1
Proizvodi

Briga o zubima nikad

nije bila jednostavnija

 

#BrigaMe za zube

Isprobajte Philips Sonicare bez rizika uz 100 dana povrata novca

  100 dana povrata novca uz Philips Sonicare  

   

  Naš program omogućava vam kupnju Philips Sonicare električnih četkica bez ikakvoog rizika. 

  Naša jedinstvena tehnologija pruža snažno, a ipak nježno čišćenje. U samo 2 minute postići ćete ono što se običnom četkicom postigne u mjesec dana. Svaka Philips električna četkica pruža Vam 3 osnovna elementa odlične oralne njege; uklanjanje naslaga, zdravlje desni i izbjeljivanje.

   

  Ukoliko želite isprobati upravo ovu tehnologiju, od sada to možete napraviti bezbrižno uz 100 dana povrata novca.  

  Uvjeti povrata uređaja

  Ako želite iskoristiti ovu ponudu trebate učiniti sljedeće korake:

   

  Korak 1

  Proizvod mora biti zaprimljen u najranijem roku od 14 dana od dana kupovine, a najkasnije 100 dana od datuma prve kupovine koja mora biti ostvarena unutar promotivnog razdoblja (od 01.6. do 31.8.2020.) Optimalne rezultate moguće je vidjeti tek nakon pravilne upotrebe uređaja. Povrat uređaja zbog eventualnog nezadovoljstva moguć je tek nakon 14 dana korištenja u skladu s uputama za uređaj. Također je važno da prije kupnje provjerite odgovara li Vam Philips Sonicare električna četkica.

   

  Korak 2:

  Pakiranje također mora sadržavati i originalan račun koji dokazuje da je proizvod kupljen u promotivnom razdoblju (od 01.6. do 31.8.2020.), zajedno s obrascem povratnice popunjenim s vašim osobnim podacima. Besplatni primjerak povratnice dostupan je na stranici ovoj stranici te na prodajnim mjestima Philipsa.

  Proizvodi na promociji