Digitalni PhotoFrame

  Digitalni PhotoFrame

  "...tog se dana nisam mogao prestati smijati!"

  Prisjetite se najvažnijih trenutaka uz Philips Photoframe. Ovaj kompaktni okvir jednostavan je za korištenje, ima veliku memoriju i dobro izgleda u bilo kojem okruženju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Digitalni PhotoFrame

17, 8 cm (7"), Omjer okvira 16:9 SPF1017/10 Pronađi slične proizvode

"...tog se dana nisam mogao prestati smijati!"

 • imagen Pro za oštre, žive i prirodne boje kože

  Jedinstvena tehnologija poboljšanja Philips imagen automatski analizira fotografije za podešavanje na ispravnu boju i optimalan kontrast. Imagen Pro je napredniji sustav poboljšanja slike koji uključuje 3 osnovna elementa funkcije imagen za veću preciznost i dubinu boje te inteligentni kontrast. Osim toga, imagen Pro nudi i poboljšanu boju kože, oštrije slike i pregled fotografija bez titranja, što je vrlo važno kod fotografija.

 • Osvježite stare uspomene tehnologijom RadiantColor

  RadiantColor je ekskluzivna tehnologija tvrtke Philips za prikaz manjih fotografija u optimalnom omjeru 4:3 koja produljuje boje na rubovima fotografije čija veličina nije preko cijelog zaslona, uz uklanjanje crnih crta i izobličenja omjera širine i visine.

 • Automatski prikaz slajdova s USB memorije ili memorijske kartice

  Automatski prikaz slajdova s bilo kojeg USB pogona ili memorijske kartice za sve trenutke koje ne želite potrošiti na kopiranje fotografija na PhotoFrame.

 • Automatsko okretanje fotografije za prilagođavanje okomitom ili vodoravnom položaju

  Automatsko prepoznavanje pejzaža/portreta uključuje senzor koji prepoznaje usmjerenost PhotoFrame i svaku fotografiju prikazuje u odgovarajućem načinu.

 • Zabavni kolaži: prikaz više slika odjednom

  Efekt prikaza slajdova za pregled fotografija u obliku kolaža koji automatski i nasumično sakuplja različite fotografije kako se ne bi stvorili neprivlačni rubovi fotografija koje su manje od veličine zaslona.

 • Zaslon s automatskim uključivanjem/isključivanjem u prethodno postavljeno vrijeme za štednju energije

  Timer uključuje i isključuje PhotoFrame u vrijeme koje odaberete i smanjenjem potrošnje energije vodi brigu o okolišu budući da se na taj način može uštedjeti do jedne trećine troškova energije za PhotoFrame.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: