Iskusite glatkoću bez dlačica do 8 tjedana


Izgledajte i osjećajte se nevjerojatno svaki dan

Izgledajte i osjećajte se nevjerojatno svaki dan!


Samo vas nekoliko tjedana dijeli od svilenkasto glatke kože. Neželjene dlačice konačno su stvar prošlosti. Pokazat ćemo vam kako najbolje koristiti Philips Lumea uređaj! Uživajte u osjećaju kože bez dlačica te izgledajte i osjećajte se nevjerojatno svaki dan!

No1. Philips number one brand in electric hair removal

Preuzmite Lumea savjetnik
za mobilne uređaje:

Uporaba


Lumea se lako koristi. Postavite intenzitet svjetla, ravnomjerno klizite aparatom Lumea preko kože i vidjet ćete rezultate. Pregledajte korake u nastavku ili pritisnite videozapis kako biste vidjeli aparat Lumea u akciji.

Frequenly asked questions

Odgovori na pitanja

Dobijte trenutačne odgovore

Boli li?

U kliničkim ispitivanjima nijedna žena nije ocijenila svoje iskustvo kao bolno, pod uvjetom da je koristila odgovarajuće postavke sukladno nijansi kože i boji dlačica. Neke su žene opisale "osjećaj topline", "peckanje" ili "svrabež" koji je u većini slučajeva nestao u roku od nekoliko minuta do jednog sata. 

 

Kako biste se navikli na aparat Philips Lumea, preporučujemo da isprobate primjenu svjetla blizu područja koje namjeravate tretirati, koristeći najnižu preporučenu postavku svjetla. Nakon što vam to postane ugodno, možete povećati postavku svjetla, postupno ako je nužno, ali tretman nikada ne bi trebao biti bolan.

Je li svjetlo štetno za oči?

Philips Lumea ne nanosi štetu očima. Raspršeno svjetlo koje uređaj proizvodi nije štetno za oči. Nemojte gledati u svjetlo tijekom uporabe uređaja. Nije potrebno nositi zaštitne naočale tijekom uporabe. Uređaj koristite u dobro osvijetljenoj prostoriji tako da svjetlo manje svijetli u oči. Dobro osvijetljena prostorija smanjuje vidljivu svjetlinu bljeska. 

 

Sigurnosni sustav sprječava emitiranje svjetla kada aparat nije u punom kontaktu s kožom. Svakako dobro prislonite aparat uz kožu kako biste izbjegli nepotrebno raspršivanje svjetla. Nikada nemojte koristiti aparat Lumea na području oko očiju ili za tretiranje obrva. 

Kako postići najbolje rezultate?

Za postizanje najboljih rezultata uklanjanja dlačica potrebno je prije tretmana ukloniti dlačice s područja koje želite tretirati. To je nužno kako bi se osiguralo najučinkovitije kanaliziranje svjetlosne energije do folikula dlačice i spriječilo njezino gubljenje u dlačicama iznad površine kože. Prethodno tretiranje nužno je samo dok dlačice još uvijek izrastaju. U većini slučajeva, nakon približno pet tretmana, to više neće biti nužno prije tretmana. Kao metode prethodnog tretiranja preporučujemo brijanje, podrezivanje na kratko, depilaciju voskom ili mehanički epilacijom. Ako kao metodu prethodnog tretiranja odaberete depilaciju voskom, savjetujemo vam da prije tretmana uklonite sve ostatke voska. Kao metoda prethodnog tretiranja nikada se ne smiju koristiti kreme za depilaciju.

 

Koliko često moram ponavljati tretmane? Trebam li nastaviti koristiti aparat Philips Lumea nakon što postignem glatkoću?

Kako biste uspješno uklonili sve dlačice i spriječili ponovnu aktivaciju folikula dlačice, tretmane morate ponavljati jednom svaka dva tjedna prva dva mjeseca. Do tada vaša koža trebala bi biti glatka i bez dlačica. Naša istraživanja pokazala su znatno smanjenje dlačica nakon samo dva tretmana. Optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana.

Kako biste održavali postignute rezultate i spriječili ponovnu aktivaciju korijena dlačice, potrebno je redovito ponavljati tretmane kako biste kožu održali glatkom i bez dlačica. Ako se tretman prekine, folikul dlačica ponovo će se aktivirati i dlačice će početi rasti.

Kako biste održali rezultate, ponavljajte tretmane svakih četiri do osam tjedana, time će se postići da korijen dlačica ostane neaktivan i spriječit će se ponovni rast dlačica. Vrijeme između tretmana može se razlikovati ovisno o individualnom rastu dlačica.

Ako između tretmana izraste previše dlačica, jednostavno ponovo skratite interval između tretmana, ali nemojte izvršavati tretmane češće od jednom svaka dva tjedna.

Ako aparat upotrebljavate češće nego što je preporučeno, nećete povećati učinkovitost nego rizik od reakcija kože.

Hoću li češćom uporabom postići bolju učinkovitost?

Using your Philips Lumea more often than recommended will not speed Uporaba aparata Philips Lumea češće nego što je preporučeno neće ubrzati postupak uklanjanja dlačica zbog brzine ciklusa rasta dlačica.

Trebali biste izbjegavati tretiranje istog područja više puta tijekom jednog tretmana jer to neće povećati njegovu učinkovitost. Samo će povećati rizik od iritacije kože.

Zašto dlačice počinju rasti na nekim dijelovima tretiranog područja?

Tijekom razdoblja prvih nekoliko tretmana neke dlačice mogu izrasti iako ste aparat koristili često. To se događa To se događa zato što su dlačice u različitim fazama ciklusa rasta tijekom razdoblja tretmana. Osim toga, uvijek se pobrinite da primijenite svjetlo tako da se tretirana područja malo preklapaju kako biste bili sigurni da ne propustite nijedno područje. 

Je li normalno da se aparat zagrije tijekom uporabe?

Uređaj i njegovi nastavci s vremenom se mogu zagrijati tijekom uporabe, što je normalno.

 

Preporučujemo da tretman započnete na područjima koja su osjetljivija na toplinu kao što je bikini područje, pazusi ili lice dok je aparat još uvijek hladan. Zatim prijeđite na tretman nogu jer su one manje osjetljive na toplinu.

Kako treba čistiti aparat Philips Lumea?

Od ključne je važnosti čistiti filtar za izlaz svjetla i nastavke (ako ih ima) aparata nakon svakog tretmana; Očistite površinu stakla filtra, vanjsku površinu nastavka (ako je prisutan) i metalni okvir unutar nastavka pomoću priložene tkanine ili umjesto toga upotrijebite štapić s pamučnim vrhom; Ako čišćenje vodom ne bude učinkovito, upotrijebite nekoliko kapi visokopostotnog alkohola kako biste očistili navedene dijelove.

 

Tako se uklanjaju ostaci dlačica i prljavština koja može nastati tijekom postupka bljeskanja i ako se ne očisti uzrokovati povećanu osjetljivost na toplinu ili reakcije na koži;

Redovito čišćenje osigurava optimalne rezultate i dugi vijek trajanja aparata; Koristite priloženu meku tkaninu i svakako pratite sve upute za čišćenje u korisničkom priručniku

Kada se aparat Lumea ne bi trebao koristiti?

Nikada nemojte upotrebljavati aparat ako imate neku od bolesti navedenih u nastavku, tj.: Ako imate bolest kože kao što je aktivni rak kože, ako ste imali rak kože ili neki drugi lokalizirani rak na područjima koja ćete tretirati; Ako imate pretkancerozne lezije ili više netipičnih madeža na područjima koja ćete tretirati; Ako ste imali poremećaj kolagena, uključujući keloidni ožiljak ili usporeno zacjeljivanje rane; Ako ste imali vaskularni poremećaj, kao što je proširenje vena ili vaskularna ektazija na područjima koja ćete tretirati; Ako je vaša koža osjetljiva na svjetlost i ako lako dobivate osip ili alergijske reakcije; Ako imate infekcije, ekceme, opekotine, upaljene folikule, otvorene posjekotine, abrazije, herpes simplex, rane ili lezije i hematome na područjima koja ćete tretirati; Ako ste imali kirurške rezove na područjima koja ćete tretirati; Ako imate epilepsiju s osjetljivošću na treperavo svjetlo. Ako imate dijabetes, eritematozni lupus, porfiriju ili kongestivnu bolest srca.

 

Napomena: Ovaj popis nije sveobuhvatan. Ako niste sigurni smijete li koristiti aparat, savjetujemo vam da se obratite liječniku

Revolucionarna Philips IPL tehnologija

No1. Philips number one brand in electric hair removal
IPL technology

IPL: najnovija tehnologija uklanjanja dlačica. IPL je dokazana tehnologija pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta koja se koristi u profesionalnim salonima.

Innovative light

Philips Lumea donosi tu inovativnu tehnologiju uklanjanja dlačica zasnovanu na svjetlu kako biste je mogli sigurno i učinkovito koristiti.

Easy and effective way to remove hair

Jednostavan i učinkovit način uklanjanja čak i najtanjih dlačica koji je toliko siguran da ga možete koristiti kod kuće.

IPL Lumea je sigurna jer

Reason 1

# 1


Svjetlo je poput bljeskalice fotoaparata

Reason 2

# 2


Filtri su dizajnirani da blokiraju neučinkovite boje svjetla

Reason 3

# 3


Integrirani filtri sprječavaju zagrijavanje kože

Reason 4

# 4


Integrirani senzori kontroliraju emitiranje svjetla

Zašto Philips Lumea?

2000

Testiralo 2000 žena

Philips Lumea podvrgnut je kliničkom testiranju na više od 2000 žena, uz dokazane rezultate.

14 godina

istraživanja

Philips Lumea rezultat je 14 godina istraživanja tvrtke Philips i nastao je iz profesionalne tehnologije IPL.

1.500.000

1 500 000 žena voli aparat Lumea

Uz više od 1,5 milijuna korisnica diljem svijeta, Lumea je idealno rješenje za sprječavanje ponovnog rasta dlačica.

Podijelite svoje misli sa svijetom uz #philips #lumea

Upotrijebite znak ljestvi kako biste saznali kako drugi koriste aparat Lumea

Upoznajte kategoriju ljepote


Svijet ideja, nadahnuća i profesionalne tehnologije za vašu ljepotu

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.