Sonicare Prestige
PROMOCIJA ZAVRŠENA

  100 dana povrata novca na Philips Sonicare električne četkice  

   

   

  Naša jedinstvena tehnologija pruža snažno, a ipak nježno čišćenje. U samo 2 minute postići ćete ono što se običnom četkicom postigne u mjesec dana. Svaka Philips električna četkica pruža Vam 3 osnovna elementa odlične oralne njege; uklanjanje naslaga, zdravlje desni i izbjeljivanje.

   

  Ukoliko želite isprobati upravo ovu tehnologiju, od sada to možete napraviti bezbrižno uz 100 dana povrata novca.  

  Uvjeti povrata uređaja

  Ako želite iskoristiti ovu ponudu trebate učiniti sljedeće korake:

   

  Korak 1:
  Vratite proizvod zajedno s dodatnom opremom i jamstvenim listom u originalnom pakiranju na prodajno mjesto u roku od najmanje 14 dana, a najviše 100 dana od datuma kupnje navedenog na računu. Proizvod treba biti u savršenom stanju i ne smije imati kvarove izazvane neispravnim rukovanjem.


  Korak 2:
  Pakiranje također mora sadržavati i originalan račun koji dokazuje da je proizvod kupljen u promotivnom razdoblju (od 01.02. do 31.12.2022.), zajedno s obrascem povratnice na ovoj brošuri, popunjenim s vašim osobnim podacima.

  *Ponudu je moguće realizirati isključivo putem sljedećih Philips partnera – Sancta Domenica, Emmezeta, Svijet medija, eKupi, Farmacia, Bazzar.hr, Harvey Norman, Mall.hr, Kingtrade, BIPA, Mikronis i Abrakadabra.com

  Proizvodi na promociji

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.