Sonicare Prestige

Potpuno zadovoljstvo ili povrat vašeg novca

PROMOCIJA ZAVRŠENA

  30 dana povrata novca - Elipso  

   

   

  Ova promocija omogućuje vam kupnju Philips proizvoda u Elipsu bez ikakvog rizika. Ako kupljeni uređaj nije ispunio vaša očekivanja nakon najviše 30 dana od dana kupnje, jamčimo vam povrat novca.

   

  U promociju 30 dana jamstva povrata novca su uključeni Philips uređaji za njegu kose iz linije SenseIQ, i to modeli BHD827/00, BHS830/00 i BHB886/00.

  Uvjeti povrata uređaja

  Ako želite iskoristiti ovu ponudu trebate učiniti sljedeće korake:

   

  Korak 1:
  Vratite proizvod zajedno s dodatnom opremom i jamstvenim listom u originalnom pakiranju na adresu Leonardo medie (Leonardo media d.o.o., Gjure Szaba 4/2. kat, 10000 Zagreb) u roku od najviše 30 dana od datuma kupnje navedenog na računu. Proizvod treba biti u savršenom stanju i ne smije imati kvarove izazvane neispravnim rukovanjem.


  Korak 2:
  Pakiranje također mora sadržavati i originalan račun koji dokazuje da je proizvod kupljen u promotivnom razdoblju (od 1.9. do 31.12.2022.), zajedno s obrascem povratnice na ovoj brošuri, popunjenim s vašim osobnim podacima. Besplatni primjerak povratnice dostupan je na stranici www.philips.hr te na prodajnim mjestima Philipsa.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.