Prijenosni DVD repr.

  DVD playback

  Prijenosni DVD repr.

  Vrhunska kvaliteta slike

  Uživajte u filmovima i drugim sadržajima dok ste u pokretu uz prijenosni DVD repr.Philips PD7060. Digitalni LCD zaslon u boji od 7 " / 18 cm oživljava slike. Jednostavno prikazujte i dijelite svoje digitalne fotografije. Lagan i kompaktan s vremenom repr. do 6 sati. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni DVD repr.

Digitalni LCD od 18 cm / 7 inča, 6 sati reprodukcije PD7060/12 Pronađi slične proizvode

Vrhunska kvaliteta slike

s LCD zaslonom sa 16,7 milijuna boja

 • LCD zaslon visoke gustoće dijagonale 17,8 cm (7") (800 x 480 piksela)

  LCD zaslon visoke gustoće dijagonale 17,8 cm (7") (800 x 480 piksela)

  LCD zaslon u boji visoke rezolucije (800 x 480 piksela) oživljava slike, prikazujući vaše drage fotografije, omiljene filmove i glazbu uz jednako bogate detalje "vjerne stvarnosti" i životne boje kao na ispisanim fotografijama visoke kvalitete.

 • Prikaz fotografija i prezentacija s fotografijama

  Prikaz fotografija i prezentacija s fotografijama

  Jednostavno umetnite disk ili memorijsku karticu u reproduktor i vaše digitalne fotografije reproducirat će se izravno na uređaju.

 • Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Prijenosni DVD repr. tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD - svi se mogu reproducirati na DVD repr. DVD+/-R je skraćeni termin za DVD pogon koji prihvaća oba uobičajena formata DVD diskova. Analogno tome, DVD+/-RW se odnosi na oba uobičajena formata diskova s mogućnošću presnimavanja.

 • Utor za SD/SDHC karticu za reprodukciju glazbe, fotografija i videozapisa

  Utor za SD/SDHC karticu za reprodukciju glazbe, fotografija i videozapisa

  Reproducirajte i razmjenjujte videoisječke, fotografije i glazbu jednostavno i u trenutku. Za vrhunsku praktičnost, ovaj repr. tvrtke Philips ima ugrađeni utor za SD/SDHC memorijske kartice. Jednostavnu umetnite karticu u utor smješten na bočnoj strani repr. kako biste pristupili multimedijskim datotekama pohranjenima na kartici i uživali u omiljenoj glazbi, fotografijama i filmovima na bilo kojem mjestu.

 • Uživajte u neprekidnoj reprodukciji u trajanju do 6 sati*

  Uživajte u neprekidnoj reprodukciji u trajanju do 6 sati*

  Ovaj repr. tvrtke Philips isporučuje se s kompaktnom ugrađenom baterijom s mogućnošću punjenja za dugotrajno napajanje. Jednim punjenjem može se postići do 6 sata neprekidnog uživanja u reprodukciji filmova, fotografija ili glazbe. Jednostavno priključite kabel za napajanje za ponovno punjenje reproduktora - tako je jednostavno.

 • Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Reproducirajte fotografije u formatu JPEG spremljene na vašim diskovima. Ponovo proživite najdraže trenutke s obitelj i prijateljima kad god poželite!

 • Zaslon sa zakretanjem za 180 stupnjeva za veću fleksibilnost gledanja

  Zaslon sa zakretanjem za 180 stupnjeva za veću fleksibilnost gledanja

  Zaslon se zakreće za 180? i pruža optimalan kut za gledanje filmova i fotografija. Zakrenite zaslon ili ga podesite prema gore ili prema dolje kako biste uklonili odsjaj i postigli najbolji mogući kut gledanja.

 • Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Tehnologija kompresije zvuka omogućava smanjivanje velikih datoteka s glazbom do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. MP3 i WMA su dva formata za kompresiju koji omogućavaju uživanje u digitalnoj glazbi na Philips uređaju. Preuzmite pjesme u MP3 ili WMA formatu s ovlaštenih internetskih lokacija za preuzimanje glazbe ili izradite vlastite glazbene datoteke u formatu MP3 ili WMA, kopiranjem glazbe s CD medija i njenim prijenosom na svoj uređaj.

 • Pametna montaža u automobilu za jednostavnost korištenja

  Pametna montaža u automobilu za jednostavnost korištenja

  Kako biste u zabavnim sadržajima mogli uživati tijekom putovanja, zašto sa sobom ne biste ponijeli prijenosni DVD reproduktor? Jedinstveni sustav montaže u automobilu osigurava jednostavnost korištenja, s polugom za brzo otpuštanje koja omogućava jednostavno skidanje repr. kada se ne koristi. Prijenosni DVD reproduktor možete ponijeti sa sobom, u automobilu ostavljajući samo nosač.

 • Izravan pregled fotografija memorijskih kartica, DVD i CD medija

  Izravan pregled fotografija memorijskih kartica, DVD i CD medija

  Pohranite omiljene fotografije na CD ili DVD disku, memorijskoj kartici ili USB uređaju za pohranu i reproducirajte ih na reproduktoru Philips u obliku prezentacije. Zahvaljujući potpunoj prenosivosti datoteka možete jednostavno uživati u praktičnosti i zabavi prikazivanja digitalnih fotografija u obliku prezentacije. Jednostavno u repr. umetnite disk, memorijsku karticu ili USB uređaj za pohranu i vaše će se digitalne fotografije reproducirati izravno na uređaju. Sada možete ponovo proživjeti najdraže trenutke s obitelji i prijateljima kad god poželite!

 • DivX Certified za reprodukciju standardnih DivX videozapisa

  Zahvaljujući podršci za DivX® moći ćete uživati u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske filmove. Medijski format DivX je tehn.kompresije utemeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja, USB memorije i druge memorijske kartice čiji ćete sadržaj reproducirati na DivX Certified® uređaju tvrtke Philips.

 • Osvjetljenje se automatski prilagođava okolnom osvjetljenju

  SmartBright je ekskluzivna značajka tvrtke Philips koja koristi ugrađeni senzor za automatsku prilagodbu postavki prikaza i tako omogućava najbolji doživljaj gledanja, smanjenu potrošnju energije i duže trajanje monitora te uklanja umor uzrokovan naprezanjem očiju koje nastaje gledanjem svijetlog zaslona u mračnoj prostoriji ili tamnog zaslona u jako osvijetljenoj prostoriji - sve to bez potrebe za ručnom prilagodbom osvjetljenja zaslona u skladu s promjenom osvjetljenja prostorije.

 • Nastavak nakon prekida napajanja

  DVD-Video reproduktor pamti gdje ste prošli put stali s gledanjem sadržaja prilikom izravnog isključenja ili prekida napajanja. Ako niste prešli na reprodukciju drugog diska, reproduktor će nastaviti reprodukciju od scene na kojoj se prekinula jednostavnim ponovnim učitavanjem diska. To vam uvelike olakšava život!

Prikaz svih specifikacija
 • DivX, DivX Certified i povezani logotipi trgovačke su marke tvrtke DivXNetworks, Inc. i koriste se u skladu s licencom.
 • Windows Media i logotip Windows su trgovačke marke ili registrirane trgovačke marke tvrtke Microsoft Corporation u SAD-u i/ili drugim državama.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja kod reprodukcije je približan i može ovisiti o uvjetima korištenja. Kako biste optimizirali vijek trajanja baterije, LCD pozadinsko osvjetljenje trebate postaviti na minimalnu razinu, priključiti slušalice (ne ugrađene zvučnike) i jačinu zvuka postaviti na srednju razinu te koristiti uređaj na sobnoj temp.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: