1
Promocija

tv povrat novca

Savršen spoj televizora Performance serije i soundbara uz povrat novca do 2.000 kn.

Odaberite svoju kombinaciju.

Kako ostvariti povrat novca?


Savršen spoj televizora i soundbara sada možete odabrati iz ponude Philips proizvoda. Odaberite jedan od odabranih televizora iz Performance serije a za još bolji doživljaj, uskladite ga sa Philips soundbarom. Ukoliko odaberete kombinaciju proizvoda iz ove promocije, možete ostvariti povrat novca u iznosu do 2.000 kn.

 

Prodajna mjesta koja sudjeluju u promociji su: Centar tehnike, Digistore, eKupi, Emmezeta, Harvey Norman, Internet Mall d.o.o., Kingtrade d.o.o., Sancta Domenica, Svijet medija i Tehno-mag.

 

Molimo vas da za više informacija pročitate Uvjete koji se nalaze ovdje.

 

1. Kupite odabrane modele Philips televizora iz Performance serije i soundbar iz promocije u periodu 1.4.2021. do 31.5.2021. tako da se oba proizvoda nalaze na istom računu. Iznos za povrat novca ovisi o modelu soundbara. Modele televizora, soundbara te iznose za povrat novca pogledajte u Uvjetima promocije ovdje.  

 

2. Ispunite obrazac za povrat novca na stranici https://spring.sales-promotions.com/hr, najkasnije 14 od datuma navedenog na računu.

 

3. Iznos za povrat će biti uplaćen na račun koji ste naveli u obrascu prilikom prijave.

Popis proizvoda u promociji

 

 

Povrat novca u iznosu 2.000 kn

Povrat novca u iznosu 1.150 kn

Povrat novca u iznosu 1.050 kn

Povrat novca u iznosu 600 kn

Pravila i uvjeti


Promocija traje u periodu od 1.4.2021 do 31.5.2021 te se odnosi na odabrane modele Philips televizora iz Performance serije i na odabrane modele soundbara koji se nalaze na istom računu. Iznos povrata novca se ostvaruje ovisno o modelu soundbara. Promocija se odnosi samo na kupnju kod odabranih partnera koji su navedeni u Pravilima i uvjetima promocije. Molimo vas da obavezno pročitate Pravila i uvjete navedene u ovom dokumentu.