Bezbrižno

uz Sonicare

 

30 dana jamstva povrata novca

PROMOCIJA ZAVRŠENA

Potpuno zadovoljstvo ili povrat vašeg novca  

30 dana jamstva povrata novca

   

Uložite u svoje oralno zdravlje bez rizika.

Naš program omogućava vam kupnju Philips Sonicare električnih četkica uz pravo na povrat novca nakon 30 dana. 

Što je "pravo povrata novca nakon 30 dana"?

Osigurali smo vam mogućnost da kupite Philips Sonicare soničnu četkicu, koristite ju 30 dana i ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni s našom četkicom možete ju vratiti a mi ćemo vama vratiti novac.

Bez rizika, za bolje zdravlje!

 

O Philips Sonicare električnoj četkici

Naša jedinstvena tehnologija pruža snažno, a ipak nježno čišćenje. U samo 2 minute postići ćete ono što se običnom četkicom postigne u mjesec dana. Svaka Philips električna četkica pruža Vam 3 osnovna elementa odlične oralne njege; uklanjanje naslaga, zdravlje desni i izbjeljivanje.

Ako želite iskoristiti ovu ponudu trebate učiniti sljedeće korake:

 

Korak 1

Proizvod mora biti zaprimljen u najranijem roku od 14 dana od dana kupovine, a najkasnije 30 dana od datuma prve kupovine koja mora biti ostvarena unutar promotivnog razdoblja (01.11. do 31.12.2018.) Optimalne rezultate moguće je vidjeti tek nakon pravilne upotrebe uređaja. Povrat uređaja zbog eventualnog nezadovoljstva moguć je tek nakon 14 dana korištenja u skladu s uputama za uređaj. Također je važno da prije kupnje provjerite odgovara li Vam Philips Sonicare električna četkica.

 

Korak 2

Pakiranje također mora sadržavati i originalan račun koji dokazuje da je proizvod kupljen u promotivnom razdoblju (01.11. do 31.12.2018), zajedno s obrascem povratnice popunjenim s vašim osobnim podacima. Besplatni primjerak povratnice dostupan je na stranici www.philips.hr te na prodajnim mjestima Philipsa.

Promocijski proizvodi

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.