Fidelio SoundHub 2.1-kanalno kućno kino

3D Blu-ray, Visokotonci od titanija HTS9221/12 Pronađi slične proizvode
Fidelio
 • Jasnoća svih detalja zvuka koja oduzima dah

  Fidelio SoundHub

  2.1-kanalno kućno kino

  HTS9221/12 Pronađi slične proizvode

  Upoznajte Crystal Clear Sound kod novog kućnog kina SoundHub HTS9221 tvrtke Philips. Visokotonci od titanija pružaju zapanjujuću jasnoću svakog detalja zvuka. Počnite uživati u omiljenim filmovima i glazbi onako kako je to zamišljeno. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Jasnoća svih detalja zvuka koja oduzima dah

Opsesija zvukom

 • Visokotonci od titanija za izuzetno jasan zvuk bez izobličenja

  Visokotonci od titanija za izuzetno jasan zvuk bez izobličenja

  Visokotonci su izrađeni od titanija, vrlo su čvrsti i lagani te jamče zvuk bez izobličenja. Njihova nevjerojatna otpornost na izobličenje i rezonanciju kroz cijeli raspon čujnih frekvencija jamči vrhunsku jasnoću svih zvučnih detalja.

 • Vrhunska pojačala klase D čuvaju svaki detalj zvuka

  Vrhunska pojačala klase D čuvaju svaki detalj zvuka

  Vrhunska pojačala klase D koje je razvila tvrtka Philips dizajnirana su tako da čuvaju originalni izvor zvuka radi veće preciznosti zvučnog signala, što znači da će se akustički detalji u glazbi i filmovima reproducirati upravo onako kako je to zamislio izvođač ili redatelj.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Ugrađena priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Ugrađena priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Ugrađena priključna stanica za iPod/iPhone omogućava reprodukciju filmova, glazbe i fotografija s uređaja iPod/iPhone. Štoviše, iPod/iPhone možete puniti i kontrolirati te pretraživati njegov sadržaj na zaslonu televizora - sve to pomoću daljinskog upravljača za kućno kino. Ugrađena priključna stanica donosi prijenosnu zabavu u vaš dom - lako i bez neurednih kabela i priključaka.

 • Smart TV za uživanje u uslugama na mreži i pristup multimedijskim sadržajima na televizoru

  Smart TV za uživanje u uslugama na mreži i pristup multimedijskim sadržajima na televizoru

  Sustavi kućnog kina tvrtke Philips koji imaju Smart TV pružaju cijelu lepezu naprednih značajki među kojima su Net TV, DLNA i MyRemote. Net TV donosi velik izbor informativnih i zabavnih sadržaja s mreže na vaš televizor. Jednostavno odaberite Net TV u početnom izborniku i započnite pretraživanje usluga kao što su trgovine videosadržaja na zahtjev* u kojima možete pronaći najnovija izdanja u HD rezoluciji i usluge Catch-up TV. DLNA vam omogućava pristup fotografijama, glazbi i filmovima spremljenima na računalu iz udobnosti svog kauča. Ne možete pronaći daljinski upravljač? Jednostavno upotrijebite pametni telefon ili tabletno računalo za upravljanje kućnim kinom putem aplikacije MyRemote tvrtke Philips.

 • Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound tvrtke Philips stvara bogat i prožimajući surround zvuk iz sustava s manje od pet zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno reproduciraju značajke zvuka koji je prisutan u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. Svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvara se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava prostoriju.

 • Jedinstveni zvučnici s izloženim visokotoncem za nesmetan zvuk

  Jedinstveni zvučnici s izloženim visokotoncem za nesmetan zvuk

  Jedinstveni zvučnici dizajnirani s izloženim visokotoncem pružaju maksimalno širenje i otvorenost zvuka.

 • Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Ugrađena Wi-Fi tehnologija omogućava uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze

  Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi tehnologiji, jednostavnim povezivanjem kućnog kina izravno u kućnu mrežu moći ćete uživati u bogatom izboru popularnih internetskih usluga. Uživajte u nekima od najboljih web-mjesta koja nude filmove, slike, informativne i zabavne sadržaje te druge internetske sadržaje prilagođene zaslonu vašeg televizora.

 • Crystal Clear zvuk za vrhunski čist i jasan zvuk

  Crystal Clear zvuk za vrhunski čist i jasan zvuk

  Uz Crystal Clear zvuk iz tvrtke Philips sada možete razabrati svaki detalj zvuka i uživati u njemu na način kako je to zamislio umjetnik ili redatelj! Crystal Clear zvuk vjerno, precizno i bez ikakvih iskrivljenja reproducira izvor zvuka - bez obzira radi li se o akcijskom filmu, mjuziklu ili izvedbi uživo. Kućna kina tvrtke Philips s Crystal Clear zvukom obradu zvuka održavaju na minimalnoj razini i tako čuvaju čistoću originalnog audiosadržaja. Kao rezultat toga, u vaše se uši šalje zvuk veće preciznosti.

 • Vrlo kvalitetan brušeni aluminij i staklo pružaju dizajn u skladu sa životnim stilom

  Vrlo kvalitetan brušeni aluminij i staklo pružaju dizajn u skladu sa životnim stilom
Prikaz svih specifikacija
 • Kućno kino može se uklopiti i s drugim televizorima tvrtke Philips.
 • Kako biste provjerili je li usluga Video na zahtjev dostupna u vašoj državi, posjetite www.philips.com/blu-ray.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: