1
Televizori

  OLED televizori tvrtke Philips

  Philips OLED televizori

  Takav osjećaj daje realističnost

  Naš omiljeni

  Predstavljamo televizor OLED 805

  Profinjene performanse. Minimalistički dizajn.

   
  • Philips P5 engine s umjetnom inteligencijom. Uvijek realistična slika
  • Čarolija koju predstavlja Ambilight
  • Glasovna kontrola. Google pomoćnik. Radi s uslugom Alexa
  • Daljinski upravljač sa stražnjim dijelom od kože Muirhead i s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem
  Što je OLED TV

  Razlika koju čini Philips OLED


  Uzmite prednosti televizora OLED, kao što je dublja crna boja i širi kut gledanja. Dodajte sliku Philips P5 engine s umjetnom inteligencijom, koja donosi oštriji kontrast, bogatije boje, prekrasno uglađene kretnje i oštrije pojedinosti – čak i u sjeni i s najsvjetlijim nijansama. Začinite jedinstvenim iskustvom funkcije Ambilight. Philips izvlači najbolje iz televizora OLED.

  Slika Philips P5 Picture Engine s umjetnom inteligencijom

  Slika toliko realistična da možete kročiti u nju

  P5
  Usavršavanje ulaznog signala

  P5 usavršavanje ulaznog signala  

  Usavršavanje ulaznog signala


  Philips P5 Picture Engine koristi se umjetnom inteligencijom za poboljšanje kvalitete ulaznog signala slike kada je to potrebno. Čak i ako gledate stare videozapise na YouTubeu, uživat ćete u briljantnoj kvaliteti slike.
  P5
  Savršen kontrast

  P5 savršen kontrast  

  Savršen kontrast


  Od najsvjetlijih nijansi do najdubljih sjena, jedinstveni algoritam umjetne inteligencije neprestano poboljšava sliku kada je to potrebno kako bi vam pružio više dubine i pojedinosti. Kontrast je toliko oštar da ćete imati osjećaj da ste ondje.
  P5
  Savršena boja

  P5 savršena boja  

  Savršena boja


  Algoritam umjetne inteligencije s mogućnošću dubinskog učenja prepoznaje i obrađuje boje na način sličan ljudskom mozgu. Čak i u najsvjetlijim prizorima boje su bogate i vjerne, a nijanse kože doimaju se prekrasno prirodno.
  P5
  Savršeni pokreti

  P5 savršeni pokreti  

  Savršeni pokreti


  Zahvaljujući P5 engine s umjetnom inteligencijom, vaš Philips OLED televizor obrađuje pokrete uglađenije nego ikad prije. Uhvatit ćete svaki presudni trenutak, bez obzira na to koliko je brza igra ili ekstravagantna akcija.
  P5
  Savršena oštrina

  P5 savršena oštrina  

  Savršena oštrina


  Obrada Philips P5 utemeljena na umjetnoj inteligenciji na inteligentan način poboljšava svaki piksel kako biste dobili maksimum od 4K razlučivosti svog televizora. Bez obzira na to što gledate, dobit ćete savršeno oštru sliku na kojoj se jasno vide čak i najsitnije pojedinosti.
  uz Ambilight bez Ambilight

  Čarolija koju predstavlja Ambilight


  Svaki Philips OLED televizor ima nešto što nema ni jedan drugi televizor OLED. Jedinstven način poboljšanja iskustva gledanja, zvani Ambilight. Toplo. Prožimajuće. Čarobno. Govore nam da ga toliko vole da nikada više ne žele gledati televiziju bez njega.
  Philips Ambilight TV
  Philips OLED TV s tehnologijom Dolby Vision

  Kinematografski Dolby Vision


  Svi Philips OLED televizori podržavaju sadržaj izrađen u formatu Dolby Vision. Taj dinamični format HDR videozapisa omogućuje vam da uživate u veličanstvenoj slici koja uistinu odražava izvorne namjere redatelja. Bilo da prenosite film na platformama poput Netflixa ili Amazon Primea ili da gledate na Blu-ray disku.
  Televizor Philips s tehnologijama Dolby Vision Dolby Atmos
  Philips HDR OLED TV s HDR10+

  Vidite više uz HDR10+


  Što je HDR10+? Svi Philips OLED televizori podržavaju sadržaj izrađen u ovom dinamičnom formatu HDR videozapisa. Vidjet ćete više pojedinosti iz sadržaja, što je upravo ono što žele njegovi autori. Bilo da prenosite najnoviju seriju na platformama poput Amazon Primea i Netflixa ili da gledate Blu-Ray box set.

  Pronađite Philips OLED TV

  Više o televizorima i zvuku tvrtke Philips

  Ambilight
  Više o televizorima i zvuku tvrtke Philips

  Serija Performance
  The one to take home

  Soundbar zvučnici
  Za svaki uzbudljivi trenutak