bežični prijenosni zvučnik

  bežični prijenosni zvučnik

  Zapanjujući ritmovi, munjevita svjetla

  Pripremite se za oslobađanje ritma! Shoqbox SB300 tvrtke Philips emitira eksplozivan, snažan bas kroz dva bas emitera. Podignite atmosferu svjetlima koja pulsiraju u skladu s ritmom. Izdržljiv je te otporan na udarce i vodu pa zabavu možete organizirati bilo gdje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

ShoqBox bežični prijenosni zvučnik

Bluetooth®, Otporan na vodu i udarce, Svjetlo u više boja SB300B/00 Pronađi slične proizvode

Zapanjujući ritmovi, munjevita svjetla

 • Eksplozivan ritam prodire kroz dva bas emitera

  Eksplozivan ritam prodire kroz dva bas emitera

  Uz svoj 1,5-inčni zvučnik punog raspona koji emitira zvuk prema naprijed i dva velika bas emitera na bočnim stranama zvučnika koji pružaju dodatno pojačanje i proširenje basa, ShoqBox SB300 pruža snagu uz impresivnu preciznost.

 • Uključite svjetla! Svjetla u više boja sijevaju u ritmu

  Uključite svjetla! Svjetla u više boja sijevaju u ritmu

  Zakoračite prema svjetlu i osjetite snagu snažnih ritmova i munjevitih svjetala. Različite boje pulsiraju u ritmu glazbe, oživljavajući glazbu i unoseći jednu novu dimenziju zabave. Ako biste radije plesali u mraku, i to je u redu – pritisnite prekidač i svjetla će se isključiti.

 • Izrađen za izdržljivost na otvorenom – čvrst te otporan na udarce i vodu

  Izrađen za izdržljivost na otvorenom – čvrst te otporan na udarce i vodu

  Izrađen dovoljno izdržljiv i čvrst za svaku avanturu. Ponesite ga na ulicu ili u divljinu. Ovaj zvučnik to može podnijeti. Budući da zadovoljava stroge standarde IPX7 koji se tiču vodootpornosti, možete ga nositi i ispod vode, na dubinu do 1 m 30 minuta. A u slučaju da vam zvučnik ispadne dok radi, ne brinite, otporan je na udarce.

 • Snažan zvuk iz zvučnika usmjerenog prema naprijed

  Veličina ne znači kompromis po pitanju zvuka. Ovaj izdržljivi bežični prijenosni zvučnik obuhvaća snažni 1,5-inčni zvučnik punog raspona koji emitira zvuk prema naprijed i stvara nevjerojatno glasan zvuk za svoju veličinu, tako da možete uživati u iznenađujuće snažnom zvuku iz praktičnog kompaktnog kućišta.

 • Ugrađena punjiva baterija održava zabavu živom

  Glasno reproducirajte glazbu - uvijek i svugdje. Uz ugrađenu punjivu bateriju možete uživati u svojoj glazbi bez gnjavaže koju uzrokuju zapetljani kabeli i nepraktična potraga za strujnom utičnicom. Sada uživajte u odličnoj glazbi uz slobodu pokreta.

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je izdržljiva i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s uređajima iPod/iPhone/iPad ili drugim Bluetooth uređajima, kao što su pametni telefoni, tableti ili čak prijenosna računala. Tako na ovom zvučniku jednostavno možete uživati u omiljenoj glazbi, zvuku videozapisa ili igri.

 • Ugrađeni mikrofon za pozive bez uporabe ruku

  Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu, ovaj zvučnik možete koristiti za komunikaciju. Nakon što primite poziv, glazba će se pauzirati te možete razgovarati koristeći zvučnik. Obavite poslovni razgovor ili nazovite prijatelja sa zabave. U svakom slučaju, radi izvrsno.

 • Audio ulaz za jednostavno povezivanje s gotovo bilo kojim uređajem

  Audio ulaz omogućava izravnu reprodukciju audio sadržaja s prijenosnih reproduktora. Osim prednosti uživanja u omiljenoj glazbi u vrhunskoj kvaliteti zvuka koju pruža audio sustav, audio ulaz je i izuzetno praktičan jer sve što trebate učiniti je priključiti svoj prijenosni MP3 reproduktor u audio sustav.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: