1
Philips podrška

Moj aparat za brijanje tvrtke Philips ne radi

Objavljeno na 20 September 2022

Ako vaš aparat za brijanje tvrtke Philips ne radi ili se ne uključuje, u nastavku pročitajte moguće uzroke i naš savjet kako sami možete riješiti probleme.

Aparat za brijanje tvrtke Philips nije napunjen

Ako imate aparat za brijanje tvrtke Philips koji se može puniti, moguće je da se baterija ispraznila. Savjetujemo vam da napunite aparat za brijanje, a zatim ga pokušate ponovo uključiti. Pojedinosti o punjenju aparata za brijanje potražite u korisničkom priručniku.

Ako se aparat za brijanje tvrtke Philips koji imate ne može puniti, tijekom upotrebe mora biti ukopčan u ispravnu utičnicu.

Aparat za brijanje tvrtke Philips prljav je

Moguće je da se aparat za brijanje ne uključuje ili ne pomiče zato što je prljav. Možda su se u njemu zaglavile dlačice i čestice prljavštine, što može uzrokovati začepljenje glava za brijanje.

Kako biste riješili ovaj problem, pravilno očistite aparat za brijanje. Ako je moguće, odvojite glavu za brijanje i očistite aparat za brijanje iznutra. Detaljne upute o čišćenju potražite u korisničkom priručniku.

Kod nekih će aparata za brijanje bljeskati simbol podsjetnika za čišćenje kako bi vas podsjetio da aparat treba očistiti.

Simbol podsjetnika za čišćenje aparata za brijanje tvrtke Philips

Aparat za brijanje tvrtke Philips nije pravilno sastavljen

Drugi razlog zbog kojeg aparat za brijanje možda ne radi je to što nije pravilno sastavljen. Odgovarajuće upute za sastavljanje aparata za brijanje potražite u korisničkom priručniku.

Aktivirano je putno zaključavanje na aparatu za brijanje tvrtke Philips

Neki aparati za brijanje tvrtke Philips imaju funkciju „putnog zaključavanja“. Ako je aktivirana, aparat za brijanje neće se uključiti. Ovisno o modelu aparata za brijanje koji imate, možda će na njemu bljeskati simbol lokota koji naznačuje da je putno zaključavanje aktivirano.

Kako biste deaktivirali putno zaključavanje, pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje na aparatu za brijanje tri do pet sekundi. Sada pokušajte ponovo uključiti aparat za brijanje.

Simbol putnog zaključavanja aparata za brijanje tvrtke Philips

Aparat za brijanje tvrtke Philips oštećen je

Moguće je da je vaš aparat za brijanje tvrtke Philips oštećen do te mjere da motor više ne može raditi. U tom slučaju kontaktirajte nas kako bismo saznali kako vam možemo pomoći.

Aparat za brijanje tvrtke Philips priključen je na mrežno napajanje

Modeli Philipsovih aparata za mokro i suho brijanje neće raditi ako su priključeni na mrežno napajanje. Te vrste aparata za brijanje mogu se upotrebljavati pod tušem i na dršci mogu imati ikonu tuša. Iz sigurnosnih razloga rade samo kad nisu priključeni na mrežno napajanje.

Drugi problemi

Napajanje / punjenje / trajanje baterije (1)
Tražite nešto drugo?

Upoznajte sve opcije podrške tvrtke Philips

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.