Full HD LED TV

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pfh6309_88/42pfh6309_88_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Full HD LED TV

  Smart Full HD LED televizor

  Dizajn koji je mnogo više od izgleda: Smart Full HD LED televizor serije 6300 tvrtke Philips. Krećemo od tehnologije Pixel Plus HD Engine za oštru, jasnu sliku; zatim dodajemo Ambilight i dizajn bez okvira kako bismo doživljaj gledanja prenijeli na novu razinu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

6000 series Full HD LED TV

107 cm (42"), Full HD LED TV, Dvojezgreni, DVB-T/C 42PFH6309/88 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Smart Full HD LED televizor

S tehnologijom Ambilight s 2 strane

 • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Jedinstvena tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini vaš zaslon mnogo širim, a doživljaj gledanja uzbudljivijim projicirajući izuzetno širok sjaj s dvije strane zaslona televizora na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, unoseći uzbudljiviji, intenzivniji i prožimajući doživljaj gledanja.

 • 200 Hz PMR za glatke pokretne slike

  200 Hz PMR za glatke pokretne slike

  Ništa ne može nadmašiti navalu adrenalina koju pruža igranje, brza sportska akcija ili akcijski filmovi. To je razlog zašto ovaj televizor tvrtke Philips ima tehnologiju 200Hz Perfect Motion Rate koja omogućava uživanje u glatkom prikazu pokreta. Iako vaše srce podrhtava, slika koju gledate ne bi trebala.

 • Realističan 3D vas vodi gdje nikada prije niste bili

  Realističan 3D vas vodi gdje nikada prije niste bili

  Uživajte u satima udobnog gledanja zahvaljujući tehnologiji pasivnog 3D prikaza koja pruža vrlo kvalitetnu 3D sliku. Pretvorite bilo koji 2D sadržaj u živopisni i besprijekorni 3D sadržaj. Moderne, lagane 3D naočale udobne su za nošenje i ne trebaju baterije.

 • Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Smart TV: cijeli novi svijet koji treba istražiti

  Otkrijte napredniji doživljaj koji leži iza tradicionalnog televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise ili igre iz trgovina videosadržaja na mreži. Gledajte propuštene televizijske sadržaje omiljenih kanala i uživajte u sve većem izboru aplikacija na mreži kao što je YouTube.

 • Aplikacija MyRemote: napredniji način interakcije s televizorom

  Aplikacija MyRemote: napredniji način interakcije s televizorom

  Upravljajte televizorom tvrtke Philips izravno s pametnog uređaja. Zahvaljujući aplikaciji MyRemote nikada nije bilo lakše dijeliti sadržaj s pametnog uređaja na televizoru (SimplyShare) ili pratiti sadržaj programa uz TV vodič kroz programe koji vam omogućava odabir emisija koje želite gledati.

 • Wi-Fi Miracast™ – zrcalno prikažite zaslon s pametnog telefona na televizoru

  Wi-Fi Miracast™ – zrcalno prikažite zaslon s pametnog telefona na televizoru

  Zrcalno prikažite sadržaj koji vidite na pametnom uređaju te ga podijelite s prijateljima i obitelji na televizoru. Od fotografija do videozapisa, igara i drugih sadržaja, zrcalno prikažite bilo što s pametnog telefona i tableta na velikom zaslonu koristeći jednostavnu naredbu.

 • Usluga Skype™ povezuje ljude (dodatna kamera)

  Usluga Skype™ povezuje ljude (dodatna kamera)

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalazite. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka. Jednostavno priključite dodatnu TV kameru tvrtke Philips (PTA317) na televizor i uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti kauča.

 • Cloud Explorer i Dropbox™: dijelite izravno na veliki zaslon

  Cloud Explorer i Dropbox™: dijelite izravno na veliki zaslon

  Cloud Explorer olakšava dijeljenje omogućujući vam pristup vašem Dropbox™ računu putem televizora. Jednostavno usmjerite i prikažite bilo koji sadržaj koji ste pohranili na mreži na zaslonu televizora. Zašto ne biste širili veselje? Samo prenesite i prikažite sadržaj s dijeljenih Dropbox™ računa s prijateljima i obitelji diljem svijeta.

 • Multiroom klijent – prikazujte televizijski sadržaj uživo i snimke s drugog televizora

  Multiroom klijent – prikazujte televizijski sadržaj uživo i snimke s drugog televizora

  Povećajte užitak gledanja. Kreirajte kućnu mrežu koja vam omogućava gledanje programa gdje poželite primajući signal s televizora poslužitelja tvrtke Philips s nekog drugog mjesta u kući. Nakon povezivanja možete usmjeriti digitalno televizijsko emitiranje i snimke s televizora poslužitelja na televizor klijent, sve to bez polaganja novih kabela ili trošenja novca na više pretplata.

 • Dizajn bez okvira: bez okvira ćete imati više televizijskog sadržaja u kojem ćete uživati

  Elegantan. Minimalistički. Diskretan. Naša prednja ploča bez okvira predivno je izrađena od vrlo kvalitetnog stakla i obrubljena izuzetno tankim aluminijem, maksimalno smanjujući okvir i povećavajući zaslon.

 • Pixel Plus HD za predivne slike koje ćete obožavati

  Ništa nije ugodno poput gledanja omiljenog filma ili dokumentarca. Bilo da usmjeravate s mreže ili gledate DVD, Philips Pixel Plus HD Engine pruža realističniju sliku zahvaljujući svjetlijim bijelim i tamnijim crnim nijansama.

Prikaz svih specifikacija
 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • Cloud TV ponuda ovisi o dostupnosti i propisima u državi
 • Kompatibilnost ovisi o Wifi Miracast certifikatu i sustavu Android 4.2 ili novijoj verziji. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • TV kamera tvrtke Philips (PTA317) prodaje se zasebno.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: