1
Philips Momentum

Philips Momentum

Optimizirane značajke za igranje na konzolama nove generacije

  Xbox

  Monitori tvrtke Philips prenijeli su igranje na konzoli na novu razinu i udružili snage s Xbox-om kako bi razvili vrhunsko rješenje za novu seriju konzola X.


  Monitori Designed for Xbox iz linije Momentum tvrtke Philips savršen su par s konzolama Xbox nove generacije i namijenjeni su istinskim obožavateljima igranja na konzoli. Naši monitori Designed for Xbox dizajnirani su u suradnji s tvrtkom Microsoft i provjereno pružaju optimalne radne značajke za Xbox Series X od trenutka kad ih priključite.

  Momentum je novi korak u evoluciji

  Momentum je sljedeći evolucijski korak na području monitora za igraće konzole


  Najnoviji modeli Momentum namijenjeni su istinskim obožavateljima igranja na konzoli i prvi su monitori za igranje na konzoli na svijetu koji su službeno licencirani kao „Designed for Xbox“, čime najavljuju dolazak novog i neviđenog doba igranja. Imaju novi standard HDMI 2.1 koji doživljaju igranja donosi posebne značajke, veću širinu pojasa, veće razlučivosti i bržu izmjenu sličica.

  Potpun doživljaj trenutka

  Philips Momentum – potpun doživljaj trenutka

  Osim toga, istaknuti 55-inčni Momentum prenosi zvuk na novu razinu zahvaljujući ugrađenom zvuku tvrtke Bowers and Wilkins. Novi 559M1RYV jedini je monitor na tržištu posebno dizajniran za igranje na konzoli koji pruža i standard HDMI 2.1 i zvuk koji doista oduzima dah.

  Philips Momentum Video- Get in the Moment

  UltraClear 4K UHD s certifikatom DisplayHDR 400 pružaizuzetno oštru i živopisnu sliku koja će vas uvući u radnju.

  Cijela ponuda monitora Momentum

  Podržavamo izvrsnost u eSportu


  Philips Momentum sinonim je vrlo kvalitetnog igranja na konzoli. Budući da smo predani pružanju podrške izvrsnosti i vrhunskim performansama u eSportu, udružili smo snage s nekima od najuspješnijih svjetskih timova u eSportu.

  Značajke

  Realistična grafika

  Zapanjujuća 4K UHD razlučivost pruža gotovo kiruršku preciznost. Sukladan standardu VESA DisplayHDR, istaknuti model monitora jamči živopisnu i realističnu sliku s preciznom reprodukcijom boja i kontrasta, superiornu svjetlinu, dubinu i nijanse.

  Neometana akcija

  FreeSync Premium Pro usklađuje brzinu izmjene sličica prikazane slike s brzinom osvježavanja zaslona, dok malo kašnjenje ulaznog signala smanjuje vrijeme prijenosa od uređaja do zaslona kako bi se postigle brže vizualne povratne informacije.

  Prožimajuća zabava

  Ambiglow emitira toplu svjetlost koja povećava zaslon i jača zabavu. Unutarnji procesor analizira sadržaj slike i neprekidno prilagođava svjetlinu slici.

  Pomoć, podrška i ažuriranja

  Registrirajte monitor

  Izradite besplatni My Philips račun kako biste registrirali novi monitor. Nakon registracije obavijestit ćemo vas kada nova ažuriranja budu dostupna.

  Ažuriranja softvera

  Održavajte najbolje radne značajke monitora tvrtke Philips. Ako je dostupno novo ažuriranje softvera, pronaći ćete ga ovdje. Ako izgubite upravljačke programe, ovdje ih možete preuzeti besplatno.

  Platforma za podršku

  Najbrži način rješavanja bilo kakvih tehničkih poteškoća i postavki je provjera vodiča za rješavanje problema za monitor tvrtke Philips. Pomoću ovih praktičnih savjeta i trikova riješit ćete poteškoće s monitorom u tren oka.

  Kontaktirajte nas

  Tu smo da pomognemo. Bilo da trebate savjet za kupnju monitora tvrtke Philips ili podršku za postavljanje, možete nas kontaktirati putem telefona, e-pošte ili razgovora na mreži.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumijem

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Razumijem

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.