Prijenosni DVD reproduktor s dva zaslona

  Prijenosni DVD reproduktor s dva zaslona

  Uživajte u filmovima i igrama dok putujete

  Uživajte u zabavi u automobilu! Philips PD7032T ima dva TFT LCD zaslona dijagonale 7 inča / 18 cm za uživanje u DVD/DivX® filmovima, glazbi i fotografijama. 2 upravljača za igre udvostručit će zabavu dok putujete. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni DVD reproduktor s dva zaslona

LCD od 18 cm / 7 inča, TUV, Dvostruki zaslon PD7032T/12 Pronađi slične proizvode

Uživajte u filmovima i igrama dok putujete

uz torbicu za korištenje u automobilu odobrenu od strane TUV-a

 • U kompletu su adapter za automobil i traka za montiranje

  U kompletu su adapter za automobil i traka za montiranje

  Isporučuje se s praktičnim dodacima za automobil, radi povećanja užitka u filmu tijekom putovanja. Adapter za automobil omogućava napajanje prijenosnog DVD reproduktora putem priključka za upaljač, a traka za montiranje omogućava pričvršćivanje reproduktora na naslon za glavu kako bi se putnicima omogućilo gledanje. Postavljanje prijenosnog reproduktora nikada nije bilo jednostavnije.

 • Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  MP3 je revolucionarna tehnologija kompresije kojom se velike datoteke s glazbom mogu smanjiti do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. Na jednom CD mediju može se pohraniti do 10 sati glazbe.

 • Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Reproducirajte fotografije u formatu JPEG spremljene na vašim diskovima. Ponovo proživite najdraže trenutke s obitelj i prijateljima kad god poželite!

 • Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Prijenosni DVD repr. tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD - svi se mogu reproducirati na DVD repr. DVD+/-R je skraćeni termin za DVD pogon koji prihvaća oba uobičajena formata DVD diskova. Analogno tome, DVD+/-RW se odnosi na oba uobičajena formata diskova s mogućnošću presnimavanja.

 • TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm (7") koji pruža vrlo kvalitetno gledanje

  TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm (7") koji pruža vrlo kvalitetno gledanje

  LCD zaslon u boji visoke rezolucije oživljava slike, prikazujući vaše drage fotografije, omiljene filmove i glazbu uz jednako bogate detalje "vjerne stvarnosti" i životne boje kao na ispisanim fotografijama visoke kvalitete.

 • DivX Certified za reprodukciju standardnih DivX videozapisa

  Zahvaljujući podršci za DivX® moći ćete uživati u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske filmove. Medijski format DivX je tehn.kompresije utemeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja, USB memorije i druge memorijske kartice čiji ćete sadržaj reproducirati na DivX Certified® uređaju tvrtke Philips.

 • Nastavak nakon prekida napajanja

  DVD-Video reproduktor pamti gdje ste prošli put stali s gledanjem sadržaja prilikom izravnog isključenja ili prekida napajanja. Ako niste prešli na reprodukciju drugog diska, reproduktor će nastaviti reprodukciju od scene na kojoj se prekinula jednostavnim ponovnim učitavanjem diska. To vam uvelike olakšava život!

 • U kompletu je AC/DC adapter

  Ovaj prijenosni DVD reproduktor isporučuje se s AC/DC adapterom. Ukopčajte adapter u bilo koju zidnu utičnicu i odmah možete napajati reproduktor.

 • U kompletu je CD s igrama za bogatiji doživljaj zabave

  Ovaj reproduktor isporučuje se s dodatnim CD-om s igrama koji obogaćuje doživljaj zabave. Samo umetnite CD s igrama u pogon diska i uživajte u dodatnoj zabavi dok putujete.

Prikaz svih specifikacija
 • DivX, DivX Certified i povezani logotipi trgovačke su marke tvrtke DivXNetworks, Inc. i koriste se u skladu s licencom.
 • Pretinac u kompletu sukladan je uzorku nad kojim je provedena provjera sukladnosti; dodatak IV propisa ECE R21.01, provela institucija TUV Rheinland (br. izvješća testa: 85-R21-1410/11)

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: