Prijenosni DVD repr.

  DVD playback

  Prijenosni DVD repr.

  Gledajte omiljene televizijske programe i DVD sadržaje bilo gdje

  Uživajte u besplatnim digitalnim televizijskim programima uz ugrađeni digitalni TV prijemnik na prijenosnom DVD repr.PD7005. Uz TFT LCD zaslon širokog formata i 7 "možete uživati u do 3 sata filmova, glazbe i fotografija dok ste u pokretu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni DVD repr.

LCD dijagonale 17, 8 cm (7 inča), 3 sata reprodukcije, DTV PD7005/12 Pronađi slične proizvode

Gledajte omiljene televizijske programe i DVD sadržaje bilo gdje

jednostavno postavljanje

 • Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Prijenosni DVD repr. tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD - svi se mogu reproducirati na DVD repr. DVD+/-R je skraćeni termin za DVD pogon koji prihvaća oba uobičajena formata DVD diskova. Analogno tome, DVD+/-RW se odnosi na oba uobičajena formata diskova s mogućnošću presnimavanja.

 • Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  MP3 je revolucionarna tehnologija kompresije kojom se velike datoteke s glazbom mogu smanjiti do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. Na jednom CD mediju može se pohraniti do 10 sati glazbe.

 • Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Prikaz slika u formatu JPEG s diskova sa slikama

  Reproducirajte fotografije u formatu JPEG spremljene na vašim diskovima. Ponovo proživite najdraže trenutke s obitelj i prijateljima kad god poželite!

 • Do 3 sata reprodukcije uz ugrađenu bateriju*

  Do 3 sata reprodukcije uz ugrađenu bateriju*

  Ovaj repr. tvrtke Philips isporučuje se s kompaktnom ugrađenom baterijom s mogućnošću punjenja za dugotrajno napajanje. Jednim punjenjem može se postići do 3 sata neprekidnog uživanja u reprodukciji filmova, fotografija ili glazbe. Jednostavno priključite kabel za napajanje za ponovno punjenje reproduktora - tako je jednostavno.

 • TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm / 7" u širokom formatu 16:9

  TFT LCD zaslon u boji dijagonale 17,8 cm / 7" u širokom formatu 16:9

  LCD zaslon u boji oživljava slike, pokazujući vaše drage fotografije, omiljene filmove i glazbu uz jednako bogate detalje i životne boje kao na ispisanim fotografijama visoke kvalitete. Omjer 16:9 predstavlja standard za TV u rasponu od univerzalnih do onih visoke rezolucije. Ugrađeni omjer 16:9 znači prikaz videosadržaja bez traka na dnu i na vrhu slike te bez gubitaka u kvaliteti uslijed skaliranja i mijenjanja slike kako bi odgovarala različitoj veličini zaslona.

 • U kompletu su adapter za automobil i traka za montiranje

  U kompletu su adapter za automobil i traka za montiranje

  Isporučuje se s praktičnim dodacima za automobil, radi povećanja užitka u filmu tijekom putovanja. Adapter za automobil omogućava napajanje prijenosnog DVD reproduktora putem priključka za upaljač, a traka za montiranje omogućava pričvršćivanje reproduktora na naslon za glavu kako bi se putnicima omogućilo gledanje. Postavljanje prijenosnog reproduktora nikada nije bilo jednostavnije.

 • Podrška za standard DVB-T za besplatne digitalne televizijske sadržaje

  Podrška za standard DVB-T za besplatne digitalne televizijske sadržaje
 • Jednostavna instalacija i automatsko pretraživanje kanala

  Jednostavna i brza instalacija i postavljanje. Korisnički izbornik lako je pratiti, a vodit će vas kroz postavljanje televizora. Reproduktor automatski traži sve televizijske kanale dostupne u vašem području, tako da u omiljenim televizijskim programima možete uživati odmah.

 • DivX Certified za reprodukciju standardnih DivX videozapisa

  Zahvaljujući podršci za DivX® moći ćete uživati u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući kupljene holivudske filmove. Medijski format DivX je tehn.kompresije utemeljena na formatu MPEG4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja, USB memorije i druge memorijske kartice čiji ćete sadržaj reproducirati na DivX Certified® uređaju tvrtke Philips.

 • Nastavak nakon prekida napajanja

  DVD-Video reproduktor pamti gdje ste prošli put stali s gledanjem sadržaja prilikom izravnog isključenja ili prekida napajanja. Ako niste prešli na reprodukciju drugog diska, reproduktor će nastaviti reprodukciju od scene na kojoj se prekinula jednostavnim ponovnim učitavanjem diska. To vam uvelike olakšava život!

Prikaz svih specifikacija
 • DivX, DivX Certified i povezani logotipi trgovačke su marke tvrtke DivXNetworks, Inc. i koriste se u skladu s licencom.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja kod reprodukcije je približan i može ovisiti o uvjetima korištenja. Kako biste optimizirali vijek trajanja baterije, LCD pozadinsko osvjetljenje trebate postaviti na minimalnu razinu, priključiti slušalice (ne ugrađene zvučnike) i jačinu zvuka postaviti na srednju razinu te koristiti uređaj na sobnoj temp.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: