svega, naš inteligentni daljinski upravljač ima žiroskopske senzore, tako da prepoznaje položaje gore i dolje, što znači da tekst možete unositi bez brige da ćete promijeniti kanale.

 • Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Gledajte što želite, gdje i kada želite. Prenosite sadržaj s uređaja kako biste ga gledali na velikom zaslonu. Dijelite fotografije s pametnog telefona, zaslona prijenosnog računala i slično. Veze je lako postaviti, a tehnologija se može upotrebljavati na raznim uređajima.

 • Revolucionarni stakleni dizajn koji izgleda kao da lebdi u zraku uljepšat će vaš interijer

  Naš inovativni dizajn ploče od sloja stakla promijenit će način na koji gledate na televizore, kao i izgled samih televizora. Meki uzorak pretače se staklenom površinom prelazeći od tamnih ka svijetlim nijansama, naglašavajući dojam da televizor lebdi u zraku. Nagnite ga uza zid u prostranom studiju, postavite među antikne predmete u kući na imanju ili ga objesite među umjetninama u galeriji – izgledat će prirodno gdje god da se smjesti.

 • DesignLine Smart Mount – sve što vam treba za montažu televizora

  Bilo da svoj novi televizor odlučite nasloniti na zid, objesiti na zid ili postaviti uz zid, na raspolaganju vam je rješenje montaže sukladno vašim potrebama. Za interijere s tvrdim podovima osmislili smo rubni štitnik koji se postavlja između staklene ploče televizora i vašeg poda. Ne čini vam se praktično? Genijalno rješenje za montažu na zid je nosač Simply Straight tvrtke Philips uz koji ne morate precizno mjeriti prilikom postavljanja televizora na zid jer nosač omogućava ravno postavljanje svaki put.

 • Traka za kabele omogućava uredno provođenje kabela

  Naša traka za kabele omogućava vam uredno provođenje svih kabela. Kompaktna traka za kabele dizajnirana je tako da bude izvan vidnog polja pa se proteže iza vidljivih linija televizora, što znači da nema neurednih kabela.

 • Perfect Pixel HD – naša nagrađivana tehnologija slike

  Cilj je pružanje najnaprednije slike bez titranja uz nenadmašnu oštrinu i jasnoću. Svaki piksel koji čini sliku unaprijeđen je kako bi bio bolje usklađen s okolnim pikselima. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živopisnih boja, vrhunskog kontrasta i glatkih prirodnih pokreta.

 • Aplikacija MyRemote – upravljajte televizorom pomoću telefona ili tableta

  Upravljajte svojim televizorom i snimajte dok ste u pokretu bez daljinskog upravljača koristeći jednu jednostavnu aplikaciju. Pretvorite svoj tablet ili pametni telefon u univerzalni daljinski upravljač sa svim mogućnostima originalnog daljinskog upravljača i nekim dodatnim značajkama kao što je unos teksta. Funkcija SimplyShare omogućava prijenos sadržaja na televizor. Prenosite emitirane sadržaje digitalne televizije na svoje uređaje koristeći Wi-Fi smart screen. Budite u tijeku zahvaljujući mogućnosti snimanja omiljenih programa dok ste u pokretu koristeći MyRemote snimanje. Jednostavno pregledavajte sadržaj u TV vodiču kroz programe kako biste odabrali emisije koje želite snimiti i naknadno pogledati. Smart TV zaslužuje doista inteligentnu aplikaciju.

Prikaz svih specifikacija
 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kompatibilnost ovisi o wifi miracast certifikatu za Android 4.2 ili noviju verziju. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • TV kamera tvrtke Philips (PTA317) prodaje se zasebno.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • HbbTV, Multiroom klijent i poslužitelj, Netflix i aplikacija myRemote zahtijevaju nadogradnju softvera.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: