Try 100 days of Ambilight TV

Isprobajte Ambilight TV u 30 dana

 

Novi doživljaj u 30 dana. Ako vaši filmovi, serije i igre ne budu 100% bolji, možete vratite televizor. Jednostavno.

PROMOCIJA ZAVRŠENA

Naša kampanja vam omogućuje kupnju i isprobavanje Ambilight televizora kroz 30 dana. Ako Ambilight televizor nije ispunio vaša očekivanja, možete ga vratiti. Ukoliko se odlučite za povrat, molimo vas slijedite slijedeće korake:

1.
Povrat je moguć samo za Philips Ambilight televizore kupljenje u periodu od 1.4. do 14.5.2022 na nekom od prodajnih mjesta koje sudjeluje u promociji. 

2.
U slučaju povrata, ispunite obrazac na stranici www.tv-audio-promocija.hr u roku 30 dana od datuma kupnje (datuma na računu). Nakon što je registracija odobrena, na navedenu e-mail adresu ćete dobiti jedinstveni kod za povrat. Isprintajte Vaš jedinstveni kod za povrat i priložite ga prilikom povrata proizvoda kod maloprodajnog trgovca kod kojeg je proizvod kupljen.

3.
Vratite neoštećeni proizvod zajedno s dodatnom opremom i dokumentacijom, u originalnom pakiranju, kod maloprodajnog trgovca najkasnije u roku od 7 dana od datuma kada ste primili jedistveni kod za povrat. Proizvod treba biti u originalnom stanju i ne smije imati kvarove izazvane neispravnim rukovanjem.

4.
Ukoliko Ambilight televizor ne želite vratiti, nije potrebno registrirati ga.  Za sve informacije i rokove pročitajte Uvjete promocije koji se nalaze na ovoj stranici.

Prodajna mjesta


Ambilight TV. Razlika je očita.

Ambilight Video

Popis Ambilight televizora u promociji

Uvjeti promocije

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.