Sustav zvučnika

  Vrhunski visoki zvučnik

  Zabavljajte se kao da ste u klubu uz snagu do 1000 W i snažan bas poboljšan tehnologijom NX Bass. Pokrenite bežičnu reprodukciju s uređaja koji podržavaju Bluetooth®, MP3 CD, USB i drugih uređaja preko audio ulaza. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Vrhunski visoki zvučnik

 • 260.000 LED lampica za odličan ugođaj na zabavama

  260.000 LED lampica za odličan ugođaj na zabavama

  Unesite vrhunsku atmosferu, ugođaj i strast u svaku zabavu zahvaljujući tisućama svjetala u boji koja trepere, bljeskaju i mijenjaju se u skladu s ritmom. Lako odaberite boje svjetla u skladu s temom ili samo odaberite neku od mnogih prethodnih postavki sustava. Pritisnite gumb NX bass kako bi svjetlosni efekti bili još intenzivniji.

 • Gumb NX bass za trenutno pojačanje zvuka i svjetlosne efekte

  Gumb NX bass za trenutno pojačanje zvuka i svjetlosne efekte

  Dostupan u cijelom asortimanu, NX bass privremeno pojačava bas i glasnoću do ekstremnih vrijednosti. Pritisnite gumb NX bass kako biste u trenutku pojačali zvuk, dali oduška svjetlosnim efektima i osjetili kako vam snažni bas iz niskotonaca prolazi kostima.

 • Usmjeravajte glazbu putem Bluetooth® veze

  Usmjeravajte glazbu putem Bluetooth® veze

  Ako imate veliku glazbenu kolekciju pohranjenu na pametnom telefonu, tabletu ili računalu, usmjerite je na sustav NITRO koristeći digitalno bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth® veze i osigurajte joj nevjerojatan zvuk. Snažan zvuk rijetko je tako jednostavan ili praktičan.

 • Kopirajte glazbu s CD medija na USB uređaj

  Kopirajte glazbu s CD medija na USB uređaj
 • Ukupna izlazna snaga od 1000 W RMS

  RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. U osnovi, pojačala su ograničena količinom električne energije koju mogu pojačati, a zvučnici količinom električne energije koju mogu pretvoriti u energiju zvuka bez izobličavanja signala zvuka. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • Uparite se s uređajem koji podržava NFC jednim dodirom gumba

  Jednostavno se uparite s bilo kojim uređajem koji podržava NFC. Više nema kompliciranog bežičnog uparivanja slušalica. Naša je nova NFC tehnologija jednostavna za uporabu te omogućava uparivanje jednim dodirom bilo kojeg pametnog uređaja koji podržava NFC.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: