LCD monitor, LED pozadinsko osvjetljenje

  LCD monitor, LED pozadinsko osvjetljenje

  Prvi svjetski ErgoSensor zaslon

  Inovativni monitor ErgoSensor tvrtke Philips prvi je svjetski inteligentni zaslon koji vam može dati savjet kako ćete sjesti u ergonomski ispravan položaj dok radite za računalom Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor, LED pozadinsko osvjetljenje

P Line, 24 inča (61 cm), AMVA zaslon Full HD rezolucije 241P4QRYES/00 Pronađi slične proizvode

Prvi svjetski ErgoSensor zaslon

za zdravo, produktivno radno mjesto

 • AMVA LED za širokokutni prikaz živopisnih slika u izuzetno visokom omjeru kontrasta

  AMVA LED za širokokutni prikaz živopisnih slika u izuzetno visokom omjeru kontrasta

  Philips AMVA LED zasloni koriste naprednu tehnologiju vertikalnog poravnanja u više domena zahvaljujući kojoj postižu izuzetno visoke omjere statičkog kontrasta, što rezultira iznimno živopisnim slikama jarkih boja. Standardne uredske aplikacije prikazuju bez poteškoća, a naročito su pogodni za fotografije, pretraživanja interneta, filmove, igre i zahtjevnu grafičku obradu. Zahvaljujući optimiziranoj tehnologiji za upravljanje pikselima, osiguravaju izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što rezultira čistom slikom čak i kada se koristi način zakretanja 90 stupnjeva

 • SmartImage za jednostavnu optimizaciju postavki slike

  SmartImage za jednostavnu optimizaciju postavki slike

  SmartImage je ekskluzivna vrhunska tehnologija tvrtke Philips koja omogućava analizu sadržaja prikazanog na zaslonu i pruža optimizirane radne značajke zaslona. Korisniku prilagođeno sučelje omogućava odabir raznih načina rada kao što su Office (ured), Photo (fotografija), Movie (film), Game (igre), Economy (ekonomičnost) i slično, u skladu s primjenom. Na temelju odabira, SmartImage dinamično optimizira kontrast, zasićenost boje te oštrinu slike i videozapisa radi postizanja najboljih radnih značajki zaslona. Način rada Economy omogućava značajnu uštedu. Sve u stvarnom vremenu pritiskom jedne tipke!

 • SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase je postolje monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućava uredno spremanje kabela. Postolje ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana. Kabeli se mogu spremiti kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

 • Mala udaljenost od zaslona do stola omogućava udobno čitanje

  Mala udaljenost od zaslona do stola omogućava udobno čitanje

  Zahvaljujući naprednom postolju SmartErgoBase, monitor tvrtke Philips može se spustiti gotovo do razine stola radi osiguravanja ugodnog kuta gledanja. Mala udaljenost od zaslona do stola savršeno je rješenje ako koristite naočale s bifokalnim, trifokalnim ili progresivnim lećama prilikom rada za računalom. Osim toga, omogućava korisnicima znatno različitih visina upotrebu monitora pod željenim kutom i pri željenoj visini, čime se osigurava manje umaranje i naprezanje.

 • ErgoSensor za zdraviji način rada

  Tvrtka Philips čvrsto vjeruje da posao treba prilagoditi ljudima, a ne obrnuto. Kako bi potaknula osiguravanje zdravijeg i produktivnijeg radnog mjesta, tvrtka Philips razvila je inovativnu tehnologiju "ErgoSensor", prvu takvu u svijetu, koja je ugrađena u monitor, a služi za prepoznavanje i mjerenje ponašanja korisnika. ErgoSensor korisnicima savjetuje kako sjesti u ergonomski položaj za računalom dajući povratnu informaciju o optimalnoj udaljenosti gledanja, ergonomskom nagibu vrata i vremenu za uzimanje pauze. Osim toga, štedi do 80% energije kada korisnik nije na svom mjestu tako što isključuje monitor.

 • DisplayPort za prikaz zvuka i slike putem jednog dugog kabela

  DisplayPort digitalna je veza između računala i monitora na kojoj ne dolazi do konverzija. Pruža veće mogućnosti od DVI standarda i u potpunosti podržava kabele duljine do 15 metara i brzinu prijenosa podataka od 10,8 Gb/s. Zahvaljujući iznimnim radnim značajkama i nultoj latenciji, moći ćete uživati u najbržim prikazima i najvećim brzinama osvježavanja — što DisplayPort vezu čini najboljim izborom za opću namjenu, ali i najboljim izborom za igre i filmove, uređivanje videozapisa itd. Osim toga, zajamčena je i kompatibilnost s raznim adapterima.

 • Nulta potrošnja energije uz prekidač za potpuno isključivanje

  Monitor možete u potpunosti isključiti iz strujne mreže pritiskom prekidača za potpuno isključivanje koji je prikladno smješten s njegove stražnje strane. Time postižete nultu potrošnju energije i dodatno smanjujete emisiju stakleničkih plinova

 • TCO Edge osigurava 65% plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda

  TCO Edge certifikat daje se proizvodima koji premašuju postojeće ekološke zahtjeve. Osim standardnih TCO zahtjeva, proizvod mora koristiti najmanje 65% plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda, mora biti energetski učinkovit, sadržavati minimalnu količinu opasnih materijala, imati ambalažu koja se u potpunosti može reciklirati te, između drugih zahtjeva, mora biti dizajniran za lako recikliranje. Možete biti sigurni da je ovaj monitor tvrtke Philips proizvod s najmodernijim tehnologijama, najbolji u klasi ICT te da pruža prednosti za vas i planet i predstavlja odgovoran ekološki IT proizvod!

 • Prepoznavanje položaja vrata i davanje savjeta

  Inovativni monitor ErgoSensor tvrtke Philips s pametnim senzorom za prepoznavanje položaja tijela interaktivno savjetuje kako za računalom sjediti u ergonomski ispravnom položaju.

Prikaz svih specifikacija
 • Riječ/zaštitni znak "AMVA" i srodni tehnološki patenti pripadaju svojim odgovarajućim vlasnicima.
 • Smart vrijeme reakcije je optimalna vrijednost dobivena ispitivanjem GtG ili GtG (C/B).
 • EPEAT Gold vrijedi samo tamo gdje Philips registrira proizvod. Status registracije za svoju državu provjerite na web-stranici www.epeat.net.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: