Televizor tvrtke Philips – kvaliteta slike

Savršenstvo slike

Televizor tvrtke Philips – 4K Ultra HD televizor

Usporedba između Ultra HD i Full HD

 

Televizor visoke rezolucije dolazi u dva oblika. Ultra High Definition (UHD) i Full High Definition (FHD). FHD vam omogućava uživanje u rezoluciji do 1080p s 2 milijuna piksela. U kombinaciji s tehnologijama za obradu slike tvrtke Philips, rezultat je odlična kvaliteta slike. UHD 4K televizor povećava rezoluciju za četiri puta, pružajući vam najbolju moguću rezoluciju s nevjerojatnim detaljima i dubinom.

bez Ultra HD rezolucije with Ultra HD

Četiri je čaroban broj

Televizor tvrtke Philips – elementi kvalitete slike

U svakom od naših televizora na djelu je inovativna tehnologija koja stvara najbolju kvalitetu slike. Svaka od njih usredotočena je na četiri elementa koja oko može uočiti: pokret, kontrast, boju i oštrinu.

 

U kombinaciji, naši procesori za kvalitetu slike stvaraju nevjerojatnu sliku, bez obzira na izvor i kvalitetu. Dakle, bilo da gledate YouTube ili Netflix, slika će biti vizualno spektakularna.

P5_logo

Predstavljamo procesor za kvalitetu slike P5 tvrtke Philips. Digitalno optimizira sve što gledate, dramatično povećavajući snagu obrade slike televizora za nevjerojatnih 50 %. Sada ćete uživati u najdubljim crnim nijansama, najsvjetlijim bijelim nijansama, živopisnim bojama i našoj najglađoj, izuzetno oštroj slici – svaki put i iz svakog izvora.

 

Procesor slike P5. Dostupan na našim novim serijama 7500 i 9000.

Pokret

Savršeno prirodno gledanje

 

Ako volite gledati akcijske filmove, neće vas zadovoljiti ništa manje od najbolje moguće slike. Perfect Natural Motion nagrađivana je tehnologija za poboljšanje pokreta tvrtke Philips koja koristi snagu od 4 milijarde piksela za uklanjanje podrhtavanja, pružajući vrhunsku sliku: onu izuzetne oštrine i najuglađenijih pokreta.

Kontrast

Televizor tvrtke Philips – Micro Dimming Premium

Tama susreće svjetlost

 

Micro Dimming Premium optimizira kontrast na televizoru pomoću posebnog softverskog algoritma i naprednog pozadinskog osvjetljenja. Zahvaljujući softveru koji analizira sliku u 6400 različitih zona i pozadinskom osvjetljenju Direct LED sa segmentima koji se mogu zasebno prilagoditi, kontrast se optimizira za najdublje crne i najbjelje bijele. Tako ćete uživati u realističnoj slici nevjerojatnog kontrasta i kvalitete.

Televizor tvrtke Philips – Local Contrast

Vjerna realističnost

 

Local Contrast dodatno je poboljšanje kontrasta videozapisa koje radi zajedno s tehnologijom Micro Dimming za isticanje sitnih detalja. Profinjena analiza slike lokalno poboljšava detalje u tamnijim područjima umjesto na cijelom zaslonu. Dajući svjetlost zasebno unutar različitih dijelova slike, stvara realističnu sliku s besprijekornim bijelim nijansama, istovremeno čuvajući razine crnih nijansi.

Boja

Više boja nego ikad prije

 

Philips Premium Color kombinira širok spektar boja proširen za 85 % te pokriva 4 bilijuna boja. Zahvaljujući tako bogatoj rezoluciji boja i prekrasno zasićenim bojama, zaboravit ćete da gledate u zaslon.

Televizor tvrtke Philips – poboljšanje Ultra HD i Ultra rezolucije

Oštrina

Sve je nevjerojatno

 

Philips Ultra Resolution Upscaling omogućava uživanje u kvaliteti slike poput one Ultra HD rezolucije bez obzira na sadržaj – čak i ako izvor nije Ultra HD rezolucije. Uživajte u poboljšanoj oštrini, povećanoj percepciji dubine, superiornom kontrastu, uglađenim pokretima i besprijekornim detaljima.

HDR (High Dynamic Range, prošireni dinamički raspon)

Oživljava sliku pred vašim očima

 

High Dynamic Range pruža dramatično drukčiji vizualni doživljaj. Uz zapanjujuću svjetlinu, neusporediv kontrast i očaravajuće boje, slike oživljavaju uz mnogo veću svjetlinu te istovremeno mnogo dublje tamne nijanse. Reproducira se punija paleta bogatih novih boja koje još niste vidjeli na televizoru, što vam daje vizualni doživljaj koji pobuđuje osjetila i potiče emocije. Savršeno za ljubitelje kina i ovisnike o filmovima!

bez značajke HDR with HDR

Idemo se družiti

Facebook

 

Označite da vam se sviđa naša službena Facebook stranica za televizore tvrtke Philips kako biste dobivali najnovije vijesti, savjete i ažuriranja.

YouTube

 

Odmah pogledajte naše najnovije kratke videozapise, suradnje i službene obavijesti.

Instagram

 

Podijelite svoj Ambilight doživljaj s nama (#Ambilight @philipstelevision)

*Prikazani modeli i specifikacije televizora ovise o državi i mogu se razlikovati

**Android™, Google™, Google Play™, Youtube™ i drugi znakovi zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.