PerfectCare Aqua Silence

Glačalo s generatorom pare

  PerfectCare Aqua Silence

  Glačalo s generatorom pare

  Iznimno brzo i tiho glačanje

  Glačajte bilo koji odjevni predmet koji se može glačati - od svile, preko lana i pamuka pa do kašmira...bilo kojim redoslijedom, bez potrebe za prilagodbom temperature. Vaše glačalo PerfectCare tvrtke Philips pruža brze rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja. Izuzetno jednostavno glačanje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

PerfectCare Aqua Silence Glačalo s generatorom pare

Tlak do 6, 2 bara, Dodatna količina pare od 330 g, Zapor za sigurno prenošenje, Fiksni spremnik za vodu od 2, 5 l GC8651/10 Pronađi slične proizvode

Glačanje je sada 2 puta brže

Najinteligentnija glačala na svijetu bez
podešavanja temperature

Iznimno brzo i tiho glačanje

bez potrebe za prilagodbom temperature

 • Tehnologija Silent steam: snažna para uz neznatnu količinu buke

  Tehnologija Silent steam: snažna para uz neznatnu količinu buke

  Uživajte u glačanju u društvu obitelji ili dok gledate televiziju, bez smetnje bučnog generatora pare. Tehnologija Silent steam generira tih, a ipak vrlo snažan mlaz pare. Generator pare opremljen je s filtrima za paru koji prigušuju buku i s jednom platformom koja upija zvuk i smanjuje buku pumpe u podnožju.

 • Glačajte sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  Glačajte sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature

  Sada možete glačati sve tkanine, od trapera do svile, bez potrebe za postavljanjem temperature. Zajamčeno bez progorijevanja – vrijedi za sve tkanine koje se mogu glačati. Revolucionarna tehnologija koja obuhvaća: 1) napredni procesor za pametnu kontrolu koji precizno kontrolira temperaturu površine za glačanje. Ne morate pprilagođavati temperaturu 2) Snažna ciklonska komora za paru omogućava snažan konstantni mlaz pare za jednostavnije i brže glačanje.

 • Jednostavno i učinkovito uklanjanje kamenca za produženje vijeka trajanja aparata

  Jednostavno i učinkovito uklanjanje kamenca za produženje vijeka trajanja aparata

  Izuzetno dugotrajne radne značajke parnog glačanja: ekskluzivna funkcija Easy De-Calc tvrtke Philips produžuje vijek trajanja glačala s generatorom pare, a idealna je za uklanjanje kamenca. Zvučnim i svjetlosnim podsjetnikom glačalo će vas podsjetiti da ga trebate očistiti. Jednostavno otvorite gumb Easy De-Calc kada je aparat hladan i pokupite vodu s prljavštinom i kamencem u čašu.

 • Ušteda energije u načinu rada ECO

  Ušteda energije u načinu rada ECO

  Koristeći način rada ECO uz smanjenu količinu pare možete uštedjeti energiju bez kompromisa po pitanju rezultata glačanja.

 • Napunite vodom iz slavine, bilo kada tijekom glačanja

  Napunite vodom iz slavine, bilo kada tijekom glačanja

  Glačalo s generatorom pare dizajnirano je za rad s vodom iz slavine. Ako se tijekom glačanja spremnik za vodu isprazni, možete ga jednostavno napuniti bez čekanja i bez isključivanja aparata.

 • Sigurno zaključajte glačalo na podnožju

  Sigurno zaključajte glačalo na podnožju

  Vaše glačalo s generatorom pare ima značajku sigurnosnog zaključavanja prilikom nošenja. Glačalo možete sigurno zaključati na podnožju, što ga čini sigurnim i smanjuje mogućnost da druge osobe dodiruju vruću površinu za glačanje. Osim toga, lako možete nositi generator pare.

 • Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Vruća površina za glačanje može se sigurno odložiti na dasku za glačanje

  Inovativna tehnologija OptimalTEMP tvrtke Philips jamči glačanje bez progorijevanja za sve tkanine koje se mogu glačati. Tijekom glačanja nema potrebe za vraćanjem glačala na podnožje jer vruću površinu za glačanje možete ostaviti na odjevnim predmetima ili pamučnoj navlaci daske za glačanje bez posebnog dodatka za odlaganje. Neće oštetiti nijedan odjevni predmet koji se može glačati niti dasku. Sve to olakšava glačanje uz manje naprezanje ručnog zgloba.

 • Funkcija sigurnosnog automatskog isključivanja

  Funkcija sigurnosnog automatskog isključivanja

  Funkcija sigurnosnog automatskog isključivanja automatski isključuje aparat ako se ne koristi 10 minuta, radi uštede energije.

 • Spremno za korištenje u roku od 2 minute uz neograničeno punjenje

  Spremno za korištenje u roku od 2 minute uz neograničeno punjenje

  Para je spremna za 2 minute, a voda se može puniti u bilo kojem trenutku tijekom glačanja.

 • Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil

  Odlične radne značajke glačanja ovog glačala testirali su i odobrili neovisni stručni instituti za tekstil, kao što su DWI, IWTO, Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomaže potrošačima da prepoznaju kvalitetne proizvode koje je tvrtka The Woolmark Company odobrila za uporabu na vunenim proizvodima. Philips sa svojom tehnologijom OptimalTEMP zasad je jedina robna marka kojoj je tvrtka Woolmark dodijelila Gold standard. Možete biti sigurni da su proizvodi za njegu odjeće koje je odobrila tvrtka Woolmark idealni za sve vunene odjevne predmete.

 • Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi

  Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi

  Naše stopalo za glačanje koje najbolje klizi i koje je najotpornije na ogrebotine, stopalo za glačanje ocijenjeno s 5 zvjezdica s integriranim slojem od titanij-oksida

 • Tlak do 6,2 bara

  Tlak do 6,2 bara

  Što je više pare, to je brže glačanje. Konstantna snažna para prodire duboko u odjevne predmete, čineći glačanje bržim i boljim. Snaga pare može se regulirati sukladno potrebama.

 • Veliki potpuno vidljiv spremnik za vodu kapaciteta 2,5 l

  Veliki potpuno vidljiv spremnik za vodu kapaciteta 2,5 l

  Izuzetno velik spremnik za vodu kapaciteta 2,5 l osigurava do 3 sata glačanja bez nadopunjavanja. Glačanje čini bržim i jednostavnijim. Zahvaljujući prozirnom spremniku za vodu, moći ćete vidjeti razinu vode iz svih kutova, a i dalje ćete imati dovoljno vode za učinkovitu upotrebu pare.

Prikaz svih specifikacija
 • U kategoriji generatora neograničenog mlaza pare pod tlakom

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: