Ovog ljeta zaboravite na dlačice uz Philips Lumeu!

PROMOCIJA ZAVRŠENA

  Potpuno zadovoljstvo ili povrat vašeg novca
   

  100 dana jamstva povrata novca  

  Naš program omogućuje vam kupnju Philips Lumea IPL sustava bez ikakvog rizika. Ako kupljeni uređaj nije ispunio vaša očekivanja nakon najmanje 42 dana, a najviše 100 dana od dana kupnje, jamčimo vam povrat novca.

   

  Optimalne rezultate moguće je vidjeti tek nakon pravilne upotrebe uređaja. Povrat uređaja zbog eventualnog nezadovoljstva moguć je tek nakon 42 dana, nakon što učinite 4 tretmana u pravilnim razmacima, dostupnima u uputama za uređaj. Također je važno da prije kupnje provjerite odgovara li vam Lumea sustav za uklanjanje dlačica. Detaljne upute te grafikon s kombinacijama tipa kože i tipa kose možete pronaći u brošuri na prodajnom mjestu.

   

  Uvjeti kupnje Philips Lumea IPL sustava uz ostvarenje 100 dana probnog roka vrijede od 1.4. do 31.5.2017. na prodajnim mjestima Philips partnera.

   

  U promociji 100 dana probnog korištenja sudjeluju sljedeći modeli: BRI959, BRI956, BRI950, SC1997 i SC1995.

  Ako želite iskoristiti ovu ponudu trebate učiniti sljedeće:

   

  Korak 1:

  Vratite proizvod zajedno s dodatnom opremom i jamstvenim listom u originalnom pakiranju na prodajno mjesto u roku od najmanje 42 dana, a najviše 100 dana od datuma kupnje navedenog na računu. Proizvod treba biti u savršenom stanju i ne smije imati kvarove izazvane neispravnim rukovanjem.

   

  Korak 2:

  Pakiranje također mora sadržavati i originalan račun koji dokazuje da je proizvod kupljen u promotivnom razdoblju (od 1.4. do 31.5.2017.), zajedno s obrascem povratnice kojeg možete pronaći na sljedećoj stranici ove brošure, popunjenim s vašim osobnim podacima. Kliknite na link i pronađite obrazac povratnice.

  Proizvodi na promociji

  Prezentacija Lumea uređaja kod Philips partnera

   

  Želite provjeriti kako Philips Lumea radi? Imate neko pitanje za nas? Posjetite nas tijekom naših promocija i uvjerite se u jednostavnost Philips IPL uređaja. 

   

  Tijekom travnja i svibnja organizirali smo promociju naših proizvoda na prodajnim mjestima naših partnera. Posjetite nas u Zagrebu, Splitu ili Rijeci i saznajte kako Lumea uređaj radi. 

   

  Pronađite raspored prezentacija na sljedećim linkovima; travanj 2017., svibanj 2017.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.