1
TV

  OLED+ 903 TV

  Počastite svoje oči
  i oduševite uši.


  Otvorite osjetila za stvarnu boju, nevjerojatnu 4K UHD oštrinu i vrhunski zvuk uz OLED+ 903 tvrtke Philips. Uz zvuk koji osigurava Bowers & Wilkins, realistična slika nikad nije zvučala tako dobro.

   

  Razlika koju čini   OLED


  Za razliku od piksela standardnih televizora koji uvijek propuštaju malo svjetlosti, pikseli kod OLED televizora ostaju potpuno tamni dok se ne ukaže potreba za njima.

   

  Rezultat? Upečatljive crne nijanse i najizraženije bijele osiguravaju sliku koja je toliko živopisna da se čini kao da iskače iz zaslona.

  P5. Najbolja slika.
  Sada još bolja.*
   
     


  Živopisnije boje. Oštrija slika. Koža koja izgleda kao koža, a ne flamingo. Detalji koji ostaju oštri u najtamnijim sjenama. Pokreti uglađeni poput nindže. Bilo da usmjeravate novu epizodu serije ili važnu utakmicu, svidjet će vam se što P5 čini za vaš OLED.
  Televizor tvrtke Philips sa zvukom koji osigurava Bowers & Wilkins – odlična kvaliteta i jasnoća zvuka

  Savršena slika.
  Savršen zvuk.


  Nakon 50 godina usavršavanja referentnih monitora za najbolje svjetske studije za snimanje, inženjeri tvrtke Bowers & Wilkins udružili su snage s našima kako bi osmislili televizor jednako veličanstven za uši i oči.

  Čudo koje predstavlja Ambilight


  Prelijevajući radnju sa zaslona u vašu prostoriju, tehnologija Ambilight nema samo svrhu da vas približi akciji. Ona vas uvlači u nju. Ako ste uzbuđeni saznati što OLED može pružiti, samo pričekajte da se nađete ispred OLED+ televizora s tehnologijom Ambilight.

  Google pomoćnik.
  Ugrađen.*


  Odgovarajući na vaše glasovne naredbe, Google pomoćnik ne samo da pojednostavljuje stvari nego ih čini zabavnijima. "Koje su najnovije vijesti?" "Zašto je nebo plavo?". To je kao da imate pomoćnika koji zna sve i nikad vas ne ometa.

  "Radne značajke vodeće u klasi, upotpunjene ugođajem poboljšanim tehnologijom Ambilight, koje izvlače najbolje iz Ultra HD Blu-ray i usmjerenih izvora." 

   

  EISA nagrade 2018. – 2019., sudačko vijeće

  65-inčni OLED televizor – nagrada EISA za najbolji proizvod

  OLED+ Televizor za   sustav kućnog kina 

  Pametni 4K OLED+ televizor 903 tvrtke Philips s odličnim zvukom

  OLED+ 903 Televizor

  Upečatljive crne nijanse i beskonačan kontrast koji pruža OLED, plus
  P5 Perfect Picture Engine nove generacije za najupečatljivije, najoštrije i najsvjetlije sve sadržaje
  Zvuk nove razine pruža poznati inženjerski studio Bowers & Wilkins 
  Google pomoćnik koji se aktivira glasom. Naredbe nikad nisu bile jednostavnije. Niti zabavnije.
  Ambilight: dopustite da radnja ispuni prostor, a ne samo zaslon

  *Neovisni stručnjaci priznali su televizore tvrtke Philips po pitanju kvalitete slike i dizajna. Na ovoj stranici možete pregledati nagrade koje smo osvojili.

  *Ugrađeni Google pomoćnik bit će u sklopu ažuriranja softvera za Android televizore 2018. godine.