1

Prestigo

Univerzalni daljinski upravljač

  -{discount-percentage}%

  Prestigo

  Univerzalni daljinski upravljač

  Vaši omiljeni programi dostupni dodirom prsta

  Pregledajte što se prikazuje na vašim omiljenim programima pomoću našeg univerzalnog daljinskog upravljača s ikonama u boji! Kombinacijom tehnologije i praktičnosti, model Prestigo SRU8015 pruža savršenu ravnotežu između zaslonskih i tipkovnih kontrola. Saznajte više

  Unfortunately this product is no longer available

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Vaši omiljeni programi dostupni dodirom prsta

Pregledajte što se prikazuje na vašim omiljenim programima pomoću našeg univerzalnog daljinskog upravljača s ikonama u boji! Kombinacijom tehnologije i praktičnosti, model Prestigo SRU8015 pruža savršenu ravnotežu između zaslonskih i tipkovnih kontrola. Saznajte više

Unfortunately this product is no longer available

Prestigo Univerzalni daljinski upravljač

Vaši omiljeni programi dostupni dodirom prsta

 • Upravljajte s do 15 uređaja u ponudi od 25

  Upravljač 15-u-1 nudi praktičnost upravljanja do 15 uređaja za kućnu zabavu samo jednim daljinskim upravljačem. Daljinski upravljač može se jednostavno programirati za upravljanje gotovo svim markama gotovo svih audio/video uređaja, i to pomoću ugrađene baze podataka IC kodova. Samo jedan daljinski upravljač za upravljanje svim uređajima, bez muke traženja odgovarajućeg daljinskog upravljača!

 • Opsežna zbirka ikona za kanale za jednostavan odabir

  Daljinski upravljač obuhvaća zbirku ikona za kanale za glavne TV postaje većine država. Putem LCD zaslona u boji možete programirati odgovarajuće ikone za kanale sukladno kanalu. Nakon postavljanja koristite informacije na LCD zaslonu za prebacivanje kanala korištenjem ikona TV postaja umjesto digitalnih tipki na daljinskom upravljaču.

 • Velika baza podataka s infracrvenim kodovima za većinu uređaja i marki

  Univerzalna baza podataka IC kodova odnosi se na biblioteku IC kodova ugrađenu u daljinski upravljač. Ova značajka omogućuje upravljanje opremom bez prijenosa zasebnih signala. Odaberite odgovarajuće skupove infracrvenih kodova u bazi podataka za uređaje kojima želite upravljati kako biste omogućili upravljanje praktički svakim elementom audio/video sustava na tržištu - bez obzira na model ili marku.

 • Za postavljanje nije potreban nikakav priručnik

  Za razliku od ostalih univerzalnih daljinskih upravljača, kod kojih je za prepoznavanje marke i uređaja potrebno unošenje koda od 3 znamenke, ovaj daljinski upravljač isporučuje se s ugrađenim uputama u koracima namijenjenima postavljanju opreme, bez obzira na marku.

 • Praktično učenje IC koda s drugog daljinskog upravljača

  Funkcija prijenosa odnosi se na proces kroz koji daljinski upravljač hvata i sprema infracrvene signale iz drugih daljinskih upravljača za kasnije korištenje. Kada kodovi uređaja nisu uključeni u bazu podataka na ploči, oni se uvijek mogu prenijeti iz originalnog daljinskog upravljača jednostavnim usmjeravanjem prema njemu.

 • Jednostavno dodavanje i označavanje dodatnih funkcija

  Poboljšani način dodavanja i označavanja funkcija olakšava i ubrzava dodavanje novih funkcija. Dakle, nema više funkcija koje nedostaju.

 • Lako čitljiv LCD zaslon visoke rezolucije dijagonale 5,1 cm (2")

  Kvalitetan LCD zaslon visoke rezolucije (TFT zaslon s 220 x 175 piksela) omogućava odličnu čitljivost sadržaja na zaslonu.

 • Aktivnosti za upravljanje većim brojem uređaja uz pritisak jedne tipke

  Umjesto upravljanja jednom za drugom komponentom, upravljanje koje se temelji na aktivnostima funkcije koje se najčešće koriste sjedinjuje u aktivnosti kao što su "Gledanje filma" ili "Slušanje CD-a". Kada korisnik odabere aktivnost "Gledanje filma", umjesto da uputi pojedinačnu naredbu svakom komadu opreme - kao što su DVD reproduktor, televizor i multimedijski prijemnik - jedna tipka sadrži sve naredbe potrebne za pokretanje filma: uključivanje televizora, uključivanje pojačala i odabir odgovarajućeg izvora, uključivanje DVD uređaja i pokretanje reprodukcije.

 • Kontrola rotirajućim pokazivačem za brzo kretanje izbornikom

  Pokazivač s ugrađenim rotirajućim kotačićem omogućava navigaciju kroz izbornik postavljanja i stranice uređaja, u smjeru kazaljke na satu i suprotno od njega.

 • LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem za praktičnu upotrebu u mraku

  Osvijetljena pozadina LCD zaslona ili tipkovnice za uporabu u mraku. Dvije najuobičajenije vrste osvijetljene pozadine su LED i elektroluminiscencija (EL). Pri uporabi LED osvjetljenja, daljinski upravljači su svijetli, ali nejednaki, žute ili zelene boje, dok su EL zasloni glatki, plavi, bijeli ili zeleni.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: