Klasični mikro zvučni sustav

  Klasični mikro zvučni sustav

  Opsesija zvukom

  Slušajte vrhunski zvuk iz iznenađujuće kompaktnog uređaja. Klasični mikro glazbeni sustav tvrtke Philips uljepšat će vaš dnevni boravak i obogatiti doživljaj slušanja glazbe. Samo pritisnite tipku za reprodukciju kako biste uživali u dinamičnom zvuku basa koji ispunjava prostoriju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Klasični mikro zvučni sustav

CD, FM, Kaseta, 4 W MC151/12 Pronađi slične proizvode

Opsesija zvukom

Opustite se uz odličnu glazbu

 • Reproducirajte CD, CD-R i CD-RW

  Reproducirajte CD, CD-R i CD-RW

  Tvrtka Philips poznata je po razvoju proizvoda kompatibilnih s mnogim formatima diskova dostupnih na tržištu. Ovaj audiosustav omogućava uživanje u glazbi na CD, CD-R i CD-RW diskovima. CD-RW (CD diskovi s mogućnošću ponovnog zapisivanja) znači da vaš audiosustav može reproducirati CD diskove s mogućnošću snimanja (CD-R) i diskove s mogućnošću presnimavanja (CD-RW). Na CD-R diskove može se zapisivati samo jednom, a mogu se reproducirati na bilo kojem CD reproduktoru audiosadržaja, dok se na CD-RW diskove sadržaj može zapisivati i presnimavati više puta, a mogu se reproducirati na kompatibilnim CD reproduktorima.

 • Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova za dubok i dramatičan zvuk

  Dinamičko pojačanje basova poboljšava užitak u glazbi naglašavanjem basova na svim razinama glasnoće jednim pritiskom gumba. Najniže frekvencije obično se izgube pri niskoj razini glasnoće, a da se to spriječi, uključuje se dinamičko pojačanje basova radi uživanja u dubokim tonovima, čak i pri tihoj reprodukciji.

 • Ukupna izlazna snaga od 4 W RMS

  Ukupna izlazna snaga od 4 W RMS

  Ukupna izlazna snaga ovog sustava iznosi 4 W RMS. RMS označava srednju kvadratnu vrijednost, koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka, odnosno električnu energiju koja se prenosi od pojačala do zvučnika, a mjeri se u vatima. Količina električne energije koja se dovodi do zvučnika i osjetljivost zvučnika određuju snagu zvuka koja će se generirati. Što je vrijednost u vatima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

 • Budilica i funkcija automatskog isključivanja

  Budilica i funkcija automatskog isključivanja

  Mnoge budilice nude razne vrste alarma. Philips radio sa satom probudit će vas uz radio ili tradicionalni alarm. Funkcija automatskog isključivanja omogućava vam programiranje automatskog isključivanja glazbe sukladno vremenu koje vam je obično potrebno da zaspite. Bez obzira na to kakvu budilicu želite, zujalicu ujednačenog zvuka ili uređaj koji vam omogućava slušanje omiljene glazbe dok tonete u san, ovaj radio sa satom ima sve to.

 • Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati, pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Praktičan daljinski upravljač

  Praktičan daljinski upravljač

  Uz daljinski upravljač koji vam donosi praktično upravljanje nadohvat ruke, sve što trebate učiniti je sjesti i opustiti se.

 • Automatsko zaustavljanje, kasetofon

  Automatsko zaustavljanje, kasetofon
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: