Luceo bežični telefon posebnog dizajna

  • KA

  Luceo bežični telefon posebnog dizajna

  Novi početak

  Senzualne linije legendarnom bežičnom telefonu Luceo tvrtke Philips daju moderan izgled kojemu doprinosi i dodatni zaslon integriran u podnožje. Precizno definiran stil i dodatne funkcije Luceo čine malim remek-djelom dobrodošlim u svaki dom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Luceo bežični telefon posebnog dizajna

Zaslon od 1, 8 inča / bijelo poz. osvj., Zvučnik na telefonu M6601WB/53 Pronađi slične proizvode

Novi početak

 • Grafički zaslon visokog kontrasta s bijelim znakovima na crnoj podlozi, dijagonale 4,6 cm (1,8 inča)

  Grafički zaslon visokog kontrasta s bijelim znakovima na crnoj podlozi, dijagonale 4,6 cm (1,8 inča)

  LCD zaslon visokog kontrasta s obrnutim prikazom bijelo na crno osigurava dobru čitljivost i savršeno se stapa s elegantnim dizajnom čitavog telefona Luceo tvrtke Philips.

 • Kalibrirane tipke za precizno biranje

  Kalibrirane tipke za precizno biranje

  Na kalibriranoj i posebno dizajniranoj tipkovnici koja omogućava precizno biranje možete jasno osjetiti svaku pritisnutu tipku, bez obzira na to birate li broj ili unosite kontakt u imenik. Materijali i ključne strukture temeljito su testirane na korisnicima kako bi se pronašao savršen omjer između snage pritiska i reakcije tipke.

 • Kada se aktivira način rada ECO+, energija se ne troši

  Kada se aktivira način rada ECO+, energija se ne troši

  Telefoni tvrtke Philips energetski su učinkoviti i dizajnirani da budu ekološki prihvatljivi. Kada je aktiviran način rada ECO, emitirano zračenje smanjuje se do 60 %, i do 95 % kada se telefon puni. Aktivacijom načina rada ECO+ zračenje je potpuno eliminirano.

 • Zvučnik na telefonu omogućava razgovor bez korištenja ruku

  Zvučnik na telefonu omogućava razgovor bez korištenja ruku

  Način rada "handsfree" koristi glasan ugrađeni zvučnik za pojačavanje pozivateljevog glasa, što omogućava govor i slušanje tijekom poziva bez držanja telefona uz uho. To je naročito korisno kada poziv želite podijeliti s drugima ili jednostavno raditi nešto drugo tijekom poziva.

 • Mobitel možete puniti s bilo koje strane

  Mobitel možete puniti s bilo koje strane

  U cilju osiguravanja pouzdanosti i praktičnosti, telefon u priključnoj stanici možete puniti u oba smjera.

 • HQ-Sound: vrlo kvalitetan akustički inženjering za vrhunski zvuk

  HQ-Sound: vrlo kvalitetan akustički inženjering za vrhunski zvuk

  HQ-Sound: vrlo kvalitetan akustički inženjering za reprodukciju vrhunskog zvuka. Iza nas su desetljeća iskustva i revolucionarnih inovacija u razvoju Hi-Fi audio proizvoda i vrhunskih slušalica koje smo iskoristili za pružanje odlične kvalitete glasa kod naših DECT telefona. Kada je riječ o poboljšavanju kvalitete zvuka, naši inženjeri za akustiku i razvojni inženjeri mislili su na sve – vrlo kvalitetne komponente, digitalna obrada signala, precizan akustički dizajn, napredno testiranje i precizna prilagodba. Rezultat je zvuk koji je čist, jasan i autentičan. Zvuk je toliko dobar i prirodan, kao da razgovarate oči u oči.

 • Postavke privatnosti: blokada poziva, tihi način rada, zabrana poziva

  Postavke privatnosti: blokada poziva, tihi način rada, zabrana poziva

  Popis zabranjenih brojeva sprječava neželjene pozive s određenih brojeva ili brojeva koji započinju određenim znamenkama. Možete blokirati 4 skupine brojeva. Svaka skupina brojeva može se sastojati od 1 do 24 znamenki. Prilikom dolaznog poziva koji započinje s nekim od tih brojeva ili je jedan od 4 blokirana broja, telefon neće zvoniti. Tihi način rada omogućava vam da isključite zvonjavu tijekom određenog razdoblja kako biste uživali u miru i tišini. Zahvaljujući zabrani poziva možete izbjeći velike telefonske račune tako da blokirate pozive prema određenim brojevima koji počinju određenim znamenkama.

 • Dodatni zaslon u podnožju prikazuje ID pozivatelja i sat

  Dodatni zaslon u podnožju prikazuje ID pozivatelja i sat

  Zaslon telefona Luceo tvrtke Philips visokog kontrasta, s prikazom crno na bijelo, besprijekorno se i elegantno integrira u svoje podnožje. Zaslon prilikom dolaznog poziva prikazuje ID pozivatelja i vrijeme provedeno u stanju mirovanja. Ako vam smeta njegova svjetlost, zaslon u podnožju možete isključiti u bilo kojem trenutku.

 • Bočne stjenke podnožja usmjeravaju telefon u podnožje, osiguravajući sigurno priključivanje

  Bočne stjenke podnožja usmjeravaju telefon u podnožje, osiguravajući sigurno priključivanje

  Podnožje telefona Luceo tvrtke Philips odlikuju inteligentno dizajnirane bočne stjenke koje su privlačan dizajnerski detalj, ali i pomažu prilikom sigurnog navođenja telefona na mjesto radi priključivanja i punjenja.

 • Unosi s tri polja za pridruživanje 3 broja jednom kontaktu

  Unosi s tri polja za pridruživanje 3 broja jednom kontaktu

  Danas većina ljudi ima više brojeva za svoje kontakte. Naš popis kontakata olakšava upravljanje kontaktima. Jednostavno možete spremiti tri telefonska broja za do 100 kontakata jer vam je na raspolaganju izbor od tri polja za kućni, poslovni ili mobilni telefon.

Prikaz svih specifikacija
 • *Ova značajka zahtijeva dodatnu pretplatu na uslugu prepoznavanja ID-a pozivatelja. Pojedinosti zatražite od lokalnog mrežnog operatera.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: