Philips podrška

Moj se aparat za brijanje tvrtke Philips ne puni

Objavljeno na 20. ožujka 2023.
Ako se vaš aparat za brijanje ne puni, savjeti za rješavanje problema u nastavku mogli bi vam pomoći pronaći rješenje.

Preporučujemo da korake slijedite redoslijedom navedenim u nastavku. Između koraka provjerite je li problem riješen prije nego što prijeđete na sljedeći.
Baterija se počinje polako puniti tijekom prvog punjenja aparata za brijanje ili nakon što ga duže vrijeme niste upotrebljavali. Baterija se postupno puni kako se aparat za brijanje ne bi oštetio. Neka se aparat za brijanje puni najmanje dva sata, a zatim ponovo provjerite status punjenja.

Normalno je da indikator napunjenosti baterije ne treperi tijekom prvih nekoliko sati nakon dugog razdoblja nekorištenja.

Napomena: prije uključivanja aparat za brijanje obavezno iskopčajte iz punjača. Aparat za brijanje neće se uključiti kada je priključen na punjač.
Aparat za brijanje ne puni se dok je priključen na napajanje? Možda utičnica nije ispravna. Pokušajte puniti na drugoj utičnici.
Neki aparati za brijanje tvrtke Philips ne upotrebljavaju isti punjač, a punjač isporučen s jednim modelom možda nije kompatibilan s drugim. Preporučujemo punjenje aparata za brijanje s pomoću originalnog punjača koji se s njim isporučuje.

Provjerite ima li na adapteru za punjenje i kabelu znakova oštećenja. Ako primijetite bilo kakvo oštećenje adaptera ili kabela, odmah ga prestanite upotrebljavati. Kupite zamjenu u našoj internetskoj trgovini.

Ovo rješenje odnosi se na sve aparate za brijanje koji su kompatibilni s držačem sustava SmartClean. Ovaj korak možete preskočiti ako aparat za brijanje nije kompatibilan sa sustavom SmartClean.
 
  1. Gornji poklopac držača sustava SmartClean pritišćite prema dolje dok ne začujete „klik”.
  2. Aparat za brijanje držite naopako iznad držača. Pazite da prednji dio aparata za brijanje bude usmjeren prema držaču.
  3. Stavite aparat za brijanje u držač. Nježno ga nagnite unatrag i pritisnite gornji poklopac držača sustava SmartClean dok ne čujete „klik”.
Ako ste ga ispravno postavili, na držaču sustava SmartClean treperit će indikator svjetla baterije.

Možete i pogledati videozapis u nastavku.
 
Punjenje aparata za brijanje tvrtke Philips u sustavu SmartClean
Play Pause
Ako vam nijedan od ovih savjeta ne pomogne, aparat za brijanje možda ima unutarnje oštećenje. Preporučujemo da zatražite popravak ili zamjenu aparata za brijanje. 
 
Tražite nešto drugo?

Upoznajte sve opcije podrške tvrtke Philips

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.