Prestigo

Univerzalni daljinski upravljač

  Prestigo

  Univerzalni daljinski upravljač

  Zaslon osjetljiv na dodir

  Pametan univerzalni daljinski upravljač sa zaslonom u boji osjetljivim na dodir kojim možete upravljati s do 20 uređaja od ukupno 300 000 dostupnih, a na kojem se prikazuju samo one komande koje su vam potrebne. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prestigo Univerzalni daljinski upravljač

20-u-1, izuzetno osjetljiv na dodir SRT9320/10 Pronađi slične proizvode

Zaslon osjetljiv na dodir

Prikažite samo one kontrole koje su vam potrebne

 • Aktivnosti za kontrolu više uređaja

  Aktivnosti za kontrolu više uređaja

  Umjesto zasebne kontrole pojedinačnih uređaja, pokrenite kućnu zabavu jednim dodirom tipke. Jednostavno pritisnite tipku aktivnosti kao što je "Gledanje filma" i Prestigo će automatski uključiti razne uređaje, kao što su televizor, DVD reproduktor i sustav kućnog kina, kako biste mogli gledati film.

 • Zaslon osjetljiv na dodir za lakšu navigaciju

  Zaslon osjetljiv na dodir za lakšu navigaciju

  Zaslon osjetljiv na dodir koji pokazuje samo tipke koje su vam potrebne i omogućuje bržu navigaciju zaslonom daljinskog upravljača.

 • Izravan pristup omiljenim programima

  Izravan pristup omiljenim programima

  Zbirka ikona za kanale za glavne TV i radio postaje većine država dostupna je na daljinskom upravljaču. Putem LCD zaslona jednostavno možete dodijeliti ikonu za kanale pravom kanalu. Nakon postavljanja putem LCD zaslona možete prebacivati omiljene kanale pomoću ikona postaja, umjesto digitalnih tipki na daljinskom upravljaču.

 • Zaslon u boji od 7,1 cm osigurava laku čitljivost i navigaciju

  LCD zaslon u boji od 7,1 cm (240 x 320 piksela) nudi kvalitetu visoke rezolucije i laku čitljivost. Zaslon osjetljiv na dodir prikazuje jedino tipke koje su vam potrebne i omogućuje bržu navigaciju zaslonom daljinskog upravljača.

 • Tipke s pozadinskim osvjetljenjem za upravljanje uređajima u mraku

  Osvijetljena tipkovnica olakšava upravljanje svim uređajima, čak i u mraku.

 • Jednostavno dodavanje i označavanje dodatne funkcionalnosti

  Dodavanje funkcionalnosti odnosi se na postupak putem kojeg daljinski upravljač hvata i pohranjuje infracrvene signale drugih daljinskih upravljača za buduće korištenje. Ako se kodovi uređaja ne nalaze u bazi podataka upravljača, njih je uvijek moguće učitati s originalnog daljinskog upravljača, jednostavnim pokazivanjem na željeni kod. Poboljšan način dodavanja i označavanja funkcija olakšava i ubrzava dodavanje dodatnih funkcionalnosti. Rezultat: više niti jedna funkcija ne nedostaje!

 • Mrežno ažuriranje putem biblioteka s Interneta

  Softver Philips PrestigoSync i USB priključak na daljinskom upravljaču zajedno nude pristup jednostavnom mrežnom ažuriranju. Možete odabrati omiljene ikone za kanale s posljednje baze podataka biblioteke s više od 10 000 ikona za kanale. Softver Philips PrestigoSync automatski će vas obavijestiti o posljednjim dostupnim programskim datotekama za vaš Prestigo. Softver je dostupan na CD-ROM-u ili se preuzima na službenoj internetskoj stranici tvrtke Philips.

 • Detaljne upute na zaslonu

  Za razliku od ostalih univerzalnih daljinskih upravljača, kod kojih je potrebno unijeti 4-znamenkasti kod iz tiskanog priručnika za utvrđivanje marke i uređaja, ovaj daljinski upravljač u sebi sadrži detaljne upute za postavljanje vaše opreme, neovisno o marki.

 • Univerzalna baza podataka IC kodova za kontrolu raznih uređaja

  Univerzalna baza podataka IC kodova odnosi se na biblioteku infracrvenih kodova ugrađenih u određeni daljinski upravljač. Zahvaljujući ovoj značajki, daljinski upravljač može upravljati vašom opremom bez potrebe za upoznavanjem individualnih signala. Točan infracrveni kod bira se iz baze podataka daljinskog upravljača automatskim pretraživanjem. Na taj način imate kontrolu nad gotovo svakim audio/video sustavom danas dostupnim na tržištu – neovisno o modelu ili marki.

 • Najčešće korištene tipke olakšavaju korištenje

  Često korištene tipke lako se mogu napipati, što olakšava korištenje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: