bežični prijenosni zvučnik

  bežični prijenosni zvučnik

  Zapanjujuće jasan i snažan zvuk

  Uživajte u osobnom doživljaju glasne glazbe na uređaju Shoqbox SB7100 tvrtke Philips koji ima dvije pogonske jedinice zvučnika i tehnologiju wOOx, što znači da je zvuk snažan dubok, a ipak čist. Nosite glazbu svuda sa sobom i usmjeravajte je bežično putem Bluetooth veze. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

bežični prijenosni zvučnik

Bluetooth®, Kontrola pokretom, Ugrađeni mikrofon za pozive, 8 W, punjiva baterija SB7100/12 Pronađi slične proizvode

Zapanjujuće jasan i snažan zvuk

 • Zahvaljujući 2 neodimijske pogonske jedinice

  Zahvaljujući 2 neodimijske pogonske jedinice

  Konstrukcija obuhvaća 2 neodimijska zvučnika i wOOx sustav; izvrstan zvuk s obzirom na tako malene zvučnike. Snažan zvuk, zapanjujuća jasnoća i dubok bas kako biste mogli uživati u najboljem zvuku.

 • Senzor pokreta za preskakanje pjesama

  Senzor pokreta za preskakanje pjesama

  SHOQBOX ima senzor za prepoznavanje pokreta. Jednostavno prijeđite preko senzora slijeva nadesno ili zdesna nalijevo za prelazak na sljedeći ili prethodni zapis. Na trenutak stavite ruku preko senzora kako biste pauzirali glazbu. Ponovite pokret kako biste je ponovno pokrenuli. Pomoću jednostavne kontrole pokretima možete upravljati glazbom na najjednostavniji način.

 • Ugrađeni mikrofon za zvučnik

  Ugrađeni mikrofon za zvučnik

  Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu možete ga koristiti za komunikaciju kao zvučnik. Nakon što primite poziv glazba će se pauzirati pa možete razgovarati koristeći zvučnik. Obavite poslovni razgovor ili nazovite prijatelja sa zabave. U svakom slučaju, radi izvrsno.

 • Glasovna povratna informacija

  Glasovna povratna informacija

  Glasovne informacije dostupne su na različitim jezicima. Osiguravaju trenutačne povratne informacije u vezi kapaciteta baterije ili upozorenje u vezi toga je li zvučnik ispravno priključen na uređaj.

 • Uparite 2 Shoqbox zvučnika kako biste imali lijevi i desni zvučnik

  Uparite 2 Shoqbox zvučnika kako biste imali lijevi i desni zvučnik

  Možete upariti 2 SHOQBOX zvučnika s naprednim senzorom kako biste dobili stereo sustav s lijevim i desnim kanalom. Jednostavno postavite dva zvučnika jedan pored drugog i istovremeno prijeđite rukama preko oba senzora, izvana prema unutra. Savršeno za zabave ili okupljanja. Uživajte u snažnom stereo zvuku glazbe, filmova i igara.

 • Bluetooth usmjeravanje

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je izdržljiva i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s drugim Bluetooth uređajima, tako da omiljenu glazbu možete jednostavno reproducirati na zvučniku s podrškom za Bluetooth s bilo kojeg pametnog telefona, tableta, čak i s prijenosnih računala, uključujući iPod ili iPhone.

Prikaz svih specifikacija
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: