HDMI

  5.1-kanalno kućno kino

  Uživajte u snazi kina u vlastitom domu

  Ovaj sustav daje slike visoke rezolucije i surround zvuk u modernom dizajnu uz kvalitetnu aluminijsku završnu obradu. Zvučnici proizvode hi-fi surround zvuk kako bi vam pružili kino doživljaj kod kuće. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5.1-kanalno kućno kino

Blu-ray Disc reprodukcija HTS7540/12 Pronađi slične proizvode

Uživajte u snazi kina u vlastitom domu

uz reprodukciju Blu-ray diskova

 • Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Uz Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential sadržaji s Blu-ray Disc medija najbolje će zvučati. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, tako da ćete čuti točno ono što trebate čuti. Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential upotpunit će vaš doživljaj zabave u visokoj rezoluciji.

 • DoubleBASS tehnologija pruža puniji i dublji bas

  DoubleBASS tehnologija pruža puniji i dublji bas

  DoubleBASS vam omogućava da čujete čak i najdublje basove iz kompaktnih niskotonaca. Prepoznaje niske frekvencije i reproducira ih u zvučnom opsegu niskotonca, pružajući snažniji i bogatiji zvuk basa te osiguravajući potpuni doživljaj slušanja, bez kompromisa.

 • Blu-ray Disc reprodukcija za oštru sliku pune HD rezolucije od 1080p

  Blu-ray Disc reprodukcija za oštru sliku pune HD rezolucije od 1080p

  Blu-ray Disc mediji imaju kapacitet za podatke visoke rezolucije, zajedno sa slikom rezolucije 1920 x 1080 koja inače definira sliku visoke rezolucije. Scene oživljavaju kako uočavate detalje, pokreti glatko teku, a slika postaje kristalno čista. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim. Veliki kapacitet pohrane Blu-ray Disc medija omogućava ugradnju mnoštva interaktivnih mogućnosti. Jednostavna navigacija tijekom reprodukcije i druge uzbudljive značajke poput skočnih izbornika unose jednu potpuno novu dimenziju u kućnu zabavu.

 • Visokotonci s mekanom kupolom za čist zvuk i jasnoću glasa

  Visokotonci s mekanom kupolom za čist zvuk i jasnoću glasa

  Visokotonci s mekanom kupolom reproduciraju čiste visoke i srednje frekvencije koje povećavaju ukupnu kvalitetu zvuka koji izlazi iz zvučnika.

 • BD-Live* (Profile 2.0) za uživanje u dodatnom Blu-ray sadržaju na mreži

  BD-Live* (Profile 2.0) za uživanje u dodatnom Blu-ray sadržaju na mreži

  BD-Live dodatno obogaćuje vaš svijet visoke rezolucije. Primajte najnoviji sadržaj jednostavnim povezivanjem Blu-ray Disc reproduktora s internetom. Čekaju vas uzbudljivi noviteti, kao što su ekskluzivni sadržaji za preuzimanje, događaji uživo, razgovori uživo, igre i kupnja na mreži. Uhvatite val visoke rezolucije uz Blu-ray Disc reprodukciju i BD-Live.

 • Clear Voice za razumljive vokale u filmovima i glazbi

  Clear Voice za razumljive vokale u filmovima i glazbi

  Kritični trenuci u razgovoru ili nadahnjujuće riječi pjesme često će vam promaknuti. Premotavanjem DVD-a narušava se zabava, dok se jednostavnim zanemarivanjem propuštenog sadržaja smanjuje užitak. Clear Voice je inovativna tehnologija zvuka koja znatno poboljšava razgovjetnost govora, bez obzira radi li se o razgovoru ili pjesmi. Uz ovu tehnologiju čut ćete svaku riječ, tako da ćete u potpunosti uživati u onome što gledate.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Brzi USB uređaji imaju brzinu prijenosa do 480 Mb/s, u usporedbi s 12 Mb/s kod originalnih USB uređaja. Uz brzu USB 2.0 vezu trebate samo priključiti svoj USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • Energy Star za energetsku učinkovitost i malu potrošnju energije

  Energy Star za energetsku učinkovitost i malu potrošnju energije

  Kućanski električni proizvodi s oznakom Energy Star dizajnirani su kako bi trošili manje energije, što znači uštedu novca i istovremeno smanjivanje razine onečišćenja okoliša. Zapravo, uređaji usklađeni sa standardom Energy Star u stanju pripravnosti troše manje od 1 vata energije. Kao partner u programu Energy Star, tvrtka Philips razvija proizvode koji zadovoljavaju smjernice standarda Energy Star za energetsku učinkovitost. To se postiže manjom potrošnjom energije u stanju pripravnosti kroz inovativan dizajn sklopa za stanje pripravnosti i strogi odabir komponenti izrađenih uz visoku učinkovitost u korištenju materijala.

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Napredno digitalno pojačalo za čist i snažan zvuk

  Napredno digitalno pojačalo za čist i snažan zvuk
 • Moderan dizajn s aluminijskom završnom obradom i staklenim postoljima

  Moderan dizajn s aluminijskom završnom obradom i staklenim postoljima
 • HDMI kabel u kompletu

  HDMI kabel u kompletu
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: