Bežični kućni monitor InSightHD

  Ostanite povezani sa svojim domom, kućnim ljubimcima ili poslom

  Uz InSightHD monitor tvrtke Philips ništa vam neće promaknuti iako niste na mjestu događaja. 24-satni HD video uživo, svaki dan, omogućava vam da provjerite što djeca rade kada dođu doma, što je pas naumio ili da jednostavno pazite na svoj dom kada niste u njemu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bežični kućni monitor InSightHD

Za dom, kućne ljubimce ili posao, Prepoznavanje buke i pokreta, Neograničen prikaz uživo, Dodatno snimanje u informatički oblak M115E/12 Pronađi slične proizvode

Ostanite povezani sa svojim domom, kućnim ljubimcima ili poslom

Uz HD

 • Upravljanje upozorenjima i zonama nadzora

  Upravljanje upozorenjima i zonama nadzora

  Prilikom svakog zvuka ili pokreta, automatski ćete primiti upozorenje. Možete podesiti osjetljivost i postaviti zone nadzora kako biste postigli željene razine pokrivenosti i nadzora.

 • Preuzmite aplikaciju i isprobajte InSightHD prikaz uživo

  Preuzmite aplikaciju i isprobajte InSightHD prikaz uživo

  Iz trgovine App Store ili Google Play možete preuzeti demo-verziju aplikacije InSightHD kako biste se uvjerili u to što InSight može. Jednostavno upišite InSightHD u traku za pretraživanje.

 • HD rezolucija za kristalno čistu sliku

  HD rezolucija za kristalno čistu sliku

  Monitor InSightHD jamči prikaz detaljne slike. Sadržaj se usmjerava u visokoj rezoluciji od 720p, a slika je oštra i prirodna. "720" odnosi se na broj vodoravnih linija rezolucije na zaslonu. "p" se odnosi na progresivno skeniranje ili sekvencijalni prikaz linija u svakom kadru.

 • Prepoznavanje buke i pokreta uz slanje obavijesti na telefon

  Prepoznavanje buke i pokreta uz slanje obavijesti na telefon

  Nemoguće je predvidjeti kada bi se nešto moglo dogoditi. InSightHD nadzire uz prilagodljivo prepoznavanje pokreta i zvuka. Prilikom svakog zvuka ili pokreta, automatski će se poslati obavijest na vaš telefon.

 • Usmjeravanje u Ivideon informatički oblak i pohrana videozapisa

  Usmjeravanje u Ivideon informatički oblak i pohrana videozapisa

  InSightHD u kombinaciji s uslugom Ivideon pruža sigurno i pouzdano usmjeravanje videozapisa, kao i njihovu pohranu u informatički oblak. InSightHD možete koristiti uz pretplatnički ugovor, za automatsko snimanje događaja prilikom svakog zvuka ili pokreta. Događaji se sigurno pohranjuju u iVideon informatički oblak, nakon čega ih možete gledati sa svog telefona.

 • Dodatno snimanje i pohrana uz plaćenu pretplatu

  Dodatno snimanje i pohrana uz plaćenu pretplatu

  Odaberite mjesečnu ili godišnju pretplatu za snimanje i pohranu događaja u informatički oblak te njihov naknadni prikaz. Možete birati između dvije tarife; u srebrnoj se snimaju i pohranjuju svi videozapisi unazad 7 dana, a u zlatnoj svi videozapisi unazad 30 dana.

 • Neograničen prikaz uživo putem aplikacije

  Neograničen prikaz uživo putem aplikacije

  Napredna tehnologija koju koristi InSightHD omogućava neprestano usmjeravanje videozapisa uživo, za neprekinuto prikazivanje 24 sata dnevno. To znači kako možete gledati videozapise uživo bez ograničenja i prekida, u svako doba dana i noći.

 • Šifriranje videozapisa za sigurnost i zaštitu privatnosti

  Šifriranje videozapisa za sigurnost i zaštitu privatnosti

  Sigurnost je od presudne važnosti, a svi videozapisi iz informatičkog oblaka, bez obzira na to usmjeravaju li se ili pohranjuju, osigurani su SSL zaštitom (Secure Sockets Layer) s 256-bitnim AES šifriranjem. Svi se videozapisi prije prijenosa u potpunosti šifriraju, a dešifrirati ih može samo vaš pametni telefon.

 • Gledajte uz Wi-Fi/3G/4G LTE vezu, bilo kad i bilo gdje

  Gledajte uz Wi-Fi/3G/4G LTE vezu, bilo kad i bilo gdje

  Nakon postavljanja monitora InSightHD, moći ćete uživo gledati videozapise iz aplikacije putem Wi-Fi, 3G ili 4G LTE veze. Ako ste povezani, ne postoje ograničenja gledanja s obzirom na lokaciju.

 • Monitor s funkcijom Wi-Fi može se smjestiti bilo gdje u kući

  Monitor s funkcijom Wi-Fi može se smjestiti bilo gdje u kući

  Bežični monitor InSightHD koristi Wi-Fi vezu za usmjeravanje videozapisa i zvuka izravno na telefon ili tablet kako biste mogli vidjeti što se točno događa dok niste u blizini.

 • Dizajn s univerzalnim nosačem za montažu na stativ

  Dizajn s univerzalnim nosačem za montažu na stativ

  Monitor M115 InSightHD inteligentno je dizajniran uz dodatak univerzalnog nosača za montažu na stativ koji pruža potpunu slobodu u montaži.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: