Nije mapirano
  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40hfl2819d_12/40hfl2819d_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Profesionalni LED TV

  Odlična vrijednost u modernom dizajnu

  Ovaj energetski učinkoviti LED televizor za hotele omogućit će vam uživanje u učinkovitom postavljanju putem USB kloniranja i namjenskim značajkama za hotele kao što su zaključavanje izbornika i kontrola. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Profesionalni LED TV

40" Studijski, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 40HFL2819D/12 Pronađi slične proizvode

Odlična vrijednost u modernom dizajnu

s LED tehnologijom koja štedi energiju

 • USB kloniranje svih postavki za brzu instalaciju

  USB kloniranje svih postavki za brzu instalaciju

  Omogućuje lako kopiranje svih programa i programiranih postavki kanala s jednog TV na drugi, za manje od minute. Ta značajka jamči jednakost funkcija na svim televizorima i znatno smanjuje vrijeme potrebno za instalaciju te troškove.

 • Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije

  Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije

  Najnaprednija tehnologija LED osvjetljenja kod ovog televizora kombinira privlačan minimalistički dizajn sa zapanjujućom kvalitetom slike, kao i najnižom potrošnjom energije u svojoj kategoriji. Povrh svega, tehnologija LED osvjetljenja ne uključuje nikakve opasne materijale. Dakle, LED pozadinsko osvjetljenje vam pruža uživanje u niskoj potrošnji energije, visokoj svjetlini, nevjerojatnom kontrastu, oštrini i živopisnim bojama.

 • USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  Povežite USB memoriju, digitalni fotoaparat, mp3 reproduktor ili drugi multimedijski uređaj na USB priključnicu na bočnoj strani televizora kako biste uživali u fotografijama, videozapisima i glazbi uz pomoć jednostavnog pretraživača sadržaja na zaslonu.

 • Prikaz stranice dobrodošlice na zaslonu

  Prikaz stranice dobrodošlice na zaslonu

  Poruka dobrodošlice prikazuje se prilikom svakog uključivanja TV-a.

 • Ograničenje glasnoće

  Ova značajka prethodno definira raspon glasnoće unutar kojeg TV može raditi, čime se onemogućava namještanje preglasnog zvuka te izbjegava ometanje gostiju u susjednim sobama.

 • Zaključavanje izbornika za instalaciju

  Onemogućuje neovlašteni pristup postavkama instalacije i konfiguracije kako bi se osigurala maksimalna pogodnost gostima i izbjegli nepotrebni troškovi ponovnog programiranja.

 • Mala potrošnja energije

  Televizori Philips dizajnirani su kako bi minimizirali potrošnju energije. Osim što smanjuje utjecaj na okoliš, to smanjuje i troškove rada.

 • Integrirana ploča za povezivanje

  Integrirana ploča za povezivanje vašim će gostima omogućiti da svoje osobne uređaje bez poteškoća povežu s vašim televizorom, bez potrebe za bilo kakvom vanjskom pločom za povezivanje.

 • Zaključavanje bočnih kontrola

  Ako se u izborniku za postavljanje odabere opcija za zaključavanje ili otključavanje pristupa bočnim kontrolama televizora, spriječit će se neovlašteni pristup izborniku televizora, što znači da osoblje hotela neće gubiti vrijeme na ponovnu instalaciju.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: