Dodatna glava za VisaPure Advanced

  Dodatna glava za VisaPure Advanced

  Za sjajnu i revitaliziranu kožu

  Glava za revitalizirajuću masažu razvijena je u suradnji sa stručnjacima za japansku masažu. Prilagođeni program DualMotion potiče cirkulaciju krvi i opušta mišiće lica kako bi koža bila revitalizirana, osvježena i zdravoga sjaja. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Dodatna glava za VisaPure Advanced

Revitalizirajuća masaža, Napredna glava SC6060/00 Pronađi slične proizvode

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Za sjajnu i revitaliziranu kožu

Potiče cirkulaciju i opušta mišiće

 • Doseže dublje slojeve kože radi opuštanja mišića

  Doseže dublje slojeve kože radi opuštanja mišića

  Glava za revitalizirajuću masažu pruža dubinsku masažu kojom se dosežu dublji slojevi kože. Na taj način opuštaju se mali mišići lica te se postiže opuštajući i ugodan doživljaj.

 • Imat ćete osjećaj kao da vas masira 750 prstiju u minuti

  Imat ćete osjećaj kao da vas masira 750 prstiju u minuti

  Prilagođeni program DualMotion pruža revitalizirajući i opuštajući doživljaj. Razvijen je u suradnji sa stručnjacima japanske masaže i osmišljen za simulaciju poznatih tehnika masaže Petrissage i Tapotement. Može ono što ruke ne mogu. Zahvaljujući elegantnom i funkcionalnom dizajnu glave s pet malih kuglica, imat ćete osjećaj da vam kožu masira 750 prstiju u minuti. Program za revitalizirajuću masažu traje 3 minute, a u masaži lica možete uživati nekoliko puta tjedno.

 • Koži je dostupno više kisika i nutrijenata

  Koristeći glavu za revitalizirajuću masažu s prilagođenim programom DualMotion, potaknut ćete cirkulaciju krvi te postići osvježenu kožu zdravoga sjaja. Iskusite ugodan, revitalizirajući osjećaj na koži.

 • Može se koristiti s kremama, losionima i uljima te bez njih

  Lako se uklapa u rutinu njege kože. Glavu možete koristiti s robnim markama i proizvodima za njegu kože koje imate, kao što su kreme, serumi, ulja i esencije. Možete je koristiti i bez ikakve kreme ako tako želite.

 • Glava se lako čisti toplom vodom i sapunom

  Glava se lako čisti. Jednostavno je operite u umivaoniku toplom vodom i sapunom.

 • Program koji traje 3 minute, 2 postavke intenziteta, dvosmjerna rotacija

  Zahvaljujući naprednom prepoznavanju glave koje nudi asortiman VisaPure Advanced, aparat prepoznaje glavu čim se ona postavi i automatski pokreće prilagođeni program DualMotion s namjenskim razinama rotacije, vibracije, trajanja programa i smjera rotacije. Program revitalizirajuće masaže koristi dvosmjernu rotaciju radi praćenja protoka limfe u koži.

 • Koristite 1 – 3 puta tjedno za revitalizirajući doživljaj

  Koristite glavu za revitalizirajuću masažu 1 do 3 puta tjedno kako biste uživali u opuštajućem i revitalizirajućem doživljaju.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: