1
Zvuk i slika

Cloud postolje monitora

  Cloud postolje monitora

  Jednostavno, sigurno i ekološki prihvatljivo

  Pojednostavite IT uz ovo sveobuhvatno rješenje bez klijenta. Povežite trenutni monitor i integrirajte s Citrix okruženjem radi postizanja maksimalne prilagodljivosti. Prilagodljivost, mogućnost upravljanja i vrhunska sigurnost čine ga najboljim IT izborom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Jednostavno, sigurno i ekološki prihvatljivo

Pojednostavite IT uz ovo sveobuhvatno rješenje bez klijenta. Povežite trenutni monitor i integrirajte s Citrix okruženjem radi postizanja maksimalne prilagodljivosti. Prilagodljivost, mogućnost upravljanja i vrhunska sigurnost čine ga najboljim IT izborom. Saznajte više

Cloud postolje monitora

Za monitor od 19" – 29" / 48 – 73 cm, Mogućnost prilagodbe visine, za Citrix SB4B1927CB/00 Pronađi slične proizvode

Jednostavno, sigurno i ekološki prihvatljivo

 • SmartErgoBase za bolju ergonomiju

  SmartErgoBase za bolju ergonomiju

  SmartErgoBase je postolje monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućava uredno spremanje kabela. Postolje ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana. Kabeli se mogu spremiti kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

 • Jednostavno sveobuhvatno VDI rješenje

  Jednostavno sveobuhvatno VDI rješenje

  Zaposlenicima treba jednostavno, pouzdano računalno rješenje. IT organizacije trebaju održati radne značajke hardvera, pristup podacima i sigurnost te smanjiti troškove. Uz Virtual Desktop Infrastructure (VDI) IT organizacije mogu održati sve podatke i softver na centraliziranom poslužitelju te upotrijebiti jednostavan sveobuhvatni klijent na korisnikovoj strani. Prostor na korisnikovom stolu je oslobođen, podaci na poslužitelju mogu se sigurno prikazivati s klijenta, a IT resursi na strani klijenta znatno se smanjuju.

 • Podrška za Citrix pruža jednostavnu integraciju

  Podrška za Citrix pruža jednostavnu integraciju

  Philips Cloud uređaji za Citrix zasnovani su na tehnologiji High-Definition Experience (HDX) koja organizacijama omogućava jednostavnu integraciju u Citrix Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Citrix organizacijama omogućava laku virtualizaciju i transformaciju Windows aplikacija i stolnih računala u sigurnu uslugu na zahtjev. Zadovoljite potrebe za prenosivost, zaštitu i radne značajke kako IT odjela tako i krajnjih korisnika.

 • Thin Client SmartConnect za vrhunsku mogućnost proširenja

  Uz pregršt priključaka kao što su DVI izlaz za proširenje za dva zaslona, priključci za mikrofon i zvuk za podršku web-sastancima, USB za univerzalno povezivanje i LAN za sigurno umrežavanje, Thin Client Smart Connect osigurava brzu i prilagodljivu integraciju u postojeće mreže.

 • Thin Client All-in-One za uštedu energije

  Kako se troškovi za energiju povećavaju, a budžeti za IT smanjuju, organizacije traže načine za smanjenje troškova za energiju. Thin Client All-in-One rješenja koriste samo dio energije uobičajene konfiguracije monitora klijenta. To organizacijama omogućava smanjenje negativnog utjecaja na okoliš i raspodjelu troškova za potrebna poboljšanja.

 • Ekološki prihvatljivo rješenje

  "Tvrtka Philips odlučna je u namjeri uporabe održivih, ekološki prihvatljivih materijala kroz cijeli asortiman monitora. Za izradu svih plastičnih i metalnih dijelova kućišta, kao i ambalaže, koristimo materijale koji se mogu u potpunosti reciklirati. Kod nekih odabranih modela koristimo do 65 % plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda. Zahvaljujući strogom pridržavanju RoHS standarda, zajamčeno je značajno smanjenje ili uklanjanje otrovnih tvari kao što je primjerice olovo. Količina žive kod monitora s CCFL pozadinskim osvjetljenjem značajno je smanjena, dok je kod monitora s LED pozadinskim osvjetljenjem uopće nema. Želite li saznati više, posjetite Philips na adresi http://www.asimpleswitch.com/global/.

Prikaz svih specifikacija
 • Monitor nije u kompletu

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: