1

Prestigo

Univerzalni daljinski upravljač

  -{discount-percentage}%

  Prestigo

  Univerzalni daljinski upravljač

  Maksimalna funkcionalnost. Minimalne poteškoće.

  Ikone u boji za jednostavnu navigaciju i odabir. Upravljajte s do 8 uređaja, primjerice, televizorom, DVD(R)-HDD uređajem, videorekorderom, satelitskim prijemnikom, tunerom, kabelskim prijemnikom i drugima.

  Unfortunately this product is no longer available

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Maksimalna funkcionalnost. Minimalne poteškoće.

Ikone u boji za jednostavnu navigaciju i odabir. Upravljajte s do 8 uređaja, primjerice, televizorom, DVD(R)-HDD uređajem, videorekorderom, satelitskim prijemnikom, tunerom, kabelskim prijemnikom i drugima.

Unfortunately this product is no longer available

Prestigo Univerzalni daljinski upravljač

Maksimalna funkcionalnost. Minimalne poteškoće.

 • Lako čitljiv LCD zaslon u boji dijagonale 3,6 cm (1,4")

  LCD zaslon u boji dijagonale 3,6 cm (1,4") (96 x 67 piksela) osmišljen je kako bi omogućavao jasan prikaz sadržaja.

 • Kontrola rotirajućim pokazivačem za brzo kretanje izbornikom

  Pokazivač s ugrađenim rotirajućim kotačićem omogućava navigaciju kroz izbornik postavljanja i stranice uređaja, u smjeru kazaljke na satu i suprotno od njega.

 • Jedan daljinski upravljač za TV,VCR,SAT,DVD,Tuner,CD,AMP i prijemnik

  Olakšajte upravljanje kućnim kinom jednim jednostavnim daljinskim upravljačem kojim upravljate TV-om, VCR-om, DVD-om, satelitskim prijemnikom, dekoderom, CD uređajem i pojačalom/prijemnikom. Uživajte u upravljanju jednom tipkom pri gledanju najdražih filmova.

 • Za postavljanje nije potreban nikakav priručnik

  Za razliku od ostalih univerzalnih daljinskih upravljača, kod kojih je za prepoznavanje marke i uređaja potrebno unošenje koda od 3 znamenke, ovaj daljinski upravljač isporučuje se s ugrađenim uputama u koracima namijenjenima postavljanju opreme, bez obzira na marku.

 • Praktično učenje IC koda s drugog daljinskog upravljača

  Funkcija prijenosa odnosi se na proces kroz koji daljinski upravljač hvata i sprema infracrvene signale iz drugih daljinskih upravljača za kasnije korištenje. Kada kodovi uređaja nisu uključeni u bazu podataka na ploči, oni se uvijek mogu prenijeti iz originalnog daljinskog upravljača jednostavnim usmjeravanjem prema njemu.

 • Velika baza podataka s infracrvenim kodovima za većinu uređaja i marki

  Univerzalna baza podataka IC kodova odnosi se na biblioteku IC kodova ugrađenu u daljinski upravljač. Ova značajka omogućuje upravljanje opremom bez prijenosa zasebnih signala. Odaberite odgovarajuće skupove infracrvenih kodova u bazi podataka za uređaje kojima želite upravljati kako biste omogućili upravljanje praktički svakim elementom audio/video sustava na tržištu - bez obzira na model ili marku.

 • Jednostavno dodavanje i označavanje dodatnih funkcija

  Poboljšani način dodavanja i označavanja funkcija olakšava i ubrzava dodavanje novih funkcija. Dakle, nema više funkcija koje nedostaju.

 • Aktivnosti za upravljanje većim brojem uređaja uz pritisak jedne tipke

  Umjesto upravljanja jednom za drugom komponentom, upravljanje koje se temelji na aktivnostima funkcije koje se najčešće koriste sjedinjuje u aktivnosti kao što su "Gledanje filma" ili "Slušanje CD-a". Kada korisnik odabere aktivnost "Gledanje filma", umjesto da uputi pojedinačnu naredbu svakom komadu opreme - kao što su DVD reproduktor, televizor i multimedijski prijemnik - jedna tipka sadrži sve naredbe potrebne za pokretanje filma: uključivanje televizora, uključivanje pojačala i odabir odgovarajućeg izvora, uključivanje DVD uređaja i pokretanje reprodukcije.

 • LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem za praktičnu upotrebu u mraku

  Osvijetljena pozadina LCD zaslona ili tipkovnice za uporabu u mraku. Dvije najuobičajenije vrste osvijetljene pozadine su LED i elektroluminiscencija (EL). Pri uporabi LED osvjetljenja, daljinski upravljači su svijetli, ali nejednaki, žute ili zelene boje, dok su EL zasloni glatki, plavi, bijeli ili zeleni.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: