Bežični mikro Hi-Fi sustav

  Bežični mikro Hi-Fi sustav

  Opsesija zvukom

  Istražujte svoj glazbeni svijet na bežičnom mikro sustavu Philips MCI298/12 koji se može montirati na zid. Usmjeravajte glazbu s PC/MAC računala, reproducirajte sadržaje s CD medija, MP3 reproduktora ili FM i internetskog radija te uživajte u lakoj navigaciji na intuitivnom zaslonu osjetljivom na dodir s prikazom u boji.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Opsesija zvukom

Usmjeravajte glazbu s PC/MAC računala i interneta - bežično

 • Tisuće besplatnih internetskih radijskih stanica

  Tisuće besplatnih internetskih radijskih stanica

  Streamium uključuje tisuće besplatnih internetskih radijskih stanica. Sada možete pratiti sve glazbene žanrove diljem svijeta. Povežite svoj Streamium s Internetom i slušajte omiljene programe na mreži na audio sustavu bez potrebe za uključivanjem računala.

 • Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Reproducirajte MP3/WMA-CD, CD i CD-RW

  Tehnologija kompresije zvuka omogućava smanjivanje velikih datoteka s glazbom do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. MP3 i WMA su dva formata za kompresiju koji omogućavaju uživanje u digitalnoj glazbi na Philips uređaju. Preuzmite pjesme u MP3 ili WMA formatu s ovlaštenih internetskih lokacija za preuzimanje glazbe ili izradite vlastite glazbene datoteke u formatu MP3 ili WMA, kopiranjem glazbe s CD medija i njenim prijenosom na svoj uređaj.

 • USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  USB Direct za reprodukciju glazbe u MP3/WMA formatu

  Način rada USB Direct omogućava jednostavno priključivanje USB uređaja u USB priključnicu na uređaju tvrtke Philips – vaša digitalna glazba reproducirat će se izravno s uređaja tvrtke Philips.

 • Reprodukcija glazbe sa servisa iTunes

  Reprodukcija glazbe sa servisa iTunes

  Sada glazbu iz svoje iTunes biblioteke možete reproducirati na Hi-Fi sustavu Philips - bez potrebe za bilo kakvom konverzijom! Uz podršku za AAC kodek koji iTunes biblioteka koristi za kopiranje i pohranu glazbe, jednostavno instalirajte softver TwonkyMedia koji dolazi uz sustav kako biste mogli pristupati, odabirati i reproducirati glazbu iz iTunes biblioteke i popisa za reprodukciju - bežično. Napominjemo da sustav ne podržava glazbu kupljenu u trgovini iTunes zaštićenu sustavom zaštite DRM.

 • FM radio

  FM radio

  FM radio koristi frekvencijsku modulaciju (FM) za reprodukciju zvuka visoke razine vjernosti iz emitiranog radijskog signala. Ta tehnologija emitiranja signala omogućava vam slušanje omiljenih radijskih postaja u FM pojasu.

 • Ukupna izlazna snaga od 20 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 20 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog sustava iznosi 20 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u wattima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • Potpuno integrirani sustav zvuka

  Potpuno integrirani sustav zvuka

  Vaš Hi-Fi sustav Philips opremljen je svime što vam je potrebno za uživanje u glazbi s CD medija, USB uređaja ili putem bežične veze s PC/MAC računala i Interneta. Sve je to upakirano u kompaktan, tanak i svestran dizajn koji se uklapa u svaki životni prostor. Također, uživajte u inteligentnoj i intuitivnoj lakoći korištenja uz upravljački zaslon sustava osjetljiv na dodir.

 • Radi s kućnom širokopojasnom vezom i Wi-Fi usmjerivačem

  Radi s kućnom širokopojasnom vezom i Wi-Fi usmjerivačem

  Vaš Hi-Fi sustav Philips isporučuje se s Ethernet ulazom koji omogućava uspostavljanje plug-and-play internetske veze putem protokola DHCP. Osim toga, sustav ima certifikat za B/G Wi-Fi, što ga čini kompatibilnim s bilo kojim usmjerivačem na tržištu koji ima certifikat za B/G Wi-Fi. Jednostavan i praktičan, ovaj sustav uključuje postavljanje zaštićene Wi-Fi veze jednim dodirom kako bi se osiguralo uspostavljanje sigurne Wi-Fi veze u samo nekoliko sekundi.

 • Bežično usmjeravajte glazbu i fotografije sa svojeg PC/MAC računala

  Bežično usmjeravajte glazbu i fotografije sa svojeg PC/MAC računala

  Vaše PC/MAC računalo puno je glazbe koju sada na praktičan način možete usmjeriti na svoj audio uređaj Philips, i to bez neurednih kabela. Podijelite svoje omiljene pjesme s drugima na zabavi ili jednostavno uživajte u njima u udobnosti vlastitog doma. Isto možete učiniti i sa zbirkama fotografija te ih pregledati kada vam to odgovara, uz istovremeno slušanje glazbe. Otključajte blaga sa svojeg PC/MAC računala uz praktičnost bežičnog usmjeravanja sadržaja.

 • Daljinski upravljač za praktičnu navigaciju

  Daljinski upravljač za praktičnu navigaciju

  Upravljajte svim funkcijama Hi-Fi sustava tvrtke Philips iz udobnosti svog kauča. Krećite se kroz svoje pjesme te ih pretražujte i reproducirajte lako i brzo. Zahvaljujući tipkama za izravan odabir, kao što su Home (početak) i Favorite (omiljena stavka), možete brzo pristupati omiljenoj internetskoj radijskoj stanici ili usmjeravati glazbu s PC/MAC računala i interneta - bežično. Upravljački centar Hi-Fi sustava vam je na dlanu.

 • Zaslon osjetljiv na dodir za lakšu navigaciju

  Zaslon osjetljiv na dodir za lakšu navigaciju

  Zaslon osjetljiv na dodir omogućava upravljanje uređajem jednostavnim pritiskom na zaslon umjesto korištenja tipaka. Jednostavno uključite uređaj na čijem će se LCD zaslonu prikazati korisničko sučelje sa svim mogućim opcijama za upravljanje. Zaslon osjetljiv na dodir radi po načelu senzora osjetljivih na dodir pomoću snažnog mikroprocesora u kombinaciji s LCD tehnologijom. Dodirom prsta na određenom području zaslona stvara se signal koji se šalje procesoru, a naredba se odmah izvršava.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: